Įkraunama...
Įkraunama...

Siuntos iš Londono į Lietuvą

QUOTE(Džiordžita @ 2009 01 11, 00:06)
Pristatymas i Vilniu pas mus vyksta -autobusu is Klaipedos idedam ir atsiima Vilniuij autobusu stoty,nebent tai buitines tecnikos,baldu ar kitas didesnis pervezimas,tada pristatome i Vilniu  bigsmile.gif

prisiminiau, Egidijus jau labai zinomas, darbe drauges kazkada dave tel nr.
gaila, bet man toks variantas netinka. tevai pensininkai, tikrai nevarys i stoti ir netampys tasiu verysad.gif
Atsakyti

QUOTE(ugniukas @ 2008 11 12, 19:12)
bet tie is Catfordo gaunas gana brangiai g.gif: nes daugumoje visi ima uz tases dydi , o sitie uz kg... bet vienintelis pliusas,kad lietuvoje pristato i vieta zmogui....mums irgi teko su jais siuntinius siusti-patikimi,bet brangoki smile.gif

Kadangi mano dezes daznai buna dideles ir gana lengvos thumbup.gif - man brangu neatrodo. Be to, siunciu retai - tik dovaneles, nes Lietuvoje jie ir taip visko nusiperka mirksiukas.gif

Si karta pasiemiau ju kalendoriu ir bandysiu jo nepamesti iki metu galo. lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Sigeita @ 2009 01 11, 23:16)
prisiminiau, Egidijus jau labai zinomas, darbe drauges kazkada dave tel nr.
gaila, bet man toks variantas netinka. tevai pensininkai, tikrai nevarys i stoti ir netampys tasiu  verysad.gif

Nu taip verysad.gif
Tik manau kad tada veze vienas Egidijus,o dabar ta pati numeri naudoja jo pusbrolis_Egidijus taip pat-taip kad neapsiriksit,bet jis i Vilniu ir nevaziuoja.nebent graziai paprasyt bigsmile.gif
Atsakyti
as tai su tom siuntom tai labai nustebau, kad pasirodo jie tases be savininko apkrausto, ziuri kas viduje. As suprantu kad reikia zinoti ka veza, bet tai galima prie to zmogaus kuris siuncia perziuret tase. Man tai tas labai nepatiko. Ir dar nepasake, kad negalima idet nei bloko cigareciu, tipo negali vezt, as manau galima vezt, bet patys vezejai prisikrauna cigareciu, o jau tiems kas deda siuntas negalima, nes jau virsys leistina norma. Tai manau neteisinga, nes uz tase yra mokama ir nemazai.
Atsakyti
QUOTE(acotra @ 2009 01 13, 07:34)
as tai su tom siuntom tai labai nustebau, kad pasirodo jie tases be savininko apkrausto, ziuri kas viduje. As suprantu  kad reikia zinoti ka veza, bet tai galima  prie to zmogaus kuris siuncia perziuret tase. Man tai tas labai nepatiko. Ir dar nepasake, kad negalima idet nei bloko cigareciu, tipo negali vezt, as manau galima vezt, bet  patys vezejai prisikrauna cigareciu, o jau tiems kas deda siuntas negalima, nes jau virsys leistina norma. Tai manau neteisinga, nes uz tase yra mokama ir nemazai.

hm, o kas cia veza? ne karto nekrauste jokiu tasiu, nes ir mama ir as is karto jas uzrisam, kad atidaryt jas tik su astriu daiktu. ne karto nebuvo atidarytos, tikrintos ar kas nors issimta. kaip paeme siunta, taip ir pristate thumbup.gif pasieni jas tikrina, be to ir neatidaro tasiu g.gif
man vezejai sake, kad cigareciu neveza, negalima schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Sigeita @ 2009 01 13, 12:01)
hm, o kas cia veza? ne karto nekrauste jokiu tasiu, nes ir mama ir as is karto jas uzrisam, kad atidaryt jas tik su astriu daiktu. ne karto nebuvo atidarytos, tikrintos ar kas nors issimta. kaip paeme siunta, taip ir pristate  thumbup.gif  pasieni jas tikrina, be to ir neatidaro tasiu g.gif
man vezejai sake, kad cigareciu neveza, negalima  schmoll.gif

O mano iskrauste, man nematant. Arturas vardas jo, as pirma kart per ji siunciu, bet cia SM buvo jis paminetas kaip patikimas. Sumokejau 150 lt uz viena tase (nesvere), is Vilniaus i UK, kad pristatytu pagal adresa i vieta kur man reikia. tai nezinau ar cia brangu ar pigu ar normalu.
Atsakyti
QUOTE(Sigeita @ 2009 01 13, 13:01)
hm, o kas cia veza? ne karto nekrauste jokiu tasiu, nes ir mama ir as is karto jas uzrisam, kad atidaryt jas tik su astriu daiktu. ne karto nebuvo atidarytos, tikrintos ar kas nors issimta. kaip paeme siunta, taip ir pristate  thumbup.gif  pasieni jas tikrina, be to ir neatidaro tasiu g.gif
man vezejai sake, kad cigareciu neveza, negalima  schmoll.gif

niekas mergaites tu tasiu nekrausto.man dukra daznai siunce .jau 5 metai kaip gaunu siuntinius ,pristato prie pat laiptines duru .ir tikrai buna vertingu ir brangiu daiktu .visada viskas tvarkoj .reike tases siusti per tokius vairuotojus kas turi issipirke licenzija,
Atsakyti
OI mamytes pas jus fantazija!!!su licenzija ar be muitines darbas visa krovini perkraustyti!!!Ir ne tik-jei turi kokiu itarimu tave isrengia(malonumas menkas)pasiseka,jei vana neima ardyti!!kaip jum atrodo jei prikrauna uogieniu ir sureliu ten negali narkotiku ikist!!!i tv ekranus cigareciu!!!paskaitykit http://europa.eu/abc...el/index_lt.htm
Pvz 100 tasiu ir kiekviename po 1 bloka(tokia norma vokietijoje 1 zmogui),tik po 1 litra degtines(zmogui galima10l)tai kokia licenzija leidzia vesti toki kieki,nes vairuoja 1 arba 2???
Vokieciai kai krausto tases liepia stoveti ir ziureti,o anglas pasodina i sona ir neleidzia ziureti,bet po to gali mirti juokais kai turi atgal supakuoti,tas suristas tases,kurios jau niekaip nebesuklijuosi.Anglai sako kad tik lietuviai ir lenkai taip sugeba prikraut.
Ar tikrina-tai laimes dalykas,nes tai kainuoja daug laiko.O jus kaltinas vezejus kad jie krausto jusu tases.As tai asmeniskai neturiu laiko iskraustyti 150tasiu lotuliukas.gif .Vezkit su rekomenduotais pazystamu vezeju,nes daug tasiu nuveza i sona,o tada labai skaudu verysad.gif
Gal kas turi didesnes patirties pervezimu-mielai noreciau isgirsti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Džiordžita: 13 sausio 2009 - 13:15
Kaina priklauso nuo dydzio.Turginiu tasiu kaina nuo 20 iki 35£ 4u.gif Didesniam pervezimo kiekiui visada darom nuolaidas

+447886409646
+37064670094
www.transport-lt.co.uk
transport.pervezimai@auto.lt

QUOTE(cadra @ 2009 01 10, 10:10)
kaip kainas skaiciuojat pagal svori?

Atsakyti
As nesakau, kad iskrauscius tases kas nors dingsta, tik sakau, kad vairuotojas, kuriam daviau tave, be manes apziurejo kas ten yra. Man tai nemalonu. As suprantu kad turetu zinoti, kas ten yra, bet tada turetu apziureti prie manes iduodant tase.
Atsakyti
QUOTE(acotra @ 2009 01 14, 16:30)
As nesakau, kad iskrauscius tases kas nors dingsta, tik sakau, kad vairuotojas, kuriam daviau tave, be manes apziurejo kas ten yra. Man tai nemalonu. As suprantu kad turetu zinoti, kas ten yra, bet tada turetu  apziureti prie manes iduodant tase.

Na taip.Man karta kai berniuks dave deze,taip aklinai uzklijuota,sake kosmetika draugei-nuvaziavau 100 metru-moteriska nuojauta,sorry,vos vos atrakiau,o ten gal 100 buteliuku tie kvapai is Camdentown'o.da visi su kaukuoliukais.Vienas suduzes jau buvo.Galva svaigo 2valadas.Gryzau, atidaviau ir nebeveziau.Matosi kai zmogus pasako tiesa ka sudeda.Bet visad paklausi ar paziuri paimant.
Atsakyti
Sie zmones veza siuntinius,pacius zmones ir automoblius perveza jei reikia,saziningi nes pazistu asmeniskai ir galiu garantuot,kad tasiu nekrausto smile.gif be to kainos zmoniskos
Numeris uk 07940992094, lt 861474496.
Atsakyti