Įkraunama...
Įkraunama...

Siuntos iš Londono į Lietuvą

Sveikos. Pirmadieni, kovo 14 diena, maniskis nuosavu automobiliu vaziuoja is Rugby. Gali paimti siuntinius ar zmoniu, 30 myliu atstumu nuo Rugby - Birmingham, Coventry ir pan. Siaip keliones tikslas yra Kaunas, bet yra galimybe pristatyti - Alytus, Prienai, Marijampole. Pagalvojau, gal kam bus naudinga (mums tai tikrai butu ne prosal prigriebt kanors biggrin.gif).
Atsakyti
QUOTE(JurgiukasR @ 2010 09 24, 20:22)
Tai saldytuvas ir yra smulkus krovinys., o tases yra siuntos mirksiukas.gif Mes per juos norejome vesti televizoriu, bet neprireike. Tokiems daiktams jie turi didele fura. Tai kad drasiai skambink

Siulyciau buti visiems atsargesniems su Transpaule, sia savaite siunciaus siuntini is Londono i Lietuva, tai mane apgavo, susitariau viena kaina, paeme kita!!! Dabar suzinojau kad ne man vienai taip nutiko. Taip kad bukit atsargus! As daugiau ju paslaugomis nebesinaudosiu. Zinokit:

TRANSPAULE: Tel. nr. +37065698670;
+37067643252;
+447702824018;
+447809763736/

Saugokites kad Jusu neapsuktu! Draugiskas patarimas


Papildyta:
[quote=*ultraviolet*,2011 01 05, 01:24]
Sveikos merginos....dar vakar vaziavau su TRANSPAULE IS LT I UK.....ir teko matyt visa siuntiniu kelione....nu zinokit tikrai esu pakraupus... doh.gif uz jokius pinigus nepatikeciau ju firmai savo siuntyniu ir niekam nerekomenduociau schmoll.gif atvykus i Londona su autobusu siuntiniai yra izdalinami i autobusiukus tad nuo ten ir prasideda siuntiniu skraidymas metymas kritimas ir t.t...po tokio pasiskraidymo ir t.t...like sveki siuntiniai toliau skrenda i autobusiuku bagazines...prie mano akiu buvo sudauzyti du siuntiniai tik del vairuotoju kaltes grubumo....pasileido skysciai nes buvo kazkas sudauzyta autobusiuke didziausia bala toliau tekantis siuntinys o salia padedama deze su skaitmenines televizijos aparatura kuri sekmingai visa kelia dregsta....salia kraunami kiti siuntiniai ant tu siuntiniu tikraja ta zodzio prasme sumetami lagaminai tases dar gerai prispaudziami ir keliauja pas gavejus.....kiek keleiviai tarpusavyja kalbejosi kad tokie sudauzyti suslape siuntiniai paskui labai sunkiai pasiekia adresata.....tai pasimeta tai dar kazkas....teko is keleiviu girdet ir ne viena pasakojima kaip atvezdavo ir ne i ta miesta palikdavo pas vairuotoju draugus ar tureja vairuotojai pristatyt i namus atsiasko tai daryt....zodziu gryzus idomu pasidare ar cia tik pliotkai tad pabandziau paieskot atsiliepimu internete tad radau tikrai idomiu panasiu pasakojimu apie siuntiniu keliones su sia firma doh.gif tad po to ka maciau ir ka girdejau ir taipogi o to ka perskaiciau niekada sios firmos paslaugomis nesinaudosiu schmoll.gif O kaip keleiviu pervezejai manau jie visai neblogi nelabai turiu priekaistu buvusiai kelionei su jais smile.gif
[/quoteO as per velai pamaciau atsiliepimus apie sia firma ir sia savaite siunciaus is Londono i Lietuva siuntini, tai mano siuntini nesudauze, nes nelabai duztamas, bet mane isdure su kaina, susitariau uz viena, pargabeno uz kita, aisku zymiai didesne!!! Bandziau aiskintis, tai saiposi, paskambinkit siandien, paskambinkit rytoj, vairuotoju nebuvau sutikes ir pan. Tai daugiau tikrai su jais nieko nebesivesiu. Zodziu, bukit atsargus kad ir Jums kazkas panasaus nenutiktu!!!
Atsakyti
gal cia yra ir vezeju,tai noreciau paklausti kiek mazdaug kainuotu parvezti i LT is UK 2 televizorius?
Atsakyti
QUOTE(vida/d @ 2011 03 10, 19:22)
gal cia yra ir vezeju,tai noreciau paklausti kiek mazdaug kainuotu parvezti i LT is UK 2 televizorius?


Televizoriai skirtingi, reiktu daugiau detaliu, bent jau kokia istrizaine 4u.gif
Atsakyti
O kiek is vakaru londono i vilniu kainuotu siuntos perdavimas(pvz: maisas rubu), kokios firmos tuo uzsiima? Aciu is anksto 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~Matuke~: 02 balandžio 2011 - 07:41
QUOTE(~Matuke~ @ 2011 04 02, 08:39)
O kiek is vakaru londono i vilniu kainuotu siuntos perdavimas(pvz: maisas rubu), kokios firmos tuo uzsiima? Aciu is anksto  4u.gif


Manyciau firmu reiktu klausti. Kad ir toje pacioje anglija.lt pilna tu firmu. Ir kainos: vieni ima kaip uz tases, kiti uz kg.
Atsakyti
As naudojiuosi Translt vyruku pervezimo paslaugom,is namu paima siuntini i namus ir nuveza.Svarbiausia veza is ivairiu Anglijos miestu ir i Vilniu vaziuoja,nes dauguma nuo Kauno suka i kita puse.Mandagus ir patikimi.Jei kam reikes ju numeris:07717746817.Vaziuoja,kas 2 savaites,si pirmadieni kaip tik vaziuoja i LT.
Atsakyti
Aciu labai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(maybe24 @ 2011 04 02, 12:24)
As naudojiuosi Translt vyruku pervezimo paslaugom,is namu paima siuntini i namus ir nuveza.Svarbiausia veza is ivairiu Anglijos miestu ir i Vilniu vaziuoja,nes dauguma nuo Kauno suka i kita puse.Mandagus ir patikimi.Jei kam reikes ju numeris:07717746817.Vaziuoja,kas 2 savaites,si pirmadieni kaip tik vaziuoja i LT.

bet jie turbut anksti ryte isvaziuoja g.gif
lauksim turbut kito vaziavimo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dykumos_pūga @ 2010 12 03, 01:16)
Tobacco Restrictions for eight Member States

From 1 May 2004, the UK is maintaining limits on the amount of cigarettes and some tobacco products that travellers are able to bring in to the UK for own use from eight Member States, without paying UK duty.

The limits are:

    * 200 cigarettes from Hungary, Latvia, Lithuania, Poland, Slovakia and Slovenia;
   

Anyone who is carrying more than the limits should pay UK duty on those goods by entering the Customs Red Channel or by using the Red Point telephone. If travellers enter the Customs Blue Channel with more than the limits, then all of their tobacco may be seized.

schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif

Although there are no limits on the amount of alcohol and tobacco you can bring in from EU countries, customs officials are more likely to ask you questions if you have more than:

* 3,200 cigarettes

Saltinis cia
Atsakyti
Gal kas zinote patikimus vezejus, kurie veza nuo duru iki duru ir kurie vaziuotu dar sia savaite.
Ir kiek kainuotu dezutes persiuntimas i Vilniu ar Kauna? dezes ismatavimai 73*43*44, svoris kokie 14-15kg g.gif
Atsakyti
Labukas,

noreciau parekomenduoti siuos vezejus, nes ebajuj nusipirkau vezima (Phil&teds analoga,svoris apie 15kg)ir jie man labai greit parveze is miestelio netoli Leeds. paeme tiek, pat,kiek ir kitos firmos, t.y. 160lt (40 svaru),bet buvo nuo duru iki duru. kiek zinau,tai jie veza ir i Vilniu ir i Klaipeda, ir kitus miestus. Visada atsiliepdavo ir galedavo pasakyt kur yra siuntinys jau, labai maloniai bendravo thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif nebuvo jokiu nesusipratimu.

ikeliu kontaktus,jeigu skelbimas neatsidarytu.

uk tel: +447510104829
lt tel: +37060478362

user posted image
Atsakyti