QUOTE(whitey @ 2011 07 17, 21:07)
Vaidabas,na koks cia tau pavydas?! Ash tik kalbu,jog abi puses kazkaip turi ish to naudos apturet. Taip,galima tashes neimt i lektuva,o per vezejus iduot.bet ar atvyks paimt laiku?ar tiek pat kainuos?ar gausi tashe jau budama lt laiku?etc.daug susideda klaustuku.nebent tai 120% garantuoti vezejai. Tada prashom,nepavydim,pasidalinam nes kiek yra buve cia vienu giriamu,kitu peikiamu. Tada su garantija nekas gaunas. Tikiuos,bent dabar 'pagavai' minti. Ir aishku,laukiam tu vezeju koordinaciu
o cia geras, kaip i desimtuka mano situacija neseiziu jokiu UK vezeju nes is Dublino naudojaus, skridau namo i Kaune su keliu dienu pasibuvimu Londone pries tai, tai suprantama pamaniau perduosiu savo garderoba per vezejus... paeme traciadieni, tipo jau pirmadieni bus pristatyta, mes turejom but Kaune nuo treciadienio tad galvoju viskas , o namie turejom but tik iki pirmadienio, tad laiko neperdaugiausia... griztu, ir kagi ner siuntinio , skambinu. vaikinas man sako,
ner pas mane nieko, nieko nezinau, kaip ten kas atrodo...
sakau melynas lagaminas...
aaa nu jo liko toks, nezinojom kur vezt,
tai sakau: kur jis dabar?
klaipedoj pas mus, atvezt negalesiu, nes praderiau teises
sakau, klausyk mes grizom trumpam namo, reik daiktu mums, nieko juk neturim
nu manau sako, kad gal ka vistiek turit, tai bus ok, gal kada varysit prie juros ir pasimsit tada....
sakau idek i autika per autobusu stoti.
mes taip nedarom nes brangu, kainuos apie 100 litu.
sakau nu nemusu problemos.
nieko negaliu padet, pasitarkit su draugu kada vaziuosit pro sali gal...
papasakojau draugui, tas paselo zodziu skambino, tam, paskui i airija, ir zodziu reziume, idejo jie mums i autika, ir tas kainavo jiems tik 17 litu zodziu siaip ne taip atgavom savo daiktus paveluotai, po keliu deinu baiges atostogos ir vel viska reikejo siusti atgal, tik jau turbut nereik sakyt, kad naudojomes kitais vezejais... nors tuos buvo siaip irgi drauge rekomendavus....