Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas iš moheros

wub.gif Viluteee[FONT=Impact] - visi darbeliai wub.gif wub.gif wub.gif
Aš čia vieną raizgau raizgau- o čia šast vienas po kito darbeliai thumbup.gif

qqte- labai graži suknelė 4u.gif
Atsakyti
qqte, gražu wub.gif
O aš čia žiūrinėjau vakar iki išnaktų, tai paskui užmigt negalėjau, nes galvon šovė mintis, mamai dovanų numegzt kostiumėlį, tik net siūlų neturiu blush2.gif , o rankos oi kaip niežti jau cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Meila @ 2009 01 05, 01:50)
O kaži kiek tokiam kostiumėliui reikėjo siūlų  g.gif  blush2.gif

be šalio maždaug 6 matkelių po 250 m,šaliui dar dviejų
Atsakyti
QUOTE(Viliuteee @ 2009 01 05, 17:08)
be šalio maždaug 6 matkelių po 250 m,šaliui dar dviejų

O čia ne KID MOHAIR g.gif blush2.gif Nes aš dukrai mezgiau suknelę, tai sudėjau 5 matkelius, tiesa ten po 230 m g.gif
O kokį papildomą siūlą dar dėjai g.gif blush2.gif
Atsakyti
Nuostabus darbelis wub.gif wub.gif wub.gif Gal galima būtų gauti raštelio schemą blush2.gif
[/quote]

ačiū už pagyrimus 4u.gif

aš mezgiau be schemos,bet šitas raštas toks pat,(pirmas nuo viršaus)tik mano ,,aukštyn kojom"

user posted image
Atsakyti
[quote=qqte,2009 01 05, 09:08]
labas rytas
atnesu ir as pasirodyt naujametine moheriuke
Labai labai grazu wub.gif wub.gif wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Rodau ir aš savo moherinukę:
user posted image
Na tik dabar jau ji be blizgučių biggrin.gif
Atsakyti
FANTASTIŠKAI NUOSTABU, Meila! thumbup.gif . Negaliu atsižiūrėti bigsmile.gif
qqte 4u.gif
Viliuteee, gal galima gauti trečią raštelį blush2.gif (apatinį) ačiū, nes ten tos schemos neįspitrinu blink.gif
Atsakyti
papasakosiu vargelio istoriją doh.gif
tik nesijuokit labai ax.gif
tai va ,prisižiūrėjau grožybių visokiausių ir siūlų prisipirkau smile.gif kid moh.ir nusimegsiu kostiumėlį,būsiu graži tongue.gif .apsiskaičiuoju,kiek reik akių ir varau viršutinę dalį,ogi per platu blink.gif vos ne aplink apeina.nuardau,prisiskaitau info išminties knygose ir čia biggrin.gif ,galvoju paprasčiau bus reglaną megzt nuo kaklo cool.gif pasistūmėjau per sprindį.galvoju galvoju ir nesugalvoju kaip čia pasimatuot,gal sakau ant kelių virbalų su valu sunert ir tada g.gif
dar klausimas-ar nebus per platu jei priekiui paskyriau 80 akių(čia jau išplatinus turi tiek gautis,mezgant nuo viršaus) g.gif pirmą kart buvau 135 lotuliukas.gif .kiek pastebėjau jaaaau taiiiip tysta mezginysį plotį ,bet gal susiuvus bus gerai g.gif

mergaitės, visų nuostabūs darbai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Meila @ 2009 01 06, 02:14)
Rodau ir aš savo moherinukę:
Na tik dabar jau ji be blizgučių  biggrin.gif

Super super super grožis.
O gal galėtum duoti schemutę to kiauraraščio , kuris eina tarp ornamento ir ant rankogalių ?
Atsakyti
QUOTE(Meila @ 2009 01 05, 18:13)
O čia ne KID MOHAIR  g.gif  blush2.gif  Nes aš dukrai mezgiau suknelę, tai sudėjau 5 matkelius, tiesa ten po 230 m g.gif
O kokį papildomą siūlą dar dėjai g.gif  blush2.gif

Tai ,Kid mohair
siūlų kiekis priklauso nuo mezgimo laisvumo.Aš tai ir po 230 m megzdama suknelei nesudedu daugiau nei 7
Jokio siūlo nededu.
Tik dabar pamačiau tavo dukros suknelę.Tau suėjo daugiau,nes viršų mezgei lygiuoju raštu,o be to suknelė ilga,tai dar vienas matkelis ir sijonas būtų iki didelės suknelės.

Tavo suknelė puiki thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Viliuteee: 06 sausio 2009 - 10:53
sveikos 4u.gif o cia mano darbelis vienai mamytei 4u.gif
Atsakyti