Įkraunama...
Įkraunama...

Rutulinės pudros - 8

QUOTE(Glamor @ 2008 11 05, 22:54)
nauju meteoritu nera klp ir nebus tongue.gif o ir vilniuje yra tik 1 kristianoj (ir tai tik kelios dezutes blink.gif

tikriausiai zinot kurioj?
Atsakyti
QUOTE(sweety123 @ 2008 11 05, 14:23)
Klausimas laimingoms naujuju meteoritu turetojoms 4u.gif
padejus ranka ant sirdies sakykite ar galima juos naudoti kiekviena diena?
(blizgus veidas darbe atrodo tragiskai doh.gif )

As naudojau dienai, man atrodo tinka ax.gif ju blizgumas panasiai kaip rutuliniu beige, gal vos daugiau, bet blizguciai smulkesni ir naturaliau atrodo. Tiesa sakant diena ju praktiskai nesimato, na gal prie saules ir isrysketu, o prie vakarinio apsvietimo tai labai atidziai isiziurejus pastebimos smulkios auksines daleles... vnz, jei megsti matini veiduka, tai netiks biggrin.gif

QUOTE(Desert @ 2008 11 05, 22:34)
tikriausiai zinot kurioj?

Gedimino 14, didziojoje mirksiukas.gif
Atsakyti
Aciu visoms atsakiusioms teks pirkt doh.gif mad.gif

biggrin.gif tikrai, dekui paneles
Atsakyti
QUOTE(Glamor @ 2008 11 05, 23:54)
nauju meteoritu nera klp ir nebus tongue.gif o ir vilniuje yra tik 1 kristianoj (ir tai tik kelios dezutes blink.gif
Papildyta:
kodel MB ne uzsienietis?? bash.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif Maniškis tai pralenkia net užsieniečius savo komplimentais wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Desert @ 2008 11 05, 20:06)
o kaip tu naujuju tikslus pavadinimas?  blush2.gif  ar yra ju Klaipedoj?

Buvau užlėkus į Klaipėdos Kristianą, tai naujųjų meteoritų nė kvapo nebuvo schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Panelė Rožė @ 2008 11 06, 12:32)
Buvau užlėkus į Klaipėdos Kristianą, tai naujųjų meteoritų nė kvapo nebuvo  schmoll.gif

O kurioj nebuvo? Akropolio?
centrinės gal būtų? g.gif

bet tai kokia miestų diskriminacija doh.gif
Atsakyti
Paneles, kokios problemos? siuskit man pinigus as jums nupirksiu ir issiusiu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sweety123: 06 lapkričio 2008 - 13:56
QUOTE(Vitulka @ 2008 11 06, 12:54)
centrinės gal būtų?  g.gif

bet tai kokia miestų diskriminacija  doh.gif

Aha, Akropolio...centrinėj irgi manau nebus cool.gif

P.S. Vitulka, gausi dalintis drugeliais bigsmile.gif
Juokauju
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Panelė Rožė: 06 lapkričio 2008 - 14:06
QUOTE(Vitulka @ 2008 11 06, 13:54)
centrinės gal būtų?  g.gif

bet tai kokia miestų diskriminacija  doh.gif

panos, kituose miestuose ju nebuvo ir nebus schmoll.gif tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(Oliukė @ 2008 11 06, 11:26)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  Maniškis tai pralenkia net užsieniečius savo komplimentais wub.gif

o brolio dvynio jis neturi? arba galiu gal MB pas TB i kursus nusiust? lotuliukas.gif
Atsakyti
Mergaites, ir mane sugundete su tais meteoritais. wub.gif jau ir as ju labai noriu blush2.gif
Atsakyti
tai jūs kooperuokitės, nes žinokit visą kiekį naudosit labai labai labai ilgai ir nuobodžiai rolleyes.gif
Atsakyti
Pirmieji įspūdžiai apie naujuosius meteoritus- kai parduotuvėj pasitepiau ant rankos, tai pasirodė baisiai daug blizgių detalių, bet po to pasitepiau ant skruostų ir kažkaip nebesimatė jų, tiesiog toks ištisas švytėjimas wub.gif Poto dar lauke pavaikščiojau kartu su MB, tai jis tikino, kad toks šiltas ir skaistus veidas atrodo. Neatlaikė mano širdis, įsigijau biggrin.gif wub.gif
Atsakyti