Sveiki, reikia skubiai apsikeisti siuntinukais maršrutu Birminghemas- Klaipėda. Gal galit ką rekomenduot? Reikia kad būtų nuo durų iki durų, siuntinys nemažas.
laba,merginos
gal turit kas koki vezeja,kuris pervezioja krovinius cia UK? man reikia is Prestono i Londona nedidele dezute permest jei kas turit kokios info,gal mesteltumet man i az,buciau dekinga
o as priminsiu,kad turiu labai patikima vezeja,kuris veza krovinius is/i UK viena kart i men.siuntas renka vidurio UK(mancestelis,liverpulis,prestonas,birmingemas). taip pat uzsiima automobiliu gabenimu.ir siaip zmogus sukalbamas,galima sutart del visko jei kam reikia kontaktu,teirautis i az
gal turit kas koki vezeja,kuris pervezioja krovinius cia UK? man reikia is Prestono i Londona nedidele dezute permest jei kas turit kokios info,gal mesteltumet man i az,buciau dekinga
o as priminsiu,kad turiu labai patikima vezeja,kuris veza krovinius is/i UK viena kart i men.siuntas renka vidurio UK(mancestelis,liverpulis,prestonas,birmingemas). taip pat uzsiima automobiliu gabenimu.ir siaip zmogus sukalbamas,galima sutart del visko jei kam reikia kontaktu,teirautis i az
Sveikos,
Gal kas zinot kas galetu pervezti siuntinuka is Airijos i Anglija?
Gal kas zinot kas galetu pervezti siuntinuka is Airijos i Anglija?
Gal kas zinot,kas veza siuntinius is siaures londono i mazeikius arba klaipeda?
Cia anglai, jei 'styvas'? ar krikshto vardas?
As siunciau per sia vyruku kompanija:
CV-TRANS.Viskas paeme is namu ir pristate kaip ir zadejo i vieta Lietuvoje(siunciau i toki nuosalu kaima),ir kaina nesikandziojo
Telefonas Anglijoje: +447717746817
+447919012817
Lietuvoje: +37065287776
CV-TRANS.Viskas paeme is namu ir pristate kaip ir zadejo i vieta Lietuvoje(siunciau i toki nuosalu kaima),ir kaina nesikandziojo
Telefonas Anglijoje: +447717746817
+447919012817
Lietuvoje: +37065287776
Parekomenduokit,ka siust i lt juk mokant 30sv uz tashe,ten turi but kazkas gan vertingo
As asmeniskai sinciau trimeri,nes buvo prase nupirkt ,o tuo paciu prigriebiau dukrai paspirtuka bei zaislu prikroviau,savo seimynai rubus,nes va neuzilgo atostogos,o lektuvu bagazo kaina nereali dar visokiu sudniekiuku pridejau:saldainiu,milteliu ir t..Taip ir susidaro tikrai as bent jau tikrai nesiunciu kas menesi,nors zinau kad yra tokiu kad ir maisto produktu siuncia
Patenkinau smalsuma?
Patenkinau smalsuma?
QUOTE(whitey @ 2011 07 05, 11:10)
Cia anglai, jei 'styvas'? ar krikshto vardas?
lietuvis,is kauno jie man atrodo,veza siuntinius kiekviena savaite pirmadieniais sekmadieniais
Papildyta:
na as siunciu viska,skalbimo priemones,higienos priemones,rubus,saldainius.maisto nesiunciu.
QUOTE(whitey @ 2011 07 05, 12:11)
Parekomenduokit,ka siust i lt juk mokant 30sv uz tashe,ten turi but kazkas gan vertingo
Pvz as vykstu i lietuva atostogu,tai viska susidedu i tase ir savo ir vaiko daiktus,nereikia ribot svorio ir tampytis su lagaminais,be to vienas lagaminas 20 svaru,tai net pigiau deti tase