Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas iš moheros

Sveikutes merginos. Kaip Jus nesiojate tuos mocherinius gaminius? g.gif Nu jie visi "plaukuojasi" doh.gif . Nusimezgiau grazu sali, bet nesioti negaliu, vieni "plaukai". Gal yra kokia gudrybe kad jie "nubyretu" bigsmile.gif Aciu.
Atsakyti
QUOTE(Bijuna @ 2009 01 13, 11:28)
Sveikutes merginos. Kaip Jus nesiojate tuos mocherinius gaminius?  g.gif Nu jie visi "plaukuojasi"  doh.gif . Nusimezgiau grazu sali, bet nesioti negaliu, vieni "plaukai". Gal yra kokia gudrybe kad jie "nubyretu"  bigsmile.gif Aciu.

oooo mane sitas irgi domina 4u.gif noriu nusimegzti megztuka, bet va prisibijau kadpo to viskas bus lyg kate ilgaplauke namie turiu lotuliukas.gif
Atsakyti
As kaip tik pradejau svarkeli megzt moherini, tai vyras jau dabar burba, kad visur pilna plauku doh.gif doh.gif doh.gif Tai net nezinau kaip ji reiks nesiot doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Sveikutes. as va, nusimezgiau - nusineriau mocherine liemene. Mano tai nelabai seriasi, nes pas mane 70%acrylic ir 30% kid mochair.
cia liemene
esu dar ir salikuti numezgusi is tu paciu siulu, reikes nufotkinti veliau smile.gif

Beje, kiek ziurejua, visu cia darbeliai superiniai. Man dar toli iki tokiu!!! 4u.gif
Atsakyti
Sigitute daili ir puosni liemene bigsmile.gif wub.gif 4u.gif o koks ten virsuj rastelis? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Bijuna @ 2009 01 13, 11:28)
Sveikutes merginos. Kaip Jus nesiojate tuos mocherinius gaminius?  g.gif Nu jie visi "plaukuojasi"  doh.gif . Nusimezgiau grazu sali, bet nesioti negaliu, vieni "plaukai". Gal yra kokia gudrybe kad jie "nubyretu"  bigsmile.gif Aciu.

net nezinau, kodel tau taip pukuojasi? g.gif as esu daug ka mezgusi is moherio, tai niekas nesipukuoja jau po pirmo isplovimo. O tu skalbei? mirksiukas.gif
gal cia nuo moherio kokybes priklauso dar blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dovyda: 13 sausio 2009 - 14:49
QUOTE(dovyda @ 2009 01 13, 15:49)
net nezinau, kodel tau taip pukuojasi?  g.gif as esu daug ka mezgusi is moherio, tai niekas nesipukuoja jau po pirmo isplovimo. O tu skalbei? mirksiukas.gif
gal cia nuo moherio kokybes priklauso dar blush2.gif

ir man po skalbimo kid moheris nesipūkuoja ax.gif
Atsakyti
Kai skalbiau tai visos rankos pukais apsivele. Nu nezinau, pirkau tai parduotuveje siulu (toje kur Kaune prie Maximos maluno). As ta salika turbut i lauka isnesiu ir pakabinsiu, tegul vejas ji " isdulkina " lotuliukas.gif Pakabos savaite - be puku liks biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sketisss @ 2009 01 13, 12:43)
Sigitute daili ir puosni liemene bigsmile.gif  wub.gif  4u.gif o koks ten virsuj rastelis? g.gif

Aciu, labai 4u.gif 4u.gif Ten virsu gelyciau jau neriau. Buvau kazkur rasteli radus, paskui nusipaisiau ta pati ant popieriaus. Nufotkinau, gal suprasi. O gal kuri moterele geresni vaizdeli turi? g.gif
cia gelyciu rastas
Atsakyti
QUOTE(Sigitute @ 2009 01 13, 14:23)
Aciu, labai  4u.gif  4u.gif Ten virsu gelyciau jau neriau. Buvau kazkur rasteli radus, paskui nusipaisiau ta pati ant popieriaus. Nufotkinau, gal suprasi. O gal kuri moterele geresni vaizdeli turi?  g.gif
cia gelyciu rastas

aciu uz rasteli ir taip gerai matosi thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sketisss @ 2009 01 13, 17:18)
aciu uz rasteli ir taip gerai matosi  thumbup.gif  4u.gif

prasom prasom i sveikata!! 4u.gif
Atsakyti
Sigitute, labai grazi liemene 4u.gif 4u.gif
O moheriukas sikart turbut nelabai geros kokybes nes plaukuojasi baisiai verysad.gif Ale dabar jau gaila ardyt, o be to mohera ardyt doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif sizifiskas darbas doh.gif as tiek kantrybes neturiu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zis: 13 sausio 2009 - 22:44