Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas iš moheros

Gal kas matėt? gal girdėjot? ar šiaip turit idėjų kaip tokią pasidaryt...

user posted image
Atsakyti
baigiau mocherini sijona:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(La Perla @ 2008 12 10, 11:18)

bigsmile.gif thumbup.gif ,o kaip bus į jį įlendama g.gif ar visas užsegimas bus ant pamušalo g.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2008 12 10, 11:33)
bigsmile.gif  thumbup.gif ,o kaip bus į jį įlendama  g.gif  ar visas užsegimas bus ant pamušalo  g.gif  ax.gif

ten viduriuke iverta tokios pat spalvos guma gal nuotraukoj nesimato, o siaip cia bus kostiumelis: dar megsiu palaidine tai ji truputi ant virsaus uzsileis. o del pamusalo nezinau matai cia mezgu pagal uzsakyma (du kostiumelius uzsake mama sesems, t.y. dukroms kaledoms tai pamusalu rupinsis jinai nes ir spalvos ju tokios idomios viena indigo o sita tokia lyg i bordo) bet po sijonu man rodos truputi pusta kazkoki daikta sius kad butu puosnu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(La Perla @ 2008 12 10, 11:39)
ten viduriuke iverta tokios pat spalvos guma gal nuotraukoj nesimato, o siaip cia bus kostiumelis: dar megsiu palaidine tai ji truputi ant virsaus uzsileis. o del pamusalo nezinau matai cia mezgu pagal uzsakyma (du kostiumelius uzsake mama sesems, t.y. dukroms kaledoms tai pamusalu rupinsis jinai nes ir spalvos ju tokios idomios viena indigo o sita tokia lyg i bordo) bet po sijonu man rodos truputi pusta kazkoki daikta sius kad butu puosnu  smile.gif

aišku,matosi,kad kažkas įverta mirksiukas.gif
manau,kad bus gražu pilnas komplektukas,nors ir vienas sijonukas thumbup.gif atrodo thumbup.gif
Atsakyti
Puikus sijonas. thumbup.gif
Vis stebiu tokius dalykus, nes pati kai ką planuoju megzti, jei pribręsiu.
O iš kokių čia siūlų megzta ir kokio nr virbalai?
Atsakyti
QUOTE(La Perla @ 2008 12 10, 13:18)
user posted image

wub.gif Labai gražu.O gal galėčiau gaut schemą,nuo ten,kur lapai prasideda. blush2.gif Nes jau visą savaitę sėdžiu prie kompo ir viskas,ką randu-per marga ir sudėtinga man.Įtariu,kad taip ir liksiu be sijono verysad.gif
Atsakyti
Va sitas sijonukas mane irgi uzkabino thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif . Labai rastas tinkamas. Todel ir as noreciau schemutes ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2008 12 10, 11:43)
aišku,matosi,kad kažkas įverta  mirksiukas.gif
manau,kad bus gražu pilnas komplektukas,nors ir vienas sijonukas  thumbup.gif  atrodo  thumbup.gif

turetu but grazu bent jau pirmasis graziai atrodo gaila nespejau nufotografuot tik sijono foto yra atskirai smile.gif

QUOTE(Kerpena @ 2008 12 10, 11:45)
Puikus sijonas. thumbup.gif
Vis stebiu tokius dalykus, nes pati kai ką planuoju megzti, jei pribręsiu.
O iš kokių čia siūlų megzta ir kokio nr virbalai?

cia plonyte mochera (plonesne netgi uz kid mochera, sveriama) o virbalai 4 nr
QUOTE(fiona35 @ 2008 12 10, 11:46)
wub.gif Labai gražu.O gal galėčiau gaut schemą,nuo ten,kur lapai prasideda. blush2.gif Nes jau visą savaitę sėdžiu prie kompo ir viskas,ką randu-per marga ir sudėtinga man.Įtariu,kad taip ir liksiu be sijono  verysad.gif

aciu ax.gif neturiu schemos kompiuteryje vakare pabandysiu prisest perrasyt nes cia megzta is Pelakauskienes knygos "staltieseles" servetele "jurginas" smile.gif
Atsakyti
cia sita g.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(milutyte @ 2008 12 10, 12:02)
cia sita  g.gif
user posted image

nea, ten apvali is 6 lapeliu o as ar 14 ar 16 dariau nepamenu reikia suskaiciuot lotuliukas.gif
bet lapelis toks pats ir tas intarpas toks smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo La Perla: 10 gruodžio 2008 - 12:16
La Perla, laaaabai grazu wub.gif wub.gif wub.gif
o kaip mezgasi iki lapo rasto? nuo juosmens is kart kazkaip platini ar ta vieta yra vienoda tik gumele kazkiek sutraukia tai ir atrodo ten siauriau? Ir koks tas pradzios rastas? atrodo kaip 1 uzmetimas, 2 sumegztos gera, o kaip mezgasi blogoj pusej? g.gif
Ir dar - mezgi 5 virbalais ar virbalais su valu?
Atsakyti