Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas iš moheros

aciu merginos uz pagyrimus, sijonukas 52 cm isejo smile.gif

dabar pasakoju kaip mezgiau boleriuka: pradejau nuo rankoves ant apvaliu virbalu uzmeciau 32 akis.

3 eiles mezgiau gerosiomis akimis ratu, 4 eile is vienos akies ismezgiau 3 ir blogosiomis mezgiau 4-5 eiles tada tris akis sumezgiau i viena ir dar dvi eiles mezgiau gerosiomis (taip gaunasi banga ant rankoviu ju 4 ar 5 nepamenu o darbelio jau neturiu nes klientei buvo) tai va kai baigiau megzti tas bangas tada rankove aukstyn mezgiau "musytemis" is 3 akiu: 3 akis suimi i viena ir is ju ismezgi tris tada 1 gera ir vel 3 suimi is ju ismezgi 3, kai jau reikejo platinti "musytes" pradejau daryti is 5 akiu (1 eilej is 3 ismezgiau ne 3 o 5, o sekanciose jau is 5 - penkias) numezgiau rankove iki pazastu tada mezgini "Isskeciau" t.t pradejau megzti pirmyn atgal o ne ratu ir taip numezgiau visa nugara kai atkeliavau iki kitos rankoves vel sumezgiau ratu ir mezgiau taip pat kaip pirma tik atvirkstine eiga: pirma rastas is 5 musyciu, tada is 3 o pabaigoje bangos smile.gif po to viska apneriau vasiuku smile.gif

jei neaiskiai parasiau rasykite AZ 4u.gif
Atsakyti
Puosnus saliukas , siulai kid moheris su blizguciu

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Lusasita @ 2008 12 15, 21:08)

Nuostabus šaliukas, koks dailutis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Lusasita @ 2008 12 15, 21:08)

thumbup.gif thumbup.gif kaip tik tokiam dabar gundausi blush2.gif kiek siūlų reiktų? g.gif
Atsakyti
QUOTE(LeTa-BeTa @ 2008 12 15, 20:55)
thumbup.gif  thumbup.gif kaip tik tokiam dabar gundausi blush2.gif kiek siūlų reiktų? g.gif

jei sau megzciau tai daryciau ilgesni. Siuliuku pirkau 3 po 25 gr kid moheri, tai visus ir sumegzciau, Sitas tik is dvieju tai 50 Gr 470 m. virbalai 6 nr
Atsakyti
o čia manasis labai šiltas ir mielas
user posted image
Atsakyti
Lusasita
saldainia
labai mieli šaliai thumbup.gif

rodausi su dar vienu šventiniu komplektėliu,tik vėlgi ne mano manekeno dydžio ir nekaip ant jo žiūrisi.

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Papildyta:
ir vėl tos datos doh.gif
Atsakyti
Labai gražūs tavo Viliuteee komplektai, vat aš vsi gundausi šakute megsti, bet niekaip laiko nerandu.
Atsakyti
mamos norejau jusu paklausti. As tai nemezgeja bet mano mama klausia jusu patarimo 4u.gif Visose schemose dazniausiai yra parodyta kaip megzti 1,3,5 ir t.t. eiles. O tai kaip megzti 2,4,6 ir t.t.??? Visikai neaisku. Aciu uz pagalba mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(saldainia @ 2008 12 16, 16:05)
o čia manasis labai šiltas ir mielas
user posted image

Saldainia, butu gal galima gauti sita rasta is taves? ACIUUUU
Atsakyti
QUOTE(Eglucia @ 2008 12 16, 17:19)
mamos norejau jusu paklausti. As tai nemezgeja bet mano mama klausia jusu patarimo  4u.gif  Visose schemose dazniausiai yra parodyta kaip megzti 1,3,5 ir t.t. eiles. O tai kaip megzti 2,4,6 ir t.t.??? Visikai neaisku. Aciu uz pagalba  mirksiukas.gif

jeigu mezgama apvaliai kaip mano sijonas,tai lyginės eilės visos gerosiomis akimis,jei mezgama daviem virbalais,tai lyginės eilės(išvirkščioji mezginio pusė)visos akys mezgamos blogosiomis(išvirkščiosiomis)
Atsakyti
QUOTE(La Perla @ 2008 12 10, 13:18)
baigiau mocherini sijona:
user posted image

baigiu ir aš tą sijonėlį.tik, kad labai trumpas jis man gavosi,tai db aš ji ilginu megzdama viršų ilgesnį. neploviau ir nelyginau,bet jau patempus matos,kad trumpas unsure.gif mezgiau taip pat 4 nr virbalais
Atsakyti
sveikos bigsmile.gif kokią temą radau thumbup.gif
tada ir čia įmesiu foto: savo naujausią moherinukę Kalėdoms mirksiukas.gif

user posted image
Atsakyti