O jau suknutės grožis nerealus . Gal irgi 100adieniui
QUOTE(katininke @ 2009 01 30, 17:33)
Mezgu šalį, ačiū visoms už patarimus
Paaiškinkit man tundrai, kaip šią apdailą vašeliu išmegzti. Nieko nesuprantu tuose ženkluose (tik vašelio schemutę papasakokit, su virbalais viskas aišku).
Kai numegsiu, būtinai pasirodysiu. Ir naujų idejų kilo (sukryžminus Victoria Secret modelius ir mano galimybes), tai nagai nerealiai niežti
Paaiškinkit man tundrai, kaip šią apdailą vašeliu išmegzti. Nieko nesuprantu tuose ženkluose (tik vašelio schemutę papasakokit, su virbalais viskas aišku).
Kai numegsiu, būtinai pasirodysiu. Ir naujų idejų kilo (sukryžminus Victoria Secret modelius ir mano galimybes), tai nagai nerealiai niežti
Ne tik "tundra", bet ir užuomarša, pamiršau paveikslėlį įdėti
mano paskutiniai moheriukai, apsiskaiciavau pirkdama siulus, tai gavos du darbeliai:))))
Paskutiniu dvieju mamyciu darbeliai nerealus
Saunuoles
Saunuoles
Sveikutės . Darbelių grožis pasaka , o gal galit man paskyti kokio numerio virbalais mezgat, kad nesigautu labai suspausta,ir nebūtų labai skylėta. Iš anksto ačiū.
QUOTE(Boružytė @ 2009 02 02, 22:35)
Sveikutės . Darbelių grožis pasaka , o gal galit man paskyti kokio numerio virbalais mezgat, kad nesigautu labai suspausta,ir nebūtų labai skylėta. Iš anksto ačiū.
salis megztas su 10nr virbalais, o megztukas su 5 o gal 6 nr, bet abieju mezginiu tie patys siulai, taip, kad viskas priklauso nuo to ka mezgi:) pasibandyk, su ivairiais virbalais ir pamatysi geriausia varianta.
QUOTE(ingrida+2 @ 2008 11 03, 13:34)
Sveikos,
Gal galetu kas nors paaiskinti, ar schemute atsiusti kaip megzti paskutinio salio (balto) apacia numegzta, tokiom gelytem, niekur nerandu kaip megzti. Buciau dekinga uz pagalba
[quote=Viliuteee,2009 01 31, 00:10]
:
jau koks grozis
Ir as noreciau tokia nusimegzt, bet man kantrybes truksta tokiem dideliem darbeliam
:
jau koks grozis
Ir as noreciau tokia nusimegzt, bet man kantrybes truksta tokiem dideliem darbeliam
QUOTE(Viliuteee @ 2009 01 31, 00:10)
GRAZU!!!! miai dirzelis sugalvotas.
O koks rastelis?
[quote=Viliuteee,2009 01 31, 00:10]
:
Labai gražu
:
Labai gražu
QUOTE(saulxx @ 2008 11 11, 15:35)
Gal galit šito raštelio rašto schemutę idėti? Bučiau labai dėkinga