Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas iš moheros

QUOTE(Brela @ 2009 01 06, 12:23)
sveikos  4u.gif  o cia mano darbelis vienai mamytei  4u.gif

labai graži suknelė thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Lurdes72 @ 2009 01 06, 09:00)
FANTASTIŠKAI NUOSTABU, Meila! . Negaliu atsižiūrėti

Dėkui 4u.gif

QUOTE(Sugarlee @ 2009 01 06, 09:56)
O gal galėtum duoti schemutę to kiauraraščio , kuris eina tarp ornamento ir ant rankogalių ?

Suknelės sijonas megztas pagal servetėlės schemą, na ne nuo pat pradžių ir ne iki galo, nes tada jau sijonas būtų ir man tikęs biggrin.gif:
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

O paskui surinkau akis sijono viršuje ir mezgiau sukenelės viršų, o rankovytes ant galo pūstas tiesiog kiauraraščius smile.gif Sumegztos dvi akys, užmetimas, sumegztos dvi akys užmetimas, o kitoj eilėj išmegzti visas akis blogomis, sekančią eilę vėl sumezgimas, užmetimas, sumezgimas, užmetimas ir t.t. O kad gavos pūstos, tai tiesiog dvigubai daugiau akių išmezgiau baigus lygų raštą.
Megzta Kids mohair siūlais, suėjo kašku 5 motkeliai po 25 g. po 230 m. 4u.gif

QUOTE(Viliuteee @ 2009 01 06, 10:47)
Tai ,Kid mohair
siūlų kiekis priklauso nuo mezgimo laisvumo.Aš tai ir po 230 m megzdama suknelei nesudedu daugiau nei 7
Jokio siūlo nededu.
Tik dabar pamačiau tavo dukros suknelę.Tau suėjo daugiau,nes viršų mezgei lygiuoju raštu,o be to suknelė ilga,tai dar vienas matkelis ir sijonas būtų iki didelės suknelės.

Tavo suknelė puiki
Dėkui , tavo įvertinimas labai paglosto širdį wub.gif
Na taip viršuj suėjo atrodo beveik 2 matkeliai iš 5 biggrin.gif

Papildyta:
Brela, gražu wub.gif
Norėčiau ir kažko panašaus, tik kad figūra niekam tikus, kompleksuoju dėl kojų ir pilvo blush2.gif
Atsakyti
Gal ir ne vietoj, bet kokia staltiesė thumbup.gif . koks jos skersmuo? Ir kažin tam perlenkime nieko nėr paslėpto?( Ar nebus klaidos mezgant?) g.gif Gal kas jau bandė? tongue.gif . Myliu tokius daiktus ir darbus thumbup.gif
Atsakyti
Too Meila

aciuks.gif aciuks.gif aciuks.gif
nu labai man gražu tos suknelės "staltiesių raštu" wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sugarlee: 06 sausio 2009 - 15:03
QUOTE(Lurdes72 @ 2009 01 06, 14:52)
Gal ir ne vietoj, bet kokia staltiesė thumbup.gif . koks jos skersmuo? Ir kažin tam perlenkime nieko nėr paslėpto?( Ar nebus klaidos mezgant?)  g.gif Gal kas jau bandė?  tongue.gif . Myliu tokius daiktus ir darbus thumbup.gif

Ten apačioj rašo, kad "dydis 92 cm" wink.gif
Aš gi mezgiau per sulenkimą klaidų nepastebėjau, nes juk įsižiūrėjus, matos, kad tie lapai dar ir atskirai įdėti smile.gif Bet pora vietų radau klaidelių, bet lengvai atsekamos, tik vat, pasižymėjus buvau ant lapo, o mažius pagavo tą lapą ir dingo viskas doh.gif Ten nesudėtingas raštas, tai greit ta k
laida išlenda, nes trūksta akiu.
Atsakyti
sveikutes, gal kuri turit sita rasteli is arti? ir gal galetu nupasakot, kaip cia apipavidalinta? vaseliu? ir jei kuri esate mezgusi siuo rasteliu, ar lengvai, greitai mezgasi? iskart aciu.
user posted image
Atsakyti
merginos gal turit pilna sio megztinio aprasyma?

http://i010.radikal....31760fd153f.jpg ax.gif
Atsakyti
QUOTE(temptress @ 2009 01 07, 02:08)
sveikutes, gal kuri turit sita rasteli is arti? ir gal galetu nupasakot, kaip cia apipavidalinta? vaseliu? ir jei kuri esate mezgusi siuo rasteliu, ar lengvai, greitai mezgasi? iskart aciu.
user posted image

O gal turi sio modeliuko aprasyma? Gal galetum pasidalint? 4u.gif Siuo metu kaip tik noriu nusimegzti moherini bolero-svarkeli 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zis @ 2009 01 07, 11:35)
O gal turi sio modeliuko aprasyma? Gal galetum pasidalint? 4u.gif Siuo metu kaip tik noriu nusimegzti moherini bolero-svarkeli 4u.gif

sveika, tai vat, akd neturiu, tik ta foto yra, as irgi noriu nusimegzt ir galvoju kaip cia ji pradeti narplioti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(temptress @ 2009 01 07, 11:39)
sveika, tai vat, akd neturiu, tik ta foto yra, as irgi noriu nusimegzt ir galvoju kaip cia ji pradeti narplioti  doh.gif

user posted image
Atsakyti
Rodau ir aš savo darbelį blush2.gif

user posted image
Atsakyti
Aderaa, labai dailus 4u.gif Kaip tokią apačią pagaminti? doh.gif
Atsakyti