Sveikos klausiau jau kitoj temoj, bet gal ir Jus padesit gal kas turit megztu serveteliu schemu, kurios tiktu sijonui? labai uzsinorejau megzto moherinio sevetelinio sijono
QUOTE(Kotita @ 2009 01 18, 14:53)
Sveikos klausiau jau kitoj temoj, bet gal ir Jus padesit gal kas turit megztu serveteliu schemu, kurios tiktu sijonui? labai uzsinorejau megzto moherinio sevetelinio sijono
Pasizvalgyk cia
QUOTE(Kotita @ 2009 01 18, 14:53)
Aš bandysiu tokią megzt, nes jau esu mezgus pagal šitą schemą skraistę. Teoriškai čia skėčio schema, bet manau galima ir sijoną sukurpt :
QUOTE(lizarde @ 2009 01 17, 20:51)
Ta pirmoji tai tikrai sito, Lutė kitoj temoj dave sake pas rusaites rado, gal ji zinotu kur jos mezge
Ir aš čia prisipažinsiu, tikrai nežinau kur tiksliai radau, bet regis osinkoj pati norėjau megsti kai radau išsisaugojau ir psio, bet jei rasiu kur atsiųsiu nuorodą
QUOTE(lizarde @ 2009 01 18, 14:24)
Aciu o gal dar galit pasakyt, kiek pan eiliu uztektu sijonui iki keliu? dar niekada nemegziau serveteliu, tai ir nenusimanau
QUOTE(lizarde @ 2009 01 18, 12:53)
Cia tik ta kiaurarastine dalis, apacia gerosiomis megsiu O siaip pasiskaiciuoji kiek motyvu pagal pacios ploti reikia ir psio Nu as pirmiausia pasiskaiciuosiu pagal uzpakali kiek geru reikia, nes kadangi liemenuosiu truputi, ir motyvus atskirai skaiciuosiuos, kiek akiu paskui vel papildomai uzsideti nu as tokia mezgeja, kd kaip is tikro viskas darosi, tai net nezinau, bet kaip pati susigalvoju, taip ir ekspirementuojuosi
O pas Mocia tikrai puikiu dalykeliu yra
O pas Mocia tikrai puikiu dalykeliu yra
Kažkas lyg aiškėja Na bandysiu ir aš rytoj narpliot
QUOTE(dontstop @ 2009 01 18, 19:41)
Kažkas lyg aiškėja Na bandysiu ir aš rytoj narpliot
Tai galim i kita tema keltis ir bendrom jegom megzti
QUOTE(lizarde @ 2009 01 17, 20:14)
Gavau patikslinima, kad ir 2 schemute to paties megztuko
aciu uz visa info
QUOTE(Kotita @ 2009 01 18, 15:55)
Aciu o gal dar galit pasakyt, kiek pan eiliu uztektu sijonui iki keliu? dar niekada nemegziau serveteliu, tai ir nenusimanau
ir as dabar paieskose schemu servetelei-sijonui jei ka rasi, pasigirk mazu serveteliu virbalais pilna, cia manau staltiesiu tiesiog reikia
QUOTE(dovyda @ 2009 01 19, 00:07)
ir as dabar paieskose schemu servetelei-sijonui jei ka rasi, pasigirk mazu serveteliu virbalais pilna, cia manau staltiesiu tiesiog reikia
Ech, radau graziu, bet ka as zinau, ar uztektu ilgio sijonui, bus paskui sijonas lelei nebent veliau idesiu nuoroda ka panasesnio radau
http://public.fotki....ztos-servetels/
Va sudejau, bet ne visos schemos aiskiai matos
Va sudejau, bet ne visos schemos aiskiai matos