Pagaliau ir as prisiruosiau nufotkint visus savo megztus moheriukus (pradedant skraiste, kuria dar rudens pradzioje mezgiau ir baigiant saliais, kurie jau abai greit iskeliaus kaip kaledines dovaneles ).
Sveikos mezgėjėlės , apakinta tų visų grožybių griebiau ir aš savo apdulkėjusius įrankius.Kaip tik dukrelei prisireikė suknelės valso konkursui,kaip tik IKI užtikau siūlų su moheriu "princesė" ir - gavosi štai kas
Sveikos mezgėjėlės , apakinta tų visų grožybių griebiau ir aš savo apdulkėjusius įrankius.Kaip tik dukrelei prisireikė suknelės valso konkursui,kaip tik IKI užtikau siūlų su moheriu "princesė" ir - gavosi štai kas
zarrazazuviukas:) - smagu kad patiko Tiesa čia dar trūksta bolero nerto-megzto švarkelio, jis vis dar mezgamas.Pabaigus įdėsiu - gal kam pasitarnaus kaip idėja
Ir sveikinu visas forumietes su Šventėm.Gražių idėjų ir darbelių
zarrazazuviukas:) - smagu kad patiko
Tiesa čia dar trūksta bolero nerto-megzto švarkelio, jis vis dar mezgamas.Pabaigus įdėsiu - gal kam pasitarnaus kaip idėja
Ir sveikinu visas forumietes su Šventėm.Gražių idėjų ir darbelių