Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas iš moheros

Asarele, labai labai grazu thumbup.gif wub.gif Grazu ir su dirzu ir be 4u.gif Susigundziau ir as ant panasios liemenes tik rasteli pakeisiu mirksiukas.gif 4u.gif

Ggte ,dailus tavo sauletasis pukis ir akutes tokios lygios thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(qqte @ 2008 11 10, 19:44)
labas vakaras
atnesu paskutini savo pukeli
siltas ir sauletas  ax.gif
user posted image

Oho, kaip grazu ir rysku. thumbup.gif Speju smagu nesioti, esant niuriam orui uz lango. Matai,kaip i nauda isejo sirgimas. mirksiukas.gif
Atsakyti
Ggte šaunus pukutis,toks šiiiltas.....
O čia mano pūkutis user posted image
Atsakyti
QUOTE(zaniatja @ 2008 11 10, 17:26)
Man tas varijantas, kur su dirzu tai  wub.gif  Nu labai jau labai dailu  thumbup.gif

QUOTE(Lauružė @ 2008 11 10, 17:41)
Ašarėle, koks grožis  wub.gif

QUOTE(janike1 @ 2008 11 10, 19:13)
Asarele, labai labai grazu  thumbup.gif  wub.gif  Grazu ir su dirzu ir be 4u.gif  Susigundziau ir as ant panasios liemenes tik rasteli pakeisiu mirksiukas.gif  4u.gif

Ačiū visoms 4u.gif 4u.gif 4u.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif kiek moheriukų pasipylė thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

qqte, mantvaida thumbup.gif thumbup.gif šaunuolės ir spalvikės kokios šviesios wub.gif
Atsakyti
qqte,mantvaida,Ašarėlė,Lauružė jusu darbeliai nerealus thumbup.gif 4u.gif
o stai ir mano salis blush2.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sketisss: 10 lapkričio 2008 - 20:34
ašarėle, qqte, labai labai dailūs megztukai bigsmile.gif
Atsakyti
Ziuriu ir baltai pavydziu, man taip viskas grazu wub.gif Dabar is mog\heriuku sali is saulyciu rezgu (ant sakutes), jau buvau pasiilgus to plono ir pukuoto siuliuko wub.gif
Atsakyti
sveikos mezgejeles 4u.gif
nezinau ar kalbejot apie tai, tai noriu paklaust jusu ax.gif kaip isskalbt moherini sali? zinau kad su vandeniu biggrin.gif bet saltu ar siltu, ar su milteliais ar kokiu muilu? o kaip isgrezt? g.gif
Atsakyti
QUOTE(pyragiuke @ 2008 11 11, 13:52)
sveikos mezgejeles  4u.gif
nezinau ar kalbejot apie tai, tai noriu paklaust jusu  ax.gif  kaip isskalbt moherini sali? zinau kad su vandeniu  biggrin.gif  bet saltu ar siltu, ar su milteliais ar kokiu muilu? o kaip isgrezt?  g.gif

as skalbiu su plauku sampunu
ir kuo vesesniu vandeniu
skalbiant negalima trinti ir tampyti
isivaizduok kaip plaukus plautum, svelniai svelniai
grezti negalima
isemus is vandens nuspausti tik vandenuka ir istiesti ant ranksluoscio dziuti graziai su rankom paformavus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 11 lapkričio 2008 - 13:57
QUOTE(qqte @ 2008 11 11, 11:57)
as skalbiu su plauku sampunu
ir kuo vesesniu vandeniu
skalbiant negalima trinti ir tampyti
isivaizduok kaip plaukus plautum, svelniai svelniai
grezti negalima
isemus is vandens nuspausti tik vandenuka ir istiesti ant ranksluoscio dziuti graziai su rankom paformavus

aciukas 4u.gif
Atsakyti
o cia mano salikelis ax.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulxx: 11 lapkričio 2008 - 14:36
QUOTE(saulxx @ 2008 11 11, 14:35)
o cia mano salikelis ax.gif

grazi spalvyte labai thumbup.gif
o rastelis tai man kazkur matytas lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 11 lapkričio 2008 - 14:36