O čia - mano tunika
Papildyta:
QUOTE(Kotita @ 2009 01 21, 15:19)
Nezinau ir as, kad tik netektu apsiriboti nertu sijonu...
Na kam taip, pasirink bet kokią patinkančią servetėlę ir pirmyn , kuo daugiau žvalgaus tuo daugiau jų randu
Va mano anksčiau jau rodytas pavyzdys
QUOTE(Meila @ 2009 01 06, 00:14)
QUOTE(Meila @ 2009 01 06, 14:35)
Suknelės sijonas megztas pagal servetėlės schemą, na ne nuo pat pradžių ir ne iki galo, nes tada jau sijonas būtų ir man tikęs
O paskui surinkau akis sijono viršuje ir mezgiau sukenelės viršų, o rankovytes ant galo pūstas tiesiog kiauraraščius Sumegztos dvi akys, užmetimas, sumegztos dvi akys užmetimas, o kitoj eilėj išmegzti visas akis blogomis, sekančią eilę vėl sumezgimas, užmetimas, sumezgimas, užmetimas ir t.t. O kad gavos pūstos, tai tiesiog dvigubai daugiau akių išmezgiau baigus lygų raštą.
Megzta Kids mohair siūlais, suėjo kašku 5 motkeliai po 25 g. po 230 m.
O paskui surinkau akis sijono viršuje ir mezgiau sukenelės viršų, o rankovytes ant galo pūstas tiesiog kiauraraščius Sumegztos dvi akys, užmetimas, sumegztos dvi akys užmetimas, o kitoj eilėj išmegzti visas akis blogomis, sekančią eilę vėl sumezgimas, užmetimas, sumezgimas, užmetimas ir t.t. O kad gavos pūstos, tai tiesiog dvigubai daugiau akių išmezgiau baigus lygų raštą.
Megzta Kids mohair siūlais, suėjo kašku 5 motkeliai po 25 g. po 230 m.
Pradėjau megzt nuo 49 eilės ir baigiau 179
QUOTE(liute2 @ 2009 01 21, 15:41)
O čia - mano tunika
Gražu
laba
mano paprasti moheriukai
tunika krikšto dukrai-10 metų
ir dukrai
gražūs jūsų mezginiai visų
mano paprasti moheriukai
tunika krikšto dukrai-10 metų
ir dukrai
gražūs jūsų mezginiai visų
QUOTE(Meila @ 2009 01 22, 10:03)
Na kam taip, pasirink bet kokią patinkančią servetėlę ir pirmyn , kuo daugiau žvalgaus tuo daugiau jų randu
Gražu
Gražu
kazkas panasaus bet as kai nemoku megzt serveteliu, tai ko gero su tavim teks konsultuotis tada
sveikos, jau pasirodziau su savo suknele sukneliu temoj bet kadangi ji mocherinuke, ikeliu pasiziureti ir cia:
Nerealus grožis
QUOTE(La Perla @ 2009 01 22, 16:57)
sveikos, jau pasirodziau su savo suknele sukneliu temoj bet kadangi ji mocherinuke, ikeliu pasiziureti ir cia:
PAVAREI:)
AŠ APAKUS:)
NEREALU, viršutinė dalis idealiai išspręsta, man gražu, stilinga, romantiška, kiek mergaitiška...žavu...
Tikrai norėčiau į savo spintą tokios suknios:)
Ir vasara ir žiema ir ilgi batai ir bateliai viskas tiktų
QUOTE(Kotita @ 2009 01 22, 16:00)
Nerealus grožis
QUOTE(ingriduska @ 2009 01 22, 16:02)
PAVAREI:)
NEREALU, viršutinė dalis idealiai išspręsta, man gražu, stilinga, romantiška, kiek mergaitiška...žavu...
aciu merginos, man ji irgi tokia lengvute ir romantiska
QUOTE(Kotita @ 2009 01 22, 11:06)
o kazkas panasaus bet as kai nemoku megzt serveteliu, tai ko gero su tavim teks konsultuotis tada
Kiek galėsiu, tike padėsiu
QUOTE(La Perla @ 2009 01 22, 15:57)
Kaip gražu, noriuir aš, ale kor tokią figūrą gaut Nes su saviškę tik suknelę sugadinčiau
QUOTE(ingriduska @ 2009 01 22, 16:02)
reikia griūvančio žiurkio
FANTASTIŠKA suknutė
FANTASTIŠKA suknutė
Tikrai, reikia to alpstancio ziurkio. Papasakok, kaip tiek daug klosciu padarei?