Įkraunama...
Įkraunama...

Siuntos iš Londono į Lietuvą

QUOTE(Monikule... @ 2011 12 16, 22:56)
labukas,
nezinau ar sitoj temoj rasau, bet gal zinot patikima vezeja is Mazeikiu i Peterborough ir atvirksciai... ? kuris tikrai paimtu nuo duru iki duru...  doh.gif

Vakar atvežė siiuntinį vezu.eu. klaipėdos krašte surinkinėja iš namų, UK veža į namus. Atlėkė per 1,5 paros 4u.gif už nemažą 30 kg tašę paėmė 100 lt 4u.gif Tik gal bendrauja nelabai maloniai ax.gif
Atsakyti
sveikos merginos
isgyriau viena firma t.y. TRANSPAULE ir atsiimu savo zodzius. taigi namiskiai idejo siuntini is lietuvos pasake kad sestadieni atves laukiau sestadieni, sekmadieni vakare paskambinau anglisku nr. sako atves ryt laukit skambucio tipo priekaba suluzo vokietijoj. kaip manot ar sulaukiau skambucio siandien? deja ne ir nezinau ka daryt kur ieskot:( esu nusivylusi. si firma sugadino mano kaledine nuotaika aisku ir visos seimos:(

gal kuriai taip pat buvo su ta firma? ka daret?kur skambint? kur ieskot savo siuntinio?
Atsakyti
QUOTE(dianike1980 @ 2011 12 19, 21:02)
sveikos merginos
isgyriau viena firma t.y. TRANSPAULE ir atsiimu savo zodzius. taigi namiskiai idejo siuntini is lietuvos pasake kad sestadieni atves laukiau sestadieni, sekmadieni vakare paskambinau anglisku nr. sako atves ryt  laukit skambucio tipo priekaba suluzo vokietijoj. kaip manot ar sulaukiau skambucio siandien? deja ne ir nezinau ka daryt kur ieskot:( esu nusivylusi. si firma sugadino mano kaledine nuotaika aisku ir visos seimos:(

gal kuriai taip pat buvo su ta firma? ka daret?kur skambint? kur ieskot savo siuntinio?

si sestadieni ir as laukiau siuntinuko kuri turejo atvezt TRANSPAULE..
sestadieni vakare nesulaukus skambinau jiem ir man pasake kad ivyko nelaime.. avarija.. priekaba pasimete.. kazkas salia sedintis pridure nukrito nuo skardzio nieks neranda.. ir tt.. galiausiai pareiske kad gal tures ziniu sekmadieni.
taigi sekmadieni skambino mano drauge is kito telefono jai irgi apie avarija snekejo.. bet nupasakojo visiskai kitaip.. tada dar paskambino mano draugas.. ir jam dar siek tiek pakeista istorija supasakojo.. galiausiai pasake skambinkit pirmadieni.. gal bus ziniu dry.gif
taigi jauciaus tarsi prasidejusi su sukciu kompanija kuri tarsi visais budais stengias itikint kad mano siuntinys dingo, suknezintas, uzrakintas policijos skyriuj prie kurio juos neprileidzia ir t.t
nuotaika buvo siaubinga.. ypac po to kai ivedus i paieska ju imones pavadinima radau gausybe baisiu istoriju ir skundu.
taigi.. nors savo siuntini ir gavau vakar, niekuomet nenoreciau dar karta naudotis sios firmos paslaugomis sad.gif gal ir tiesa jie pasakojo, bet bent jau galetu isivest kokia siuntiniu registracija ir sekima jog bent patys isivaizduotu kur koks siuntinys kuriuo transportu keliauja ir kur siuo metu yra..
Atsakyti
Gal kam teko naudotis http://xpack.lt/ paslaugomis? nes dabar ieskau patikimu vezeju siuntinukui atgal i LT. Taip noretus dar suspet iki Kaledu. smile.gif
Atsakyti
as irgi ieskau is LT parvezti.Su vienais,kurie sekmingai pries dvi sav i LT nuveze,vel tariausi,kad is LT atveztu.Buvom beveik sutare ,siand.paskambinu , atseit vaziuojant i LT subyrejo mikriukas ir atsaukia visus uzsakymus.Teko vel kokiai 10-ciai skambinti .Vieni pazadejo paimti penktadieni ryte,tai tikiuosi paims ir atves laimingai unsure.gif
Atsakyti
Gal kas nors rekomenduotų kokius vežėjus blush2.gif

Reikia kad kažkas paimtų ~10kg dėžę West Yorkshire ir pristatytų į Vilnių. kalbėjau su http://pirkanglijoje.lt/kontaktai/, bet jie siuntinį gali paimti tik Londone verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(2626 @ 2011 12 22, 16:52)
Gal kas nors rekomenduotų kokius vežėjus  blush2.gif

Reikia kad kažkas paimtų ~10kg dėžę West Yorkshire ir pristatytų į Vilnių. kalbėjau su http://pirkanglijoje.lt/kontaktai/, bet jie siuntinį gali paimti tik Londone  verysad.gif

sveikos merginos smile.gif
siame forume esu naujoke, bet noreciau ir as pasidalinti savo nuomone apie vezejus. Turiu vienus pastovius, su kuriais niekuomet neturejau problemu, kaip pasako, taip ir pristato thumbup.gif . Bet karta taip jau atsitiko, kad jie nevaziavo i Londona, teko naudotis kitu vezeju paslaugomis, tai nelabai patiko - pasako viena laika, buna po 3 valandu schmoll.gif . Suprantu, negali tiksliai paskaiciuoti, kamsciai ir visa kita, bet tu buk malonus perspek, kad veluosiu ir siaip visokiu kitokiu nesusipratimu. Bet tiek to.
Tai va. Man labai patinka seima, kuri uzsiima siuntiniu ir net gi gyvuneliu vezimu. Pasiima is namu, pries tai sutvarko gyvunelio dokumentus (jei reikia), ir jusu augintinis keliauja pas jus (zinau viena suniuka veze, tai kaip lordas - ant pagalveles sedejo biggrin.gif )
Zodziu ir siuntinius pristato saugiai ir patikimai, ir dar - maloniai smile.gif
Jie vaziuoja turbut i rytini Londona daugiau, bet vistiek bet kuriuo atveju galima pasiskambinti, ir pasiteirauti 4u.gif Ju tel.nr.Lietuvoje: +37067378233, UK:+447727706296. Cia bus Mantas ir Jurgita. Tikrai malonus, siulau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dianike1980 @ 2011 12 19, 22:02)
sveikos merginos
isgyriau viena firma t.y. TRANSPAULE ir atsiimu savo zodzius. taigi namiskiai idejo siuntini is lietuvos pasake kad sestadieni atves laukiau sestadieni, sekmadieni vakare paskambinau anglisku nr. sako atves ryt  laukit skambucio tipo priekaba suluzo vokietijoj. kaip manot ar sulaukiau skambucio siandien? deja ne ir nezinau ka daryt kur ieskot:( esu nusivylusi. si firma sugadino mano kaledine nuotaika aisku ir visos seimos:(

QUOTE(grytulliuks @ 2011 12 20, 12:46)
si sestadieni ir as laukiau siuntinuko kuri turejo atvezt TRANSPAULE..
sestadieni vakare nesulaukus skambinau jiem ir man pasake kad ivyko nelaime.. avarija.. priekaba pasimete.. kazkas salia sedintis pridure nukrito nuo skardzio nieks neranda.. ir tt.. galiausiai pareiske kad gal tures ziniu sekmadieni.
taigi sekmadieni skambino mano drauge is kito telefono jai irgi apie avarija snekejo.. bet nupasakojo visiskai kitaip.. tada dar paskambino mano draugas.. ir jam dar siek tiek pakeista istorija supasakojo.. galiausiai pasake skambinkit pirmadieni.. gal bus ziniu  dry.gif
taigi jauciaus tarsi prasidejusi su sukciu kompanija kuri tarsi visais budais stengias itikint kad mano siuntinys dingo, suknezintas, uzrakintas policijos skyriuj prie kurio juos neprileidzia ir t.t
nuotaika buvo siaubinga.. ypac po to kai ivedus i paieska ju imones pavadinima radau gausybe baisiu istoriju ir skundu.
taigi.. nors savo siuntini ir gavau vakar, niekuomet nenoreciau dar karta naudotis sios firmos paslaugomis sad.gif gal ir tiesa jie pasakojo, bet bent jau galetu isivest kokia siuntiniu registracija ir sekima jog bent patys isivaizduotu kur koks siuntinys kuriuo transportu keliauja ir kur siuo metu yra..

Sveikos,
va ir mums tas pats atsitiko, tik aš siunčiau siuntinį sesei. Bet ji jo lyg ir negavo. Man irgi žiauriai pikta, nes siuntinio kaina gavosi labai didelė, manau kaip ir visiems.
Papasakokit kokios būklės gavot tą siuntinį ir kas iš jo liko? Panašią istoriją pasakojo ir mano sesei dėl dingimo...
Atsakyti
na kaip grytulliuks pasakojo as irgi savo siuntini gavau pirmadienio vakara. siuntinys atkeliavo geros bukles niekas nedinge, lagaminas nesudraskytas. bet deja kainavo daug nervu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(dianike1980 @ 2011 12 27, 17:06)
na kaip grytulliuks pasakojo as irgi savo siuntini gavau pirmadienio vakara. siuntinys atkeliavo geros bukles niekas nedinge, lagaminas nesudraskytas. bet deja kainavo daug nervu verysad.gif

Oho, tai jums reiškia dar pasisekė, nes mes iki šiol dar nežinomybėj. Įtariu, kad sesė nieko ir negaus...
Atsakyti

Gal kas neseniai turėjo reikalų su Sprint Ekspres?

http://www.sprintekspres.lt/

Ankstesnius komentarus apie juos skaičiau...
Atsakyti
Transpaule vel pasizymejo doh.gif

http://www.lrytas.lt...6...AF-upę.htm
Atsakyti