Ristina , na ir grožis , aš irgi sau tokią bandysiu megzti, jau susirinkau schemas iš visur kur tik radau
Ačiū, merginos, už pagyras
Labai greitai mezgasi "fasadinė" dalis. Per vakarą numezgiau. Tikrai nesudėtinga. Lusasita - bandyk, tikrai pavyks.
"Dobilo" schema yra senoje lietuviškoje knygelėje A. Pelakauskienė "Staltiesėlės"(1983m.)
Nugaros detalę mezgiau geromis akimis. Tad keli vakarai - ir rūbelis numegztas.
Labai greitai mezgasi "fasadinė" dalis. Per vakarą numezgiau. Tikrai nesudėtinga. Lusasita - bandyk, tikrai pavyks.
"Dobilo" schema yra senoje lietuviškoje knygelėje A. Pelakauskienė "Staltiesėlės"(1983m.)
Ristina, kaip idomu ir grazhu
QUOTE(Ristina @ 2009 01 15, 11:30)
Ačiū, merginos, už pagyras
aga, apie ja jau viskas issiskaiciau osinkose ir net knygute mama dave si karta
QUOTE(mocia @ 2009 01 15, 12:11)
Ristina , na ir grožis , aš irgi sau tokią bandysiu megzti, jau susirinkau schemas iš visur kur tik radau
Gal gali paidalinti prasau
cia daug apie ta liemene http://club.osinka.ru/topic-46885
QUOTE(Lusasita @ 2009 01 15, 13:54)
Aciu
QUOTE(Ristina @ 2009 01 15, 12:30)
Labai greitai mezgasi "fasadinė" dalis. Per vakarą numezgiau. Tikrai nesudėtinga.
Super Mano planuose ji irgi yra. O kad nereiktų ardyt tai gal gali pasakyt kokie siūlai storio ir kokiais virbalais (ir koks dydis liemenės)? Nerandu siūlų jau seniai šitai liemenei, nes spalvos užsimaniau pilkai melsvos Teks manau ir į kitokius pažiūrėt
QUOTE(batareika @ 2009 01 15, 13:24)
Super Mano planuose ji irgi yra. O kad nereiktų ardyt tai gal gali pasakyt kokie siūlai storio ir kokiais virbalais (ir koks dydis liemenės)? Nerandu siūlų jau seniai šitai liemenei, nes spalvos užsimaniau pilkai melsvos Teks manau ir į kitokius pažiūrėt
Aš mezgiau iš angoros , kur 550metrų matkelyje.
Na, mano kailis gana putlus. Bet užteko 1 matkučio, mezgiau 3,5 nr. virbalais
Ristina, vauuuuuu kaip grazu Sita ir as turiu sarase ,bet vis neprisiruosiu megzt.
Matau norinciu yra daug ,gal mezgam kartu kitoj temoj
Matau norinciu yra daug ,gal mezgam kartu kitoj temoj