Įkraunama...
Įkraunama...

Rutulinės pudros - 8

QUOTE(Vitulka @ 2008 11 04, 15:50)
siunčiamės iš braškių, perkam Kristianoj, SM išparduotuvėj  smile.gif

Sorry kad ne i tema, bet ar Douglas parduotuvej akropolyje nera guerlain kosmetikos? Turiu dovanu ceki, ir labai meteoritu noriu. Bet turbut tik Kristianoj ju yra (be SM ir braskiu).
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2008 11 03, 13:03)
apie kuriuos čia kalba eina?  g.gif

As turiu Vitaskin. Man jie per tamsus
Atsakyti
Nusipirkau siandien naujuosius meteoritus wub.gif jie nuostabus bigsmile.gif atspalvis labai svelnus, toks siltas, skaistus... truputi panasu i beige, bet svelnesnis, ne taip rusvina, daugiau persikinis su auksu. Blizgesni uz Mythic, bet ne tokie blizgus kaip gold... man pasirode panasus blizgumas i rutuliniu beige, tik vientisesnis, blizguciai smulkesni. Vat jiems tai tikrai tiktu gold pavadinimas thumbup.gif

O kad nebus kitose Kristes filialuose uzvesta, tai tiesa, ir man ta pasake unsure.gif per pristatymo vakara labai daug ispirko, o ir uzsakyta nedaug buvo, tai sake yra dar kelios dezutes , tai kam reikia - lekit i Gedimino 14 blush2.gif
Atsakyti
Kristela, kokia drugeliu kaina kristianoj?
Atsakyti
Glamor bėk pirkt, jei jų nori,KRITELA parduoda puse arba trečdalį bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Glamor @ 2008 11 04, 18:31)
Kristela, kokia drugeliu kaina kristianoj?

199lt mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Vitulka @ 2008 11 04, 18:33)
Glamor bėk pirkt, jei jų nori,KRITELA parduoda puse arba trečdalį bigsmile.gif

lotuliukas.gif greitai uzmatei lotuliukas.gif
parduodu, nes kiekis tikrai didelis, pakaks puses ilgam, o ir islaidos nemazos... blush2.gif
Atsakyti
Kristela, jeigu as pati salto tipo, ar man tiktu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Glamor: 04 lapkričio 2008 - 19:00
QUOTE(Glamor @ 2008 11 04, 19:00)
Kristela, jeigu as pati salto tipo, ar man tiktu?

Na as pati irgi daugiau salto tipo g.gif man grazu. Is visu bandytu labiausiai tiko Mythic, o beige neprisijaukinau - man per daug geltoni buvo, situ rusvumas kitoks, svelnesnis ir i rausvuma mirksiukas.gif
Atsakyti
Kristela, puikus pirkinys thumbup.gif
ai, negundykit, nes jau spirgu kaip noriu bigsmile.gif
Atsakyti
o as kai pasidazau su meteoritais, tai man labai isryskina visus plaukelius-pukelius ant veido, atrodau kaip kokia plauke puke doh.gif o jei mazai dedu, tai neblizga.neiseina man kaizkaip su jais cray.gif
Atsakyti
QUOTE(ciutre @ 2008 11 04, 19:42)
o as kai pasidazau su meteoritais, tai man labai isryskina visus plaukelius-pukelius ant veido, atrodau kaip kokia plauke puke doh.gif o jei mazai dedu, tai neblizga.neiseina man kaizkaip su jais cray.gif

Tai turbut iskart pasipudravus toki vaizda matai mirksiukas.gif nes man irgi miltai plika akimi matosi, bet po kokios valandos pasirodo tikrasis vaizdas - issilygina, atsiranda svytejimas wub.gif ir tas efektas islieka visa diena thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ciutre @ 2008 11 04, 20:42)

aha, kazka ne taip darai rolleyes.gif
Atsakyti