Asarele, labai labai grazu Grazu ir su dirzu ir be Susigundziau ir as ant panasios liemenes tik rasteli pakeisiu
Ggte ,dailus tavo sauletasis pukis ir akutes tokios lygios
QUOTE(qqte @ 2008 11 10, 19:44)
Oho, kaip grazu ir rysku. Speju smagu nesioti, esant niuriam orui uz lango. Matai,kaip i nauda isejo sirgimas.
QUOTE(zaniatja @ 2008 11 10, 17:26)
Man tas varijantas, kur su dirzu tai Nu labai jau labai dailu
QUOTE(Lauružė @ 2008 11 10, 17:41)
Ašarėle, koks grožis
QUOTE(janike1 @ 2008 11 10, 19:13)
Asarele, labai labai grazu Grazu ir su dirzu ir be Susigundziau ir as ant panasios liemenes tik rasteli pakeisiu
Ačiū visoms
kiek moheriukų pasipylė
qqte, mantvaida šaunuolės ir spalvikės kokios šviesios
qqte,mantvaida,Ašarėlė,Lauružė jusu darbeliai nerealus
o stai ir mano salis
o stai ir mano salis
ašarėle, qqte, labai labai dailūs megztukai
Ziuriu ir baltai pavydziu, man taip viskas grazu Dabar is mog\heriuku sali is saulyciu rezgu (ant sakutes), jau buvau pasiilgus to plono ir pukuoto siuliuko
sveikos mezgejeles
nezinau ar kalbejot apie tai, tai noriu paklaust jusu kaip isskalbt moherini sali? zinau kad su vandeniu bet saltu ar siltu, ar su milteliais ar kokiu muilu? o kaip isgrezt?
nezinau ar kalbejot apie tai, tai noriu paklaust jusu kaip isskalbt moherini sali? zinau kad su vandeniu bet saltu ar siltu, ar su milteliais ar kokiu muilu? o kaip isgrezt?
QUOTE(pyragiuke @ 2008 11 11, 13:52)
sveikos mezgejeles
as skalbiu su plauku sampunu
ir kuo vesesniu vandeniu
skalbiant negalima trinti ir tampyti
isivaizduok kaip plaukus plautum, svelniai svelniai
grezti negalima
isemus is vandens nuspausti tik vandenuka ir istiesti ant ranksluoscio dziuti graziai su rankom paformavus
QUOTE(qqte @ 2008 11 11, 11:57)
as skalbiu su plauku sampunu
ir kuo vesesniu vandeniu
grezti negalima
isemus is vandens nuspausti tik vandenuka ir istiesti ant ranksluoscio dziuti graziai su rankom paformavus
ir kuo vesesniu vandeniu
grezti negalima
aciukas
o cia mano salikelis
QUOTE(saulxx @ 2008 11 11, 14:35)
grazi spalvyte labai
o rastelis tai man kazkur matytas