Man mocheriniai darbeliai bendrai nerealūs. O paskutieji vaizdai išvis pribloškė
QUOTE(bulbul @ 2008 11 09, 20:44)
galvojau gal as cia viena nesuprantu ka reiskia 4 praleistos, nepatogu jau net buvo klausti, o rastas labai idomus
Mergaites, kazkaip imanoma sita rastelis ir su virbalais ismegzti, o as tai su masina mezgiau.
O as apziurejau la Perlos ir Xiukes darbelius - grozis neispasakytas
Mergaitės,
turiu tokį klausimuką. Labai noriu nusimegzti lygiuoju mezgimu moherini megztuka. Aišku, mezgu laisvai. Bet kiek bemegsčiau, visada mezginys tiesiog nerealiai tempiasi į šonus. Išsitempia dvigubai ar net trigubai, atitinkamai sutrumpėdamas.
Ar tai normalu? Kaip išspręsti šitą problemą? Ar kam nors yra taip buvę?
turiu tokį klausimuką. Labai noriu nusimegzti lygiuoju mezgimu moherini megztuka. Aišku, mezgu laisvai. Bet kiek bemegsčiau, visada mezginys tiesiog nerealiai tempiasi į šonus. Išsitempia dvigubai ar net trigubai, atitinkamai sutrumpėdamas.
Ar tai normalu? Kaip išspręsti šitą problemą? Ar kam nors yra taip buvę?
Lauružė, man atrodo, kad visada su moheriukais taip darosi.
Jei nenori, kad mezginys labai tampytusi, gali pritaikyti plona siuluka megztama(siuvimo).
Tada mezginys gaunasi stabilesnis.
Arba numegzti daug mazesni, ir isskalbti suformuojant pageidaujama ilgi, tai tada nebesiples i ploti.
Jei nenori, kad mezginys labai tampytusi, gali pritaikyti plona siuluka megztama(siuvimo).
Tada mezginys gaunasi stabilesnis.
Arba numegzti daug mazesni, ir isskalbti suformuojant pageidaujama ilgi, tai tada nebesiples i ploti.
Ristina, o kaip akis apskaičiuoti? Nusimezgiau pavyzdėlį, tai jį matyt reikia ištampyti į plotį, ir tada skaičiuoti?
QUOTE(Lauružė @ 2008 11 10, 10:47)
Ristina, o kaip akis apskaičiuoti? Nusimezgiau pavyzdėlį, tai jį matyt reikia ištampyti į plotį, ir tada skaičiuoti?
Lauruze,pritariu Ristinai, o be to galima ir su pavyzdeliu - praskalavus ji ir reikiamai istampius (gali palyginti per audini) matysi siulo ir rasto tempimasi
Lauružės šalis labai dailus Matosi, kad labai kruopščiai numegztas
Mano liemenė .
Mano liemenė .
QUOTE(Ašarėlė @ 2008 11 10, 17:22)
Grozis
Gal ir rasteli galima?
QUOTE(zis @ 2008 11 10, 15:41)
Ačiū . O raštelį esu surašius Liemenių temoje
QUOTE(Ašarėlė @ 2008 11 10, 16:22)
Mano liemenė .
Man tas varijantas, kur su dirzu tai Nu labai jau labai dailu
Ašarėle, koks grožis
Ačiū, mergaitės, už patarimus. Bet kaip keista... Šalius kai mezgu - jie į ilgį tempiasi, o į plotį visai nepasiduoda. O čia viskas priešingai... Tai ir pasimečiau
Ačiū, mergaitės, už patarimus. Bet kaip keista... Šalius kai mezgu - jie į ilgį tempiasi, o į plotį visai nepasiduoda. O čia viskas priešingai... Tai ir pasimečiau