Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas iš moheros

Na stai ir mano naujiena . Storas, siltas, minkstas moherinukas ( is dvieju moheros siulu)

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Lusasita @ 2009 01 09, 18:11)
Na stai ir mano naujiena . Storas, siltas, minkstas moherinukas ( is dvieju moheros siulu)
user posted image

Lusasita, širdele....ar mane atsimeni...? LAbas sauluže:)
Negaliu pasiilgau iki širdies gelmių tavęs ir kitų mergyčių, pačio mezgimo, naujų drabužėlių.....
KAiP GRAŽU< NEREALIAI PRAKTIŠKA ir stilinga, madinga:)
ŠAunuolė, apžiūrėjau tavo darbus, kol aš tingėjau tu tiek daug padarei:) ŠAUNUOLE:)
Noriu ir aš labai megzti, ir ko gero greitai turėsiu progų tam reikalui, mat krizė pakoregavo mano planus, dėl pinigėlių teks stabdyti mokslus kurie kainuoja brangiia(palaukti geresnių laikų), o va siūlų turiu sukaupusi kaip pusprotė, tai kol kas jokių trukdžių ir krizių toje vietoje nematyti:))))
Atsakyti
sveikos mezgejeles wink.gif noreciau paklausti g.gif turiu du matkelius ALIZE firmos Angora Lux spalvotus siuliukus, ten po 100 g ir 450 mt, kas is tokio kiekio iseitu? g.gif
Atsakyti
Na tu Lusasita ir šaunuolė clap_1.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(<Pinda> @ 2009 01 09, 19:01)
sveikos mezgejeles  wink.gif noreciau paklausti  g.gif  turiu du matkelius ALIZE firmos Angora Lux spalvotus siuliukus, ten po 100 g ir 450 mt, kas is tokio kiekio iseitu?  g.gif

Megztukas turėtų išeit drąsiai mirksiukas.gif

Lusasita - šaunuolė drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Lusasita @ 2009 01 09, 17:11)

thumbup.gif thumbup.gif jaučiu,kad šilta ir patogu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(<Pinda> @ 2009 01 09, 19:01)
sveikos mezgejeles  wink.gif noreciau paklausti  g.gif  turiu du matkelius ALIZE firmos Angora Lux spalvotus siuliukus, ten po 100 g ir 450 mt, kas is tokio kiekio iseitu?  g.gif

Kad ir kas išeitų -- jei siūlas per N metų nepasikeitė, siūlau galvot apie ką nors, ką retai skalbsi. Mano įspūdis apie "Alize" -- gražu iki pirmo skalbimo. O paskui veliasi, sukasi... Jei siūlai pasikeitė, sakykit, bandysiu iš naujo smile.gif
Atsakyti
thumbup.gif
QUOTE(Lusasita @ 2009 01 09, 19:11)
user posted image

Na kaip visada grozis nerealus thumbup.gif thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Lusasita ir -25 laipsniai nebaisu.
Atsakyti
Lusasita, labai labai dailus megztinukas bigsmile.gif
Atsakyti
Amanita ir Ristina Didelis dekui 4u.gif
Atsakyti
labuka 4u.gif
Lusasita nerealus siltukas wub.gif thumbup.gif
o cia mano "musiukinis" salis draugutei blush2.gif