Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas iš moheros

Sveikos 4u.gif klausiau jau kitoj temoj, bet gal ir Jus padesit 4u.gif gal kas turit megztu serveteliu schemu, kurios tiktu sijonui? ax.gif labai uzsinorejau megzto moherinio sevetelinio sijono blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kotita @ 2009 01 18, 14:53)
Sveikos  4u.gif  klausiau jau kitoj temoj, bet gal ir Jus padesit  4u.gif  gal kas turit megztu serveteliu schemu, kurios tiktu sijonui?  ax.gif  labai uzsinorejau megzto moherinio sevetelinio sijono  blush2.gif

Pasizvalgyk cia
Atsakyti
QUOTE(Kotita @ 2009 01 18, 14:53)
Sveikos  4u.gif  klausiau jau kitoj temoj, bet gal ir Jus padesit  4u.gif  gal kas turit megztu serveteliu schemu, kurios tiktu sijonui?  ax.gif  labai uzsinorejau megzto moherinio sevetelinio sijono  blush2.gif

Aš bandysiu tokią megzt, nes jau esu mezgus pagal šitą schemą skraistę. Teoriškai čia skėčio schema, bet manau galima ir sijoną sukurpt biggrin.gif :
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(lizarde @ 2009 01 17, 20:51)
Ta pirmoji tai tikrai sito, Lutė kitoj temoj dave ax.gif sake pas rusaites rado, gal ji zinotu kur jos mezge g.gif

Ir aš čia blush2.gif prisipažinsiu, tikrai nežinau kur tiksliai radau, bet regis “osinkoj“ pati norėjau megsti kai radau išsisaugojau ir psio, bet jei rasiu kur atsiųsiu nuorodą mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lizarde @ 2009 01 18, 14:24)
Pasizvalgyk cia

Aciu 4u.gif o gal dar galit pasakyt, kiek pan eiliu uztektu sijonui iki keliu? ax.gif dar niekada nemegziau serveteliu, tai ir nenusimanau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(lizarde @ 2009 01 18, 12:53)
Cia tik ta kiaurarastine dalis, apacia gerosiomis megsiu smile.gif O siaip pasiskaiciuoji kiek motyvu pagal pacios ploti reikia ir psio 4u.gif Nu as pirmiausia pasiskaiciuosiu pagal uzpakali kiek geru reikia, nes kadangi liemenuosiu truputi, ir motyvus atskirai skaiciuosiuos, kiek akiu paskui vel papildomai uzsideti ax.gif nu as tokia mezgeja, kd kaip is tikro viskas darosi, tai net nezinau, bet kaip pati susigalvoju, taip ir ekspirementuojuosi  blush2.gif

O pas Mocia tikrai puikiu dalykeliu yra  4u.gif

Kažkas lyg aiškėja rolleyes.gif Na bandysiu ir aš rytoj narpliot assa.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2009 01 18, 19:41)
Kažkas lyg aiškėja  rolleyes.gif  Na bandysiu ir aš rytoj narpliot  assa.gif

Tai galim i kita tema keltis ir bendrom jegom megzti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lizarde @ 2009 01 17, 20:14)
Gavau patikslinima, kad ir 2 schemute to paties megztuko 4u.gif

aciu uz visa info 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kotita @ 2009 01 18, 15:55)
Aciu  4u.gif  o gal dar galit pasakyt, kiek pan eiliu uztektu sijonui iki keliu?  ax.gif  dar niekada nemegziau serveteliu, tai ir nenusimanau  blush2.gif

ir as dabar paieskose schemu servetelei-sijonui mirksiukas.gif jei ka rasi, pasigirk blush2.gif mazu serveteliu virbalais pilna, cia manau staltiesiu tiesiog reikia wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dovyda: 19 sausio 2009 - 00:24
QUOTE(dovyda @ 2009 01 19, 00:07)
ir as dabar paieskose schemu servetelei-sijonui mirksiukas.gif jei ka rasi, pasigirk blush2.gif mazu serveteliu virbalais pilna, cia manau staltiesiu tiesiog reikia wink.gif

Ech, radau graziu, bet ka as zinau, ar uztektu ilgio sijonui, bus paskui sijonas lelei nebent lotuliukas.gif veliau idesiu nuoroda ka panasesnio radau ax.gif
Atsakyti
http://public.fotki....ztos-servetels/
Va sudejau, bet ne visos schemos aiskiai matos blink.gif
Atsakyti

Dar cia paziurekit
Atsakyti