aciu labai visoms
ingriduska, seniai matyta , vis pagalvoju ka mezgi
QUOTE(sketisss @ 2009 01 10, 23:20)
o cia mano "musiukinis" salis draugutei
koks šiltutis atrodo,dabar norėčiau apsigaubti
QUOTE(*MONAMI* @ 2009 01 11, 16:44)
koks šiltutis atrodo,dabar norėčiau apsigaubti
aciu
Nuostabus ties musiuku saliai. Niekaip as neperkandu to rasto. Skaitau, bandau, bet ... nu nesigauna
SKETISSS labai graziai atrodo tavo musinukas kazkaip naujai,labai daug ju jau yra prikeptu ,o tavojo gal spalvyti ar kazkas priduoda tokio sviezumo.
QUOTE(Betti @ 2009 01 11, 19:38)
Nuostabus ties musiuku saliai. Niekaip as neperkandu to rasto. Skaitau, bandau, bet ... nu nesigauna
zinok man taip pat ne iskarto gavosi sis rastelis skaiciau,paisiau,bandziau ir pagaliau gavosi
QUOTE(sagdo @ 2009 01 12, 07:59)
SKETISSS labai graziai atrodo tavo musinukas kazkaip naujai,labai daug ju jau yra prikeptu ,o tavojo gal spalvyti ar kazkas priduoda tokio sviezumo.
aciu uz grazius zodelius
Sveikutes,
Bandziau nusimegsti sojona, pirma kart toki dalyka mezgiau, nes esu bandzius tik salius megst, ir nepatinka tas kas gavosi, dabar galvoju, ar megst kita ar vistiek is manes mezgejos nebus man atrodo graziau butu ilgesnis ir banguotesnis o gal rastas negeras
Bandziau nusimegsti sojona, pirma kart toki dalyka mezgiau, nes esu bandzius tik salius megst, ir nepatinka tas kas gavosi, dabar galvoju, ar megst kita ar vistiek is manes mezgejos nebus man atrodo graziau butu ilgesnis ir banguotesnis o gal rastas negeras
Gaila kad taip blogai matosi nuotrauka Gal kaip kitaip pabandyk, nes bent jau as net rastelio nematau
Nors ta ka matau- man grazu
Nors ta ka matau- man grazu
Pabandziau po apacia ideti balta medziaga, kad matytusi rastas is kur tas ruozas nezinau gal suspausciau mezgiau gal kokiu klaidu as cia pridariau
Tas ruozas- tai greiciausiai kad kitas siulu kamuoliukas toj vietoj prasidejo ..
Zinai, kaip pirmam kartui tai viskas cia liuks!
Kita pabandyk labiau platint ar daugiau kiaurarascio idet ir bus dar graziau
Zinai, kaip pirmam kartui tai viskas cia liuks!
Kita pabandyk labiau platint ar daugiau kiaurarascio idet ir bus dar graziau
QUOTE(LinMer @ 2009 01 12, 14:45)
Pabandziau po apacia ideti balta medziaga, kad matytusi rastas
O man kaip tik labiau grazu, kai ne toks platus ir ne toks kiauras nei platinciau, nei kiaurinciau
LinMer pirmas blynas tikrai neprisvilo!!!