Viliuteee,grazus darbelis
As irgi pasirodysiu savo priessventine liemene
Viluteee, gal galima didesne nuotraukyte, jauciu kad labai grazus, bet nelabai iziuriu.
Liemene tai labai grazi. Nenoretum pabandyti atlasini kaspineli iverti? Butu paskutinis mados klyksmas
Liemene tai labai grazi. Nenoretum pabandyti atlasini kaspineli iverti? Butu paskutinis mados klyksmas
Alacka33 aciu
Betti,aciu KOl nupirksiu kaspinuka tiks ir toks
Betti,aciu KOl nupirksiu kaspinuka tiks ir toks
[quote=Betti,2009 01 04, 13:52]
Viluteee, gal galima didesne nuotraukyte, jauciu kad labai grazus, bet nelabai iziuriu.
čia,mano temelėj,yra didesnė nuotrauka
http://www.supermama...?...2929&st=552
čia,mano temelėj,yra didesnė nuotrauka
http://www.supermama...?...2929&st=552
Na va visai kitas reikalas. Dar karta isitikinau, ka Viliuteee bedarytu, viskas apibudinama vienu zodziu "NUOSTABU". Nesiliauk ir toliau musu stebinusi
Ačiū Betti už labai aukštus vertinimus ir palinkėjimus.
Turiu padariusi porą didesnių darbų,tik per skubėjimą atidaviau nenusifotografavusi,tikiuosi sulauksiu nuo klienčių nuotraukų ir būtinai pasirodysiu.
O dabar pakartoju taip visų pamėgtą juodai-baltą mocherinį kostiumėlį,po keletos dienų jau galėsiu parodyti
Turiu padariusi porą didesnių darbų,tik per skubėjimą atidaviau nenusifotografavusi,tikiuosi sulauksiu nuo klienčių nuotraukų ir būtinai pasirodysiu.
O dabar pakartoju taip visų pamėgtą juodai-baltą mocherinį kostiumėlį,po keletos dienų jau galėsiu parodyti
Labai gražūs darbeliai
O aš nusimezgiau šalį iš kid moheros, tačiau pasirodo ji labai šeriasi Žodžiu prie juodo palto ar kito tamsaus rūbo negaliu dėvėti
O aš nusimezgiau šalį iš kid moheros, tačiau pasirodo ji labai šeriasi Žodžiu prie juodo palto ar kito tamsaus rūbo negaliu dėvėti
QUOTE(Viliuteee @ 2008 12 11, 10:30)
Sveikutės
jungiuosi ir aš prie puikiųjų la Perlos mocherinukų su savaisiais,tik mano deja,vėl spalvos ne tokios įspūdingos,ką padarysi,juk pildau klienčių pageidavimus,o taip norėčiau numegzti ką nors kokios įspūdingos spalvos.
jungiuosi ir aš prie puikiųjų la Perlos mocherinukų su savaisiais,tik mano deja,vėl spalvos ne tokios įspūdingos,ką padarysi,juk pildau klienčių pageidavimus,o taip norėčiau numegzti ką nors kokios įspūdingos spalvos.
O kaži kiek tokiam kostiumėliui reikėjo siūlų
QUOTE(qqte @ 2009 01 05, 09:08)
liuks!!!
Labai grazu!!! Moherinukes - valdo (sio sezono mada Nr. 1. )