Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas iš moheros

QUOTE(eskimė @ 2008 12 16, 23:04)
baigiu ir aš tą sijonėlį.tik, kad labai trumpas jis man gavosi,tai db aš ji ilginu megzdama viršų ilgesnį. neploviau ir nelyginau,bet jau patempus matos,kad trumpas  unsure.gif mezgiau taip pat 4 nr virbalais

jei pastebejai mano virsus irgi ilgintas kokia 10-12 cm o praskalbus tikrai prasitemps smile.gif sito ilgis 52 cm smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Liepaite @ 2008 12 17, 14:46)
dar karteli aciukas  4u.gif  reiks prasyt mamos, kad nupirktu man, ir viska paaiskintu parduotuvej, o pardavejos juk supras viska smile.gif  o beje, tai kiek iseina savikaina tada megstaliuko g.gif na kad uzsigeidziau dabar, reiks pradet galvot, kuo per valentina pasipuost blush2.gif

man gavosi 70lt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Capricorn @ 2008 12 17, 19:16)
man gavosi 70lt mirksiukas.gif

as tai niekur kaune nemaciau medvilnes 100g ir kad butu 1000m, gal kuri uzrodykit, ar bent jau kaip panasiai turetu atrodyt...cia kaip siuvimo siulo storis turbut, bet tai kokioj babinoj turi but susuktas. bent etikete ar ka parodykit ...nes mohera irgi patinka, bet viska nusimezgus atiduodu, nes isplateja ...
Capricorn prisidedu prie visu sveikinu, sukne tavo nerealiai nuostabi
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Akire3: 17 gruodžio 2008 - 22:24
QUOTE(Akire3 @ 2008 12 17, 22:23)
as tai niekur kaune nemaciau medvilnes 100g ir kad butu 1000m, gal kuri uzrodykit, ar bent jau kaip panasiai turetu atrodyt...cia kaip siuvimo siulo storis turbut, bet tai kokioj babinoj turi but susuktas. bent etikete ar ka parodykit  ...nes mohera irgi patinka, bet viska nusimezgus atiduodu, nes isplateja ...

išmečiau aš tuos popierius seniai...ten ta medvilnė suverpta ir reikėjo pačiai į kamuoliuką susukt...
pala, bandau prisimint ilgį jos: jei matkiai kid moheros suėjo 5, ten yra lyg po 250m??? ane? tai viso gaunas 1250m., o medvilnės dar liko man, tai jop...ten buvo 1400m vienam matky ir užteko man thumbup.gif

ačius, suknė ir man patink drinks_cheers.gif
Papildyta:
tiesa ten 70proc medvilnė, plius viskozė 30
Atsakyti
cia irgi is mocheros demonstruoju nauja kriksto komplektuka beliko nunerti zvakes papuosima. labai gaila bet fotoaparato blykste dar neveikia tad tikslaus vaizdo ir neisgavau.. skraiste apneriau siulu su liureksu tai prie apsvietimo labai graziai spindi..
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Labai gražus krikšto komplektukas
Atsakyti
kriksto suknele thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
[quote=La Perla,2008 12 19, 15:00]
cia irgi is mocheros demonstruoju nauja kriksto komplektuka beliko nunerti zvakes papuosima. labai gaila bet fotoaparato blykste dar neveikia tad tikslaus vaizdo ir neisgavau.. skraiste apneriau siulu su liureksu tai prie apsvietimo labai graziai spindi..

Kaip gražu wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
user posted image
margas moheriukas bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Akire3 @ 2008 12 18, 00:23)
as tai niekur kaune nemaciau medvilnes 100g ir kad butu 1000m, gal kuri uzrodykit, ar bent jau kaip panasiai turetu atrodyt...cia kaip siuvimo siulo storis turbut, bet tai kokioj babinoj turi but susuktas. bent etikete ar ka parodykit  ...nes mohera irgi patinka, bet viska nusimezgus atiduodu, nes isplateja ...

Yra toks siūlas,,Vitorija'',sudėtis medvilnė su viskoze.Suvyniotas į giją,reikia pačiai susisukti į kamuolį.Metražas-1400m.Labai liuks prie mocheros dėti.Kaina apie 23lt.
Atsakyti
QUOTE(zarazza @ 2008 12 20, 09:25)
Yra toks siūlas,,Vitorija'',sudėtis medvilnė su viskoze.Suvyniotas į giją,reikia pačiai susisukti į kamuolį.Metražas-1400m.Labai liuks prie mocheros dėti.Kaina apie 23lt.

gal zinai kur kaune parduoda???
Atsakyti
Tikrai nežinau,nes aš ne kaunietė.Bet man atrodo,kad turėtų būti, nes Šiauliuose tai keliose parduotuvėse yra.
Atsakyti