Įkraunama...
Įkraunama...

Rutulinės pudros - 8

QUOTE(Glamor @ 2008 11 06, 17:47)
panos, kituose miestuose ju nebuvo ir nebus schmoll.gif  tongue.gif
Papildyta:
o brolio dvynio jis neturi? arba galiu gal MB pas TB i kursus nusiust? lotuliukas.gif

Deja neturi lotuliukas.gif Siūsk thumbup.gif
Atsakyti
Aš irgi visai norėčiau naujuosius drugelinius išbandyt, bet laaabai jau jų daug... Visą gyvenimą naudočiau nusipirkus... g.gif
Atsakyti
QUOTE(witchcraft @ 2008 11 06, 17:33)
Pirmieji įspūdžiai apie naujuosius meteoritus- kai parduotuvėj pasitepiau ant rankos, tai pasirodė baisiai daug blizgių detalių, bet po to pasitepiau ant skruostų ir kažkaip nebesimatė jų, tiesiog toks ištisas švytėjimas  wub.gif Poto dar lauke pavaikščiojau kartu su MB, tai jis tikino, kad toks šiltas ir skaistus veidas atrodo. Neatlaikė mano širdis, įsigijau  biggrin.gif  wub.gif

apie kuriuos meteorus kalbat?as isvis dabar pasimetus,nezinau kokiu ,bet labai noriu isbandyt.o kaip zinot koki atspalvi pasirinkt?noriu ir as to svytejimo!!!! doh.gif
kokios cia mamytes kooperuojasi pirkimui ir dalybom?kur is kur tai vyksta?
Atsakyti
QUOTE(rutajon @ 2008 11 06, 21:35)
apie kuriuos meteorus kalbat?as isvis dabar pasimetus,nezinau kokiu ,bet labai noriu isbandyt.o kaip zinot koki atspalvi pasirinkt?noriu ir as to svytejimo!!!! doh.gif
kokios cia mamytes kooperuojasi pirkimui ir dalybom?kur is kur tai vyksta?

Čia apie Butterfly Pearls, limituoto leidimo 4u.gif Žiūrint kokio Jums efekto noris, ar šiltesnio ar šaltesnio mirksiukas.gif
Atsakyti
o jus tik skruostukus tepat tais naujaisiais drugeliniais meteoritais? bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ciquita: 07 lapkričio 2008 - 09:52
aš tai visą veidą ax.gif
Atsakyti
as tai visalaik naudojau Egipto zeme, bet uzsimaniau isbandyti meteoritus. tik dabar man toks klausimas iskilo, ar man tie naujieji meteoritai truputi patamsins veiduka, ar tik svytejimo duos? g.gif
Atsakyti
man suteikia spalvą, rusvą tokią su švytėjumu, lb sunku papasakot doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ciquita @ 2008 11 07, 10:03)
as tai visalaik naudojau Egipto zeme, bet uzsimaniau isbandyti meteoritus. tik dabar man toks klausimas iskilo, ar man tie naujieji meteoritai truputi patamsins veiduka, ar tik svytejimo duos?  g.gif

Nepamirskit,kad Egipto zeme ir Meteoritai,tai kaip diena ir naktis.EZ-bronzantas.Meteoritai-tai svytejimo ir lengvo,lengvo atsplvio duodanti pudra.Bet EZ+meteoritai labai grazu thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inesaS: 07 lapkričio 2008 - 10:27
QUOTE(Ciquita @ 2008 11 07, 10:03)
as tai visalaik naudojau Egipto zeme, bet uzsimaniau isbandyti meteoritus. tik dabar man toks klausimas iskilo, ar man tie naujieji meteoritai truputi patamsins veiduka, ar tik svytejimo duos?  g.gif

Tamsint tai tikrai odos netamsins, tiesiog tokį lengvą atspalvį suteiks, šiltumo tokio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2008 11 07, 11:26)
Nepamirskit,kad Egipto zeme ir Meteoritai,tai kaip diena ir naktis.EZ-bronzantas.Meteoritai-tai svytejimo ir lengvo,lengvo atsplvio duodanti pudra.Bet EZ+meteoritai labai grazu thumbup.gif

tai taip iseina , kad ant EZ dar meteoritus tepti ? g.gif
doh.gif krempudra + EZ +Meteoritai+skaistalai dar doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ciquita: 07 lapkričio 2008 - 10:40
QUOTE(Ciquita @ 2008 11 07, 10:38)
tai taip iseina , kad ant EZ dar meteoritus tepti ?  g.gif
doh.gif  kremoudra + EZ +Meteoritai

Na man kartais ir vien meteoritai gerą darbą padaro, kai veidukas be paberimų būna, o kai yra ką maskuot ir norisi, kad veidas labai gražiai atrodytų, naudoju krempudrą, ant skuostų vos vos lengvo bronzanto ir tada meteoritai wub.gif thumbup.gif
Atsakyti