Siulyk skaidyma,nes tiek nekorektishka lygint dhl su kokiu uab,vezanciu siuntas,tiek nekorektishka lygint ta pati uab su 'dviraciu minanciu' whitey Daugeja,nes sprendziu pagal savo patirti,ka matau/girdziu. Aplinkau nemazai pazistamu/draugu 'paleido' savo 'busus'. Apie tai ir pats jau pradedu galvot,nes nieks nesiskundzia(aishku,nepriimta lietuviui skustis).
Del lektuvo,tai tas '10-15proc' ir lieka,jei visi tik su rankiniu skrenda. Aishkiau apie kokias perspektyvas kalbu?
QUOTE(whitey @ 2011 08 01, 18:03)
Siulyk skaidyma,nes tiek nekorektishka lygint dhl su kokiu uab,vezanciu siuntas,tiek nekorektishka lygint ta pati uab su 'dviraciu minanciu' whitey Daugeja,nes sprendziu pagal savo patirti,ka matau/girdziu. Aplinkau nemazai pazistamu/draugu 'paleido' savo 'busus'. Apie tai ir pats jau pradedu galvot,nes nieks nesiskundzia(aishku,nepriimta lietuviui skustis).
Del lektuvo,tai tas '10-15proc' ir lieka,jei visi tik su rankiniu skrenda. Aishkiau apie kokias perspektyvas kalbu?
Nu tai vat siūlymas: paleisk autobusą, nes iš nuogirdų "biznis geras" ir tadum susitiksim po pusės bent jau metų, šioje temoje, viską aptarti Linkiu sėkmės. Tikrai, nuoširdžiai.
Ash nesakau,kad tai 'geras biznis',tik tauta nesiskundzia ir tiek(pvz. Manes kol kas netenkina marzu dydis). Bet cia yra daugiau niuansu,apie kuriuos,manau,veliau ir pakalbesim.tik esme paprasta, tikslas uzdirbti pateisina priemones Na ir tau sekmes versle!
Ziurint kokias priemones naudosi
Norint uzdirbt shiame segmente,turi ijungt fantazija
Sveiki, noriu padeti minusiuka(dideli) Vezu Europa Ltd 07723398411
turejo lt pristatyti i namus, bet paskambino 4 ryto ir pasake kazkur vaziuot kad paimti siuntini, jei ne iskeliaus i klaipeda tai zmones turejo vaziuot, neissimiegoje eiti i darbus truksta zodziu paskambinau as jiems tai ka mes issiaiskinsim ir viskas
turejo lt pristatyti i namus, bet paskambino 4 ryto ir pasake kazkur vaziuot kad paimti siuntini, jei ne iskeliaus i klaipeda tai zmones turejo vaziuot, neissimiegoje eiti i darbus truksta zodziu paskambinau as jiems tai ka mes issiaiskinsim ir viskas
Man irgi panasiai buvo,dabar neturiu ju numerio,palikau anglijoje,bet radau skelbima laikrastyje mano anglija,parasyta pristatome nuo duru iki duru i bet koki miesta,tai paeme is namu,o lietuvoj liepe pasiimti is autobuso,kuris atvyksta is vilniaus,kaip susinervinau,gerai kad buvo kam nuvaziuot paimt.o jei ne,kas tada,be to tase buvo suplesyta
QUOTE(Pelyte_M @ 2011 07 29, 11:43)
Sveikos.
Skambinau i CV Trans ir man pasake,kad jie jau nebeuzsimineja siuo verslu ir nurode kita telefono numeri skambinti it susitarti.
Skambinau i CV Trans ir man pasake,kad jie jau nebeuzsimineja siuo verslu ir nurode kita telefono numeri skambinti it susitarti.
Man irgi ta pati situacija,sake nebevaziuos,o gaila.Labai faini vyrukai,ne karto problemu jokiu nebuvo.
Dabar ieskau,kas is Peterborough i Vilniu nuveztu siuntini
Maybe,gal tu ish ten? pasmalsauju
QUOTE(whitey @ 2011 08 04, 21:50)
Maybe,gal tu ish ten? pasmalsauju
Aga is ten patenkinau smalsuma?
O, patenkinai...smalsuma kiek girdejes, ten daug lietuviu. Kiek esu buves, nemaciau ne vieno, tik pakistanieciu dauug traukiniu ish stanstedo puse lektuvo i peterborough
Ten nieks kroviniu neveza ar kaip? O va Butkute koncertuoja
QUOTE(whitey @ 2011 08 05, 19:10)
O, patenkinai...smalsuma kiek girdejes, ten daug lietuviu. Kiek esu buves, nemaciau ne vieno, tik pakistanieciu dauug traukiniu ish stanstedo puse lektuvo i peterborough
kaip lengva patenkinti jus su visu smalsumu Lietuviu tikrai daug,o vezeju beveik nulis ,visi nuo Kauno suka i siaure