QUOTE(Limcamca @ 2009 08 28, 12:32)
Nu tai aišku.
Ant čekio užrašyti kontaktai, dežių/maišų kiekis, svoris, data. Įmonės kontaktai.
Plius: klientas pasirašo, kad savo parašu garantuoja, kad siuntose nėra nelegalių ar draudžiamų vežti daiktų.
O kaip kitaip
O jie taip susirašo pas save kontaktinius nr,dėžių ar tašių skaičių,jas sunumeruoja,mes savo ruožtu ir ant dėžių telefono nr,ir miestas i kuri veža, daugiau nieko jie neduoda,jokiu parašų,ir jokių garantijų kaip išeina...
Išvis manau dar vežėjams reiktu pasirūpinti imant siunta,kad klientas įvertintų jos sūmą, tada jei kas nebūtų abejonių jokių,o mane dabar pradėjo mokinti atseit kam aš perku kvepalus UK už 45 svarus,kai LT kažkur yra pigiau,ir išvys,nusprendė jie kad neimanoma i dėže idėti už 700svarų prekių,,,nors prieš pusmeti draugė kremus kažkokius vežėsi pardavimui,tai ji juos 2 batų dėžutėse sutapino už 280 svarų sumą... O aš kvaiša dar aiškinausi,koks jų reikalas ka aš perkų,tai mano reikalas,o išvys dar kiek pamiršau išvardinti daiktų gerų,iš tu stresų...Kvaiša dar aš taip gailėjau vargšų vairuotojų,ryte išlipo 4 val,kaip zombiai,sakau vargšai kaip vargsta,koks sunkus darbas,o čia va paėmė nukniso daiktus,ir sąžinė rami...o kad mano taupyta ilgai,spec apipirkimui šeimynai,vaikams,niekam neidomu,jie paėmė ir nusprendė tik puse kompensuot,beje ir tai nepadaro,tyli neskambina,ir itariu jie jau i UK išmovė...
Žinok taip skauda širdį,kad taip atrodo apšiko,paniekino,net šiandiena nebrisiverčiau jiems skambinti,nebegaliuuuuuu............
Net ir niūriausią kambarį papuoš vaikai, dailiai sustatyti į kampus .