va taip atrodo kostiumelis:
o va taip ant manes be tinkamos pasukneles...
QUOTE(La Perla @ 2008 12 14, 19:21)
lengvas,purus ir šiltas
QUOTE(*MONAMI* @ 2008 12 14, 19:47)
lengvas,purus ir šiltas
kaip supratau pasuknele bus atlasine ir i apacia truputi pusta gal tiuliu gal kuo - nezinau ir ant liemens silkine juostele, manau merginos atrodys graziai o man reikia dabar skubeti dar viena mocherinuke spet iki kaledu - sikart krikstynoms
QUOTE(zis @ 2008 12 13, 16:43)
Dar vienas klausimelis, kiek laiko ji nerete? Man megzti greiciau gaunasi, bet sitas salis toks grazus, kad visgi noreciau pabandyt
Na neriau tai gal bendrai paemus apie dvi savaites,bet taip kada laiko turejau tai galima sakyti greitai neriasi sekmes
Papildyta:
QUOTE(Viliuteee @ 2008 12 13, 18:13)
o čia maniškis šakute nertas,jau matytas prie komplektuko
Labai grazus tavo sakute nertas , as vis galvojau galvojau apie sia technika, ziurejau ziurejau- nieko nesupratau,ir kol kas atidejau sia ideja,bet darbeliai graziai gaunasi
QUOTE(La Perla @ 2008 12 14, 21:21)
Nuostabus darbeliai
QUOTE(žariene @ 2008 12 14, 22:35)
Na neriau tai gal bendrai paemus apie dvi savaites,bet taip kada laiko turejau tai galima sakyti greitai neriasi sekmes
Papildyta:
Labai grazus tavo sakute nertas , as vis galvojau galvojau apie sia technika, ziurejau ziurejau- nieko nesupratau,ir kol kas atidejau sia ideja,bet darbeliai graziai gaunasi
Papildyta:
Dekui, gal jau kitais metais bandysiu, nes va jau kaledoms visokiu rankdarbiu prigaminau apdovanosiu siemet visus seimos narius savo ranku darbu
O sakute nerti labai nesudetinga, man labai patinka si technika, per viena vakara galima visa salikeli pasigamint
QUOTE(La Perla @ 2008 12 14, 19:21)
grazutelis
aciu uz ideja kaip tik sukau galva kaip atrodytu panasus kostiumelis
QUOTE(qqte @ 2008 12 14, 22:20)
smagu kad padejau beje sestadienio Lietuvos ryte yra panasaus stiliaus (t.y. mocherine saules klioso) Statkeviciaus suknute ir liemuo perjuostas silkine juostele, puikiai atrodo nes as vis sukau galva kai kliente sake ris silkine juostele galvojau kaipgi cia atrodys
QUOTE(La Perla @ 2008 12 14, 20:21)
nuostabus darbas o kokio mazdaug ilgumo sijonukas isejo
QUOTE(La Perla @ 2008 12 14, 20:21)
wow...
Superinis kostiumelis. JEGA!!!
Labai grazu!!!!
QUOTE(La Perla @ 2008 11 05, 09:59)
nu labai liuks megztinukas, gal butu galima gauti scemute?
Sveikutes mergaites,
Labai grazus jusu darbeliai, vis pasiziuriu ir pavydziu ,kad taip mokat megsti isauso ta diena, kai nutariau ir as pabandyti nusimegsti sijonuka, salius esu mezgus tai aisku viskas, o va su sijonu iskilo klausimu nemazai noreciau megsti is moheros, jau nusipirkau, tik dabar nezinau kaip megsti sijona, kad butu be siuliu, kad gautusi ratu ir nereiktu susiusti, o megsti noriu nuo virsaus, gal galetumete pasakyti kaip tai padaryti, ar kur pasiziureti, aciu
Labai grazus jusu darbeliai, vis pasiziuriu ir pavydziu ,kad taip mokat megsti isauso ta diena, kai nutariau ir as pabandyti nusimegsti sijonuka, salius esu mezgus tai aisku viskas, o va su sijonu iskilo klausimu nemazai noreciau megsti is moheros, jau nusipirkau, tik dabar nezinau kaip megsti sijona, kad butu be siuliu, kad gautusi ratu ir nereiktu susiusti, o megsti noriu nuo virsaus, gal galetumete pasakyti kaip tai padaryti, ar kur pasiziureti, aciu