as seniau ir nelygindavau,tik skalbdavau,bet pamaciau kaip teta islygino megztuka ir gavo forma kokios reikejo,tai tada ir as pradejau lyginti
sveikos, va toks mocherinis sijonukas "gime" tik spalva fotikas iskreipe, cia tokia indigo melyna:)
QUOTE(La Perla @ 2008 11 27, 08:18)
sveikos, va toks mocherinis sijonukas "gime" tik spalva fotikas iskreipe, cia tokia indigo melyna:)
vaaaje koksai grozis
Oho. Nepakartojamas sijono grozis.
La Perla
Puolu i kojas ir prasau schemos....
Puolu i kojas ir prasau schemos....
Keleta puslapiu dabar sitoj temoj La Perla valdo , bet bandau isiterpt ir prasau Jusu patarimo - pasakykit, kas cia ne taip - kodel man nesigauna museliu rastas???? pasiziuriu pas jus visas - nu super, pasiziuriu pas save, ne velnio nepanasu... Ka darau blogai?
OI , ATRODO TIK DABAR PAMACIAU, KAI ATSISPAUSDINAU KELIAS JUSU SALIKU NUOTRAUKAS... OT AS KVAISA.....
Ardysim....
OI , ATRODO TIK DABAR PAMACIAU, KAI ATSISPAUSDINAU KELIAS JUSU SALIKU NUOTRAUKAS... OT AS KVAISA.....
Ardysim....
QUOTE(Mate @ 2008 11 27, 10:05)
Keleta puslapiu dabar sitoj temoj La Perla valdo , bet bandau isiterpt ir prasau Jusu patarimo - pasakykit, kas cia ne taip - kodel man nesigauna museliu rastas???? pasiziuriu pas jus visas - nu super, pasiziuriu pas save, ne velnio nepanasu... Ka darau blogai?
Ardysim....
Ardysim....
tarp suemimu reikia ismegzti dar akeliu o ne is kart kitas sueminet
bet kaip suprantu jau pastebejai
nors zinok ir toksai grazus visai
Ai, visai susipainiojau.... kai pamaciau vienur, kad mezgama taip - is 5 akiu padaromos 5, tada 5 geros ir vel kartot. pagalvojau, tai as, ziople, tu 5 geru tarp tu museliu ir pamirsau padaryt, tai va kame problema.
Ziuriu toliau, kitur tarp "is 5 akiu padaromos 5" viena gera akis ir vel "is 5 akiu padaromos 5". Irgi labai graziai atrodo, tiesiog nuostabiai!
Dar kitur matau - padaryta taip kaip ir pas mane - "is 5 akiu padaromos 5" ir is kart vel "is 5 akiu padaromos 5" . BET ATRODO TAI IRGI SUPER!
o pas mane.....
virbalai mano Nr. 7, gal jau storesniu nereikia, ir taip atrodo, kad su pagaliais mezgu.... Tai gal mocheryte per mazai puko turi, tai nera tada ir vaizdo....
KA PATARTUMET???
Kokio cia storio virbalai? - http://picasaweb.goo...188448169079266
akiu as dejau 62, o cia 30 gal net nera, o plotis panasiai kaip mano gaunasi....
nieko nebesuprantu....
Ziuriu toliau, kitur tarp "is 5 akiu padaromos 5" viena gera akis ir vel "is 5 akiu padaromos 5". Irgi labai graziai atrodo, tiesiog nuostabiai!
Dar kitur matau - padaryta taip kaip ir pas mane - "is 5 akiu padaromos 5" ir is kart vel "is 5 akiu padaromos 5" . BET ATRODO TAI IRGI SUPER!
o pas mane.....
virbalai mano Nr. 7, gal jau storesniu nereikia, ir taip atrodo, kad su pagaliais mezgu.... Tai gal mocheryte per mazai puko turi, tai nera tada ir vaizdo....
KA PATARTUMET???
akiu as dejau 62, o cia 30 gal net nera, o plotis panasiai kaip mano gaunasi....
nieko nebesuprantu....
QUOTE(Mate @ 2008 11 27, 12:21)
Ai, visai susipainiojau.... kai pamaciau vienur, kad mezgama taip - is 5 akiu padaromos 5, tada 5 geros ir vel kartot. pagalvojau, tai as, ziople, tu 5 geru tarp tu museliu ir pamirsau padaryt, tai va kame problema.
o pas mane.....
KA PATARTUMET???
nieko nebesuprantu....
o pas mane.....
KA PATARTUMET???
nieko nebesuprantu....
As dabar irgi situo rastuku sali narplioju, bet as darau pagal Mexicos schema: pirma eile visos geros, antra visos blogos, trecia 3 geros, 5 is 5 vel 3 geros ir t.t. kita visos blogos, penkta 5is5 3 gerosvel 5 is 5 ir t.t. tada gelytes gaunasi ne viena virs kitos susidelioja mozaikiskai
as ir dariau mozaikiskai, tik geru akiu tarp museliu nedariau....
bet suo cia kazkur kitur, turbut, pakastas....
bet suo cia kazkur kitur, turbut, pakastas....
Mate, nesikabink prie savo salikiuko. Jis nuostabiai atrodo- puko daug ir nereikia, jis atrodo toks minkstutis , ir rastelis labai graziai issidestes. Nezinau kuo jis tau nepatinka, nebet nuotraukoj taip dailiai atrodo