Atrodo reikėtu džiaugtis, o aš kaip kvailė sėdžiu ir žliumbiu.
Stipri šeima, žaviuosi Vis užsuku pasižiūrėt to ketvirtojo vaikučio (labai smalsu kas ir kada), bet tikriausiai mamytė per rūpestėlius į SM net neturi laiko užsukt
uzsuka mamyte kiekviena diena..Tik deja,neturiu kuom pasidziaugt..Dar iki siol,negavom jokio pasiulymo..Laukiam vis..esu ziauriai pikta..ant tos idiotiskos ivaikinimo sistemos..Pries savaite rasiau ivaikinimo tarnybai e-maila,tai pagal sarasus esam penkti..Tikiuosi,nebeilgai musu dukrytei teks valgyt valdiska duona ir pagaliau visi busime kartu
QUOTE(austulis @ 2009 10 27, 17:14)
uzsuka mamyte kiekviena diena..Tik deja,neturiu kuom pasidziaugt..Dar iki siol,negavom jokio pasiulymo..Laukiam vis..esu ziauriai pikta..ant tos idiotiskos ivaikinimo sistemos..Pries savaite rasiau ivaikinimo tarnybai e-maila,tai pagal sarasus esam penkti..Tikiuosi,nebeilgai musu dukrytei teks valgyt valdiska duona ir pagaliau visi busime kartu
tas biurokratizmas Gal įvyks kalėdinis stebuklas labai to linkiu
NUotsabi istorija Skaiciau ir asaros riedejo Didziules sekmes jusu seimynelei
grazi istorija sekmes Jusu seimai
kantrybes ir daug dziaugsmo jums su dviems maziukais is karto
kiek jau tau savaiteliu?
kiek jau tau savaiteliu?
nu kaip grazu ir as kaip gluse apsizliumbiau
Sekmes jums!
Na pagal datas ir pagal liniuote sprendziant, tai senai pagimde
Sekmes jums!
QUOTE(ausra37 @ 2009 12 20, 01:41)
kantrybes ir daug dziaugsmo jums su dviems maziukais is karto
kiek jau tau savaiteliu?
kiek jau tau savaiteliu?
Na pagal datas ir pagal liniuote sprendziant, tai senai pagimde
Seniai bebuvau užsukus, o pasirodo mergytė jau namučiuose sveikinam gausią šeimynėlę va ir sulaukėm laimingos istorijos pabaigos
QUOTE(vakare.lt @ 2010 01 29, 12:09)
Seniai bebuvau užsukus, o pasirodo mergytė jau namučiuose sveikinam gausią šeimynėlę va ir sulaukėm laimingos istorijos pabaigos
Aciu, aciu
Taip,dukryte su mumis nuo lapkricio 10..Atrodo dar tiek nedaug,o jausmas,kad ji visada augo pas mus Kitaip ir buti lygtais negalejo Aciu dar karteli visom,kurios lauke kartu su manimi Gal kada pribresiu siam reikalui ir parasysiu istorijos tesini...
Nuostabi istorija su nuostabia šeimyna sekmes jums dideles