ar reikia dar ka sakyti?.. visi musu pagyrimai jau issiseme, galim tik padusaut kaip tos bobutes prie laiptiniu ant suoliuku ir palinguot galvas Dievuleliau Dievuleliau....
Viliuteee, tiesiog truksta zodziu.... Jums gelyciu -
VILIUTEE ,pritariu kitoms ,jau nebera zodziu tokiems ppasakiskiems tavo darbams
Merginos SOS
Reikia Jūsų pagalbos
Gal kas turite savo archyvuose šito megztuko aprašymą?????
http://img376.images.../4169/634qt.jpg
Reikia Jūsų pagalbos
Gal kas turite savo archyvuose šito megztuko aprašymą?????
http://img376.images.../4169/634qt.jpg
QUOTE(jusda @ 2008 11 20, 09:14)
4 a sumegztos kartu, užmetimas, geroji, užmetimas, geroji, užmetimas, geroji, užmetimas, geroji, užmetimas, geroji, užmetimas, 4 a sumegztos kartu, 2 gerosios. Ir vėl viskas iš pradžių
Sveikos mamytės , kažkaip ir aš užsikrėčiau mezgimu. Noriu nusimegsti šalikėlį, tik niekaip neišsirenku rašto. O dar iš manęs tokia mezgėja . Labai patiko šiuo raštu megztas šedevras, tik noriu paklaust ar ir 1, ir 2, ir visos likusios eilės mezgamos tokiu pat raštu? Nes pabandžiau tai man kažkonia nesąmonė gavosi . Ir kiek maždaug akių reiktų užmest? Ačiū už atsakymą.
QUOTE(La Perla @ 2008 12 11, 09:47)
aciu merginos, schemute tuoj pat dalinuosi o ant autores kurineli pamatysit butinai kai tik pabaigsiu palaidine jei kils klausimu del schemos rasykit AZ nes cia ne visada galiu perskaityt
ACIU!!!
As SUZAVETA La Perlos ir Viliutees kuriniais.
jau sukneliu temoj teiravausi, ar labai nutysta mezginys. As pradejus megzti suknele, sijonas jau numegztas, taciau man jis trumpokas. Ar yra vilties kas islyginus ir isgarinus jis patys?
jau sukneliu temoj teiravausi, ar labai nutysta mezginys. As pradejus megzti suknele, sijonas jau numegztas, taciau man jis trumpokas. Ar yra vilties kas islyginus ir isgarinus jis patys?
QUOTE(Viliuteee @ 2008 12 11, 11:30)
Sveikutės
jungiuosi ir aš prie puikiųjų la Perlos mocherinukų su savaisiais,tik mano deja,vėl spalvos ne tokios įspūdingos,ką padarysi,juk pildau klienčių pageidavimus,o taip norėčiau numegzti ką nors kokios įspūdingos spalvos.
jungiuosi ir aš prie puikiųjų la Perlos mocherinukų su savaisiais,tik mano deja,vėl spalvos ne tokios įspūdingos,ką padarysi,juk pildau klienčių pageidavimus,o taip norėčiau numegzti ką nors kokios įspūdingos spalvos.
ax, , as apakus nuo grozio...
Turbut dienu dienas mezgi...
Nerealu!!!
Aciu Viliutee, bandysiu kazka kombinuoti. Dabar tai vaizdelis toks, kaip barbes balerinos sijonukas mezgu dabar nuo liemens i virsu, bandau neatitrukti nuo rasto. Kai zazkas gausis pasirodysiu.
Viliuteee isgirt tai jau zodziu nebera tokius kurinius diiiiiiiidelius ir nuostabius taip greit padaro
Viliuteee nerealus darbai
La Perlalabai grazus sijoniukai ir dar norejau paklaust,ka reiskia zenklai kiekvinoje eileje kur yra skliausteliuose?
La Perlalabai grazus sijoniukai ir dar norejau paklaust,ka reiskia zenklai kiekvinoje eileje kur yra skliausteliuose?