Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas iš moheros

QUOTE(Betti @ 2009 01 22, 19:48)
Tikrai, reikia to alpstancio ziurkio. Papasakok, kaip tiek daug klosciu padarei?

aciu visoms, merginos tikrai labai malonu sulaukti pagyrimu smile.gif

o apie klostes: sijonine dali mezgiau pagal serveteles schema taigi ji gavosi saules klioso o kadangi mochera plonyte - ji graziai sukrenta klostemis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(La Perla @ 2009 01 22, 16:57)
sveikos, jau pasirodziau su savo suknele sukneliu temoj bet kadangi ji mocherinuke, ikeliu pasiziureti ir cia:

Labai labai gražu wub.gif
Atsakyti
4u.gif smile.gif labai grazus jusu darbukai smile.gif 4u.gif as tai tei nemoku doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(La Perla @ 2009 01 22, 20:50)
aciu visoms, merginos tikrai labai malonu sulaukti pagyrimu  smile.gif

o apie klostes: sijonine dali mezgiau pagal serveteles schema taigi ji gavosi saules klioso o kadangi mochera plonyte - ji graziai sukrenta klostemis  smile.gif

wub.gif labai gražūs darbeliai wub.gif O gal galit pasakyt iš kokios moheros megzt, kad ji nesišertų blush2.gif Nes kiek girdėjau, tai kai kurios labai jau šeriasi unsure.gif
Atsakyti
Žaviuosi macheriukėm servetėlinėm 4u.gif
Reiktų kada pabandyti, su virbalais draugauju, bet va tokiems grožiams tai nesiryštu, sudėtingos man atrodo tos servetėlių schemos rolleyes.gif
Atsakyti
Nuostabi suknytė, ir labai gražiai rankovės padarytos 4u.gif !!!
Atsakyti
labai graži suknutė thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif aš taip nemoku g.gif
Atsakyti
labai jums visoms aciu o del "nemoku" - reikia tik pabandyti ir gausis, as irgi nemokejau ax.gif
o siulai cia kid mochera jie tikrai gerai nesiojasi ir minksti ir labai plonyciai smile.gif
Atsakyti
Klausimas ne į temą... O ką vilktis po mocherine suknute? Siuvatės kažkokias apatines suknutes, pasuknes ar pan?...
Atsakyti
As jau beveik isririnkau servetele sijonui, taciau dabar klausimas kyla kiek siulu reitu sijonui iki keliu ar truputi zemaiu ax.gif
Ir dar butu labai miela, jei kas nors galetu paaiskint kaip reikia pradet megzt sijona.... blush2.gif
Megsiu kazkuria is situ
http://public.fotki....tels/page2.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kotita: 23 sausio 2009 - 16:45
QUOTE(sagdo @ 2008 12 01, 08:34)
idedu ir savo megzta salikuti ax.gif
user posted image

Koks grozis !!!
Ir as tokio uzsimaniau. Gal kas galit mesteleti schemute? Butu fain, jei butu su normaliais paaiskinimais, nes iki siol esu tik megztukus su pynemis mezgusi
Atsakyti
QUOTE(Kotita @ 2009 01 23, 17:34)
As jau beveik isririnkau servetele sijonui, taciau dabar klausimas kyla kiek siulu reitu sijonui iki keliu ar truputi zemaiu  ax.gif
Ir dar butu labai miela, jei kas nors galetu paaiskint kaip reikia pradet megzt sijona....  blush2.gif
Megsiu kazkuria is situ
http://public.fotki....tels/page2.html

kaip tau gerai.... as dar neapsisprendziu....na NERA tokios kur man UCH patiktu blush2.gif mirksiukas.gif

LA PERLAuser posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dovyda: 24 sausio 2009 - 00:35