Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas iš moheros

noriu patarimo ax.gif
baisiai užsimaniau mocheriuko,kadangi krūtinės kaip ir nerasta,tai patarkit ar geriau gerom akim priekį ir nugarą daryt,o rankoves kiauraraščiu,ar atvirkščiai g.gif kiaurą priekį su nugara ir reglano rankoves g.gif
Atsakyti
QUOTE(siaudukes @ 2008 12 29, 12:32)
noriu patarimo ax.gif
baisiai užsimaniau mocheriuko,kadangi krūtinės kaip ir nerasta,tai patarkit ar geriau gerom akim priekį ir nugarą daryt,o rankoves kiauraraščiu,ar atvirkščiai g.gif kiaurą priekį su nugara ir reglano rankoves g.gif

mezgiau panasu megztuka vienai mergaitei, kuri norejo "padidinti" krutine, naudojau rasteli, ta kur krutine, kitka improvizavau

user posted image user posted image
Atsakyti
Zis, gal pražiopsojau, gal jau kur buvo - koks čia paskutiniojo šalio raštelis? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Skarlet @ 2008 12 29, 23:59)
Zis, gal pražiopsojau, gal jau kur buvo - koks čia paskutiniojo šalio raštelis? 4u.gif

Cia tas pats populiariausias 'museliu rastas" 5 is 5 tris grosios ir vel 5 is 5 mirksiukas.gif 4u.gif Su artejanciaisiais mezgejeles 4u.gif laimingu ir mezgingu jums metu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zis @ 2008 12 31, 14:30)
Cia tas pats populiariausias 'museliu rastas" 5 is 5 tris grosios ir vel 5 is 5 mirksiukas.gif  4u.gif Su artejanciaisiais mezgejeles 4u.gif laimingu ir mezgingu jums metu 4u.gif

Su Naujais 4u.gif
O kiek gerųjų eilių tarp muselių? Muselės 1 ir 3 ar 1 ir 5 eilėse? ax.gif Reikės pavyzdėlį pasibandyt, bet kol kas nelabai įsivaizduoju, kaip taip gausis, nes muselės šiaip tai šachmatine tvarka, akys iš 6 dalijasi (o čia 5+3) g.gif
Atsakyti
QUOTE(Skarlet @ 2009 01 01, 12:28)
Su Naujais  4u.gif
O kiek gerųjų eilių tarp muselių? Muselės 1 ir 3 ar 1 ir 5 eilėse?  ax.gif Reikės pavyzdėlį pasibandyt, bet kol kas nelabai įsivaizduoju, kaip taip gausis, nes muselės šiaip tai šachmatine tvarka, akys iš 6 dalijasi (o čia 5+3)  g.gif

Iš 6, nes galima megzt 5 iš 5 ir tarpe 1 vietoj 3. O kiek tarpe gerųjų megzt priklauso nuo noro ir grožio. Man gražu kai tarpe visai nedaug eilių megzta, o kitam žmogiukui gražiau kai daugiau eilių mirksiukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(Sugarlee @ 2008 12 24, 10:24)
Sveikos mezgėjėlės , apakinta tų visų grožybių  wub.gif  griebiau ir aš savo apdulkėjusius įrankius.Kaip tik dukrelei prisireikė suknelės valso konkursui,kaip tik IKI užtikau siūlų su moheriu "princesė" ir - gavosi štai kas  smile.gif 

jei prašytų slaptažodžio- suknele
http://public.fotki....aut/moheriukas/

Nu koks grožis neišpasakytas wub.gif ,lenkiu galvą.
Atsakyti
su NAUJAISIAIS thumbup.gif Meilės, laimės, pinigų clap.gif wub.gif rodžiausi lėmenėse, noriu pagaliau pasirodyti ir čia ax.gif , mano paskutinis metų darbasuser posted imageuser posted image
viskas mano sudeliota tik motyvai paimti iš neto, todėl man ji laaaabai miela wub.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(usnis @ 2009 01 02, 00:00)
Nu koks grožis neišpasakytas wub.gif ,lenkiu galvą.

4u.gif 4u.gif 4u.gif Su naujais metais.
Ačiū ačiū už gražius žodžius ax.gif
Atsakyti
man irgi labai patiko
Atsakyti
QUOTE(Sugarlee @ 2008 12 24, 10:24)
Sveikos mezgėjėlės , apakinta tų visų grožybių  wub.gif  griebiau ir aš savo apdulkėjusius įrankius.Kaip tik dukrelei prisireikė suknelės valso konkursui,kaip tik IKI užtikau siūlų su moheriu "princesė" ir - gavosi štai kas  smile.gif 

jei prašytų slaptažodžio- suknele
http://public.fotki....aut/moheriukas/

Puiki suknelė thumbup.gif
Atsakyti
Sugarlee
tavo darbelis nuostabus thumbup.gif

o čia mano prieššventinis darbukas

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Viliuteee: 03 sausio 2009 - 15:56