Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas iš moheros

QUOTE(LinMer @ 2009 01 12, 14:45)
Pabandziau po apacia ideti balta medziaga, kad matytusi rastas smile.gif is kur tas ruozas nezinau  g.gif  gal suspausciau mezgiau  g.gif gal kokiu klaidu as cia pridariau  g.gif

user posted image

as irgi pritariu, kad blynas - neprisviles!!! thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
O Tu virsuj gumyte placia iverk ir viskas bus OK!!!
Man tai labai grazu 4u.gif
Atsakyti
Nu kaip grazu man tokie sijonai.... 4u.gif noriu ir as tokio, tik as is serveteles noriu, bet dar niekada nemezgiau serveteles, tai net neisivaizduoju nei nuo ko pradet, nei kaip megzt verysad.gif
Atsakyti
LinMer labai grazutis tavo sijonas wub.gif o virsuj sviesiau turbut nes laisviau gal pamezgiai mirksiukas.gif
Atsakyti
Oi aciu mergaites uz pagyrimus 4u.gif reiks eiti dar karta uzsideti ir paziureti kaip cia jis atrodo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(LinMer @ 2009 01 12, 16:19)
Oi aciu mergaites uz pagyrimus  4u.gif  reiks eiti dar karta uzsideti ir paziureti kaip cia jis atrodo smile.gif

kai pasipuosi, pasirodyk thumbup.gif
Atsakyti
įdomu ar jie labai elektrinasi nešiojant g.gif
Atsakyti
QUOTE(sketisss @ 2009 01 11, 00:20)
labuka 4u.gif
Lusasita nerealus siltukas wub.gif  thumbup.gif
o cia mano "musiukinis" salis draugutei blush2.gif
user posted image

Ooo, labai gražu, užsikabinau už šio rašto. Gal būtų galima schemą gauti? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Erškėtrožė @ 2009 01 12, 14:16)
Ooo, labai gražu, užsikabinau už šio rašto. Gal būtų galima schemą gauti?  ax.gif

user posted image
I schema 4u.gif tik as dariau 5 3 5 3 5 ir t.t.,o ne 5 1 5 1 5 ir t.t. kaip sitam pavyzdyje mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sketisss: 12 sausio 2009 - 17:14
QUOTE(sketisss @ 2009 01 12, 18:12)
user posted image
I schema 4u.gif tik as dariau 5 3 5 3 5 ir t.t.,o ne 5 1 5 1 5 ir t.t. kaip sitam pavyzdyje mirksiukas.gif

Ahaaa, dėkoju. 4u.gif Labai gražus darbelis.
Atsakyti
QUOTE(LinMer @ 2009 01 12, 16:19)
Oi aciu mergaites uz pagyrimus  4u.gif  reiks eiti dar karta uzsideti ir paziureti kaip cia jis atrodo smile.gif

Vat kai užsidėsi, tai ir pasirodyk mirksiukas.gif , kai matysim kaip tavo figūrai tinka, tai ir patart galėsim.
Atsakyti
LinMer labai dailus sijonas thumbup.gif (o tu ji jau plovei?istampei? gal tas ruozelis ir dingtu mirksiukas.gif ) nors siaip, pasijoniuka tamsesni uzdejus jo ne nematysi mirksiukas.gif labai grazu 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Aderaa @ 2009 01 08, 19:20)
Rodau ir aš savo darbelį  blush2.gif 

user posted image

labai dailus megztukelis 4u.gif gal galima butu gauti to kiaurarastuko scemyte? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dovyda: 12 sausio 2009 - 19:34
LinMer, šaunuolė :mirksiukas 4u.gif pritariu dovydai, kad su tamsiu pasijoniu nieko nesimatys
Atsakyti