Viluteee[FONT=Impact] - visi darbeliai
Aš čia vieną raizgau raizgau- o čia šast vienas po kito darbeliai
qqte- labai graži suknelė
qqte, gražu
O aš čia žiūrinėjau vakar iki išnaktų, tai paskui užmigt negalėjau, nes galvon šovė mintis, mamai dovanų numegzt kostiumėlį, tik net siūlų neturiu , o rankos oi kaip niežti jau
O aš čia žiūrinėjau vakar iki išnaktų, tai paskui užmigt negalėjau, nes galvon šovė mintis, mamai dovanų numegzt kostiumėlį, tik net siūlų neturiu , o rankos oi kaip niežti jau
QUOTE(Meila @ 2009 01 05, 01:50)
O kaži kiek tokiam kostiumėliui reikėjo siūlų
be šalio maždaug 6 matkelių po 250 m,šaliui dar dviejų
QUOTE(Viliuteee @ 2009 01 05, 17:08)
be šalio maždaug 6 matkelių po 250 m,šaliui dar dviejų
O čia ne KID MOHAIR Nes aš dukrai mezgiau suknelę, tai sudėjau 5 matkelius, tiesa ten po 230 m
O kokį papildomą siūlą dar dėjai
[quote=qqte,2009 01 05, 09:08]
labas rytas
atnesu ir as pasirodyt naujametine moheriuke
Labai labai grazu
labas rytas
atnesu ir as pasirodyt naujametine moheriuke
Labai labai grazu
FANTASTIŠKAI NUOSTABU, Meila! . Negaliu atsižiūrėti
qqte
Viliuteee, gal galima gauti trečią raštelį (apatinį) ačiū, nes ten tos schemos neįspitrinu
qqte
Viliuteee, gal galima gauti trečią raštelį (apatinį) ačiū, nes ten tos schemos neįspitrinu
papasakosiu vargelio istoriją
tik nesijuokit labai
tai va ,prisižiūrėjau grožybių visokiausių ir siūlų prisipirkau kid moh.ir nusimegsiu kostiumėlį,būsiu graži .apsiskaičiuoju,kiek reik akių ir varau viršutinę dalį,ogi per platu vos ne aplink apeina.nuardau,prisiskaitau info išminties knygose ir čia ,galvoju paprasčiau bus reglaną megzt nuo kaklo pasistūmėjau per sprindį.galvoju galvoju ir nesugalvoju kaip čia pasimatuot,gal sakau ant kelių virbalų su valu sunert ir tada
dar klausimas-ar nebus per platu jei priekiui paskyriau 80 akių(čia jau išplatinus turi tiek gautis,mezgant nuo viršaus) pirmą kart buvau 135 .kiek pastebėjau jaaaau taiiiip tysta mezginysį plotį ,bet gal susiuvus bus gerai
mergaitės, visų nuostabūs darbai
tik nesijuokit labai
tai va ,prisižiūrėjau grožybių visokiausių ir siūlų prisipirkau kid moh.ir nusimegsiu kostiumėlį,būsiu graži .apsiskaičiuoju,kiek reik akių ir varau viršutinę dalį,ogi per platu vos ne aplink apeina.nuardau,prisiskaitau info išminties knygose ir čia ,galvoju paprasčiau bus reglaną megzt nuo kaklo pasistūmėjau per sprindį.galvoju galvoju ir nesugalvoju kaip čia pasimatuot,gal sakau ant kelių virbalų su valu sunert ir tada
dar klausimas-ar nebus per platu jei priekiui paskyriau 80 akių(čia jau išplatinus turi tiek gautis,mezgant nuo viršaus) pirmą kart buvau 135 .kiek pastebėjau jaaaau taiiiip tysta mezginysį plotį ,bet gal susiuvus bus gerai
mergaitės, visų nuostabūs darbai
QUOTE(Meila @ 2009 01 06, 02:14)
Super super super grožis.
O gal galėtum duoti schemutę to kiauraraščio , kuris eina tarp ornamento ir ant rankogalių ?
QUOTE(Meila @ 2009 01 05, 18:13)
O čia ne KID MOHAIR Nes aš dukrai mezgiau suknelę, tai sudėjau 5 matkelius, tiesa ten po 230 m
Tai ,Kid mohair
siūlų kiekis priklauso nuo mezgimo laisvumo.Aš tai ir po 230 m megzdama suknelei nesudedu daugiau nei 7
Jokio siūlo nededu.
Tik dabar pamačiau tavo dukros suknelę.Tau suėjo daugiau,nes viršų mezgei lygiuoju raštu,o be to suknelė ilga,tai dar vienas matkelis ir sijonas būtų iki didelės suknelės.
Tavo suknelė puiki