Sveikutes merginos. Kaip Jus nesiojate tuos mocherinius gaminius? Nu jie visi "plaukuojasi" . Nusimezgiau grazu sali, bet nesioti negaliu, vieni "plaukai". Gal yra kokia gudrybe kad jie "nubyretu" Aciu.
QUOTE(Bijuna @ 2009 01 13, 11:28)
Sveikutes merginos. Kaip Jus nesiojate tuos mocherinius gaminius? Nu jie visi "plaukuojasi" . Nusimezgiau grazu sali, bet nesioti negaliu, vieni "plaukai". Gal yra kokia gudrybe kad jie "nubyretu" Aciu.
oooo mane sitas irgi domina noriu nusimegzti megztuka, bet va prisibijau kadpo to viskas bus lyg kate ilgaplauke namie turiu
As kaip tik pradejau svarkeli megzt moherini, tai vyras jau dabar burba, kad visur pilna plauku Tai net nezinau kaip ji reiks nesiot
Sveikutes. as va, nusimezgiau - nusineriau mocherine liemene. Mano tai nelabai seriasi, nes pas mane 70%acrylic ir 30% kid mochair.
cia liemene
esu dar ir salikuti numezgusi is tu paciu siulu, reikes nufotkinti veliau
Beje, kiek ziurejua, visu cia darbeliai superiniai. Man dar toli iki tokiu!!!
cia liemene
esu dar ir salikuti numezgusi is tu paciu siulu, reikes nufotkinti veliau
Beje, kiek ziurejua, visu cia darbeliai superiniai. Man dar toli iki tokiu!!!
Sigitute daili ir puosni liemene o koks ten virsuj rastelis?
QUOTE(Bijuna @ 2009 01 13, 11:28)
net nezinau, kodel tau taip pukuojasi? as esu daug ka mezgusi is moherio, tai niekas nesipukuoja jau po pirmo isplovimo. O tu skalbei?
gal cia nuo moherio kokybes priklauso dar
QUOTE(dovyda @ 2009 01 13, 15:49)
net nezinau, kodel tau taip pukuojasi? as esu daug ka mezgusi is moherio, tai niekas nesipukuoja jau po pirmo isplovimo. O tu skalbei?
ir man po skalbimo kid moheris nesipūkuoja
Kai skalbiau tai visos rankos pukais apsivele. Nu nezinau, pirkau tai parduotuveje siulu (toje kur Kaune prie Maximos maluno). As ta salika turbut i lauka isnesiu ir pakabinsiu, tegul vejas ji " isdulkina " Pakabos savaite - be puku liks
QUOTE(sketisss @ 2009 01 13, 12:43)
Sigitute daili ir puosni liemene o koks ten virsuj rastelis?
Aciu, labai Ten virsu gelyciau jau neriau. Buvau kazkur rasteli radus, paskui nusipaisiau ta pati ant popieriaus. Nufotkinau, gal suprasi. O gal kuri moterele geresni vaizdeli turi?
cia gelyciu rastas
QUOTE(Sigitute @ 2009 01 13, 14:23)
Aciu, labai Ten virsu gelyciau jau neriau. Buvau kazkur rasteli radus, paskui nusipaisiau ta pati ant popieriaus. Nufotkinau, gal suprasi. O gal kuri moterele geresni vaizdeli turi?
cia gelyciu rastas
cia gelyciu rastas
aciu uz rasteli ir taip gerai matosi
QUOTE(sketisss @ 2009 01 13, 17:18)
aciu uz rasteli ir taip gerai matosi
prasom prasom i sveikata!!
Sigitute, labai grazi liemene
O moheriukas sikart turbut nelabai geros kokybes nes plaukuojasi baisiai Ale dabar jau gaila ardyt, o be to mohera ardyt sizifiskas darbas as tiek kantrybes neturiu
O moheriukas sikart turbut nelabai geros kokybes nes plaukuojasi baisiai Ale dabar jau gaila ardyt, o be to mohera ardyt sizifiskas darbas as tiek kantrybes neturiu