Įkraunama...
Įkraunama...

Rutulinės pudros - 8

QUOTE(Tiffany @ 2008 11 04, 21:22)
aha, kazka ne taip darai  rolleyes.gif

nu kad jau perskaicius beveik viska, tai visais patarimais vadovaujuosiu.galvoju, kad gal pati nematau-ka reik matyt, bet ir drauge apziurineja, tai ir sako-kad nieko ji nemato-ka turetu matyt schmoll.gif tik miltuota veida verysad.gif ir dar pastebejau, kad sausina oda, nes kazkaip man visos raukslytes isryskeja ir toks tempimas jauciasi.
Atsakyti
QUOTE(ciutre @ 2008 11 04, 21:33)
nu kad jau perskaicius beveik viska, tai visais patarimais vadovaujuosiu.galvoju, kad gal pati nematau-ka reik matyt, bet ir drauge apziurineja, tai ir sako-kad nieko ji nemato-ka turetu matyt schmoll.gif tik miltuota veida verysad.gif ir dar pastebejau, kad sausina oda, nes kazkaip man visos raukslytes isryskeja ir toks tempimas jauciasi.

Man taip pat sausina oda doh.gif Gal sausai odai nelabai tinka g.gif
Atsakyti
QUOTE(kotri_ @ 2008 11 04, 21:37)
Man taip pat sausina oda doh.gif Gal sausai odai nelabai tinka g.gif

nu mano oda seip tai labai sausa, tai gal..........
Atsakyti
QUOTE(KRISTELA @ 2008 11 04, 18:48)
lotuliukas.gif  greitai uzmatei lotuliukas.gif
parduodu, nes kiekis tikrai didelis, pakaks puses ilgam, o ir islaidos nemazos... blush2.gif

joa, pas mane išparduotuvė ir šita tema favorituose, tai netrunku pamatyt naujienas bigsmile.gif

QUOTE(ciutre @ 2008 11 04, 19:42)
o as kai pasidazau su meteoritais, tai man labai isryskina visus plaukelius-pukelius ant veido, atrodau kaip kokia plauke puke doh.gif o jei mazai dedu, tai neblizga.neiseina man kaizkaip su jais cray.gif

nuuuu, man išsitepus irgi matos, bet po valandos "ištirpsta" tie miltai ax.gif

QUOTE(ciutre @ 2008 11 04, 20:33)
ir dar pastebejau, kad sausina oda, nes kazkaip man visos raukslytes isryskeja ir toks tempimas jauciasi.

tu kartais ne tiesiai ant odos juos tepi, kad sausina? g.gif
aš ir turėjau sausą odą, tai jokio tempimo nejaučiau schmoll.gif bet aš niekad tiesiai ant odos meteoritų netepiau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2008 11 04, 21:47)
joa, pas mane išparduotuvė ir šita tema favorituose, tai netrunku pamatyt naujienas  bigsmile.gif
nuuuu, man išsitepus irgi matos, bet po valandos "ištirpsta" tie miltai  ax.gif
tu kartais ne tiesiai ant odos juos tepi, kad sausina?  g.gif
aš ir turėjau sausą odą, tai jokio tempimo nejaučiau  schmoll.gif  bet aš niekad tiesiai ant odos meteoritų netepiau  schmoll.gif

tepu ant krempudros-chanel teint innocence
Atsakyti
QUOTE(ciutre @ 2008 11 04, 20:49)
tepu ant krempudros-chanel teint innocence

As tepu ant Chanel Vitalumiere (mano oda sausa, ypac ziema) - jokiu nemaloniu pojuciu schmoll.gif o jei be krempudros, tik dieniniu kremu pasitepus, tai labai traukia, ypac jei daug pripudruoju doh.gif
Atsakyti
As tepu drekinanti krema, kartais net drekinanti seruma + krempudra, o meteoritai vistiek sausina verysad.gif
Negaliu jais kiekviena diena dazytis, nes veida daznai ''tempia''.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ESLAUDA: 04 lapkričio 2008 - 23:03
Kaip įdomiai, mano veidas ypač sausas ir jautrus, bet jokio "tempimo" nepastebėjau rolleyes.gif
Atsakyti
merginos, kokios mazdaig butu kainos drugeliu ir guerlain parure duty free? bigsmile.gif arba pvz briusely. gal apsimoka labiau is ten pirktis, negu LT - tik idomu, koks kainu skirtumas g.gif
Atsakyti
Sveikutes! Na dar klausyma turiu ax.gif o koks skirtumas tarp presuotu meteoritu ir paprastu burbuliuku, kokie geresni? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Desert @ 2008 11 05, 01:42)
Sveikutes! Na dar klausyma turiu  ax.gif  o koks skirtumas tarp presuotu meteoritu ir paprastu burbuliuku, kokie geresni?  blush2.gif

Man asmeniskai Mythic geresni rutuliukais,o beige presuoti ax.gif Siaip presuoti turi mažiau blizgučių ir gal kažkam patogiau naudot rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Honey @ 2008 11 05, 00:06)
Kaip įdomiai, mano veidas ypač sausas ir jautrus, bet jokio "tempimo" nepastebėjau  rolleyes.gif

As irgi prie sausuju, bet problemu su meteoritais neturiu. Tepu paprastai ant mineralines pudros (pries tai tik kremuku odyte patepu), bet buna, kad ir iskart ant pakremuotos odos tepu. Yra tek tept ir be jokiu kremu ir nieko.
Atsakyti