Merginos biški ne į temą,bet gal kas norėtu parduot dėžutę nuo beige meteoritu ir mythic 1/3 su dėžute?
Lauksiu AŽ
Į temą įsigyjau svajotus Winter radiance Labai gražiai pabalina veiduką,paskaistina
QUOTE(Gilberta @ 2008 12 14, 09:47)
Merginos biški ne į temą,bet gal kas norėtu parduot dėžutę nuo beige meteoritu ir mythic 1/3 su dėžute?
Lauksiu AŽ
Į temą įsigyjau svajotus Winter radiance Labai gražiai pabalina veiduką,paskaistina
Lauksiu AŽ
o gal noretum winter radiance pasidalint?
neapsiriksiu dulksna ta su drugeliais pirkdama uz 180?patarkite
QUOTE(NooR @ 2008 12 14, 19:12)
o gal noretum winter radiance pasidalint?
Jau pasidalinau su mergina
Man dabar labiausiai patinka Body shop'o rutuline pudra (caramel)
QUOTE(*skorpioniuke* @ 2008 12 16, 10:56)
o ji suteikia kokio svytejimo, ar tik spalva priduoda?
Spalvos jie tokios rudos nesuteikia, daugiau svytejimo, blizgesio duoda, panasus man jie i beige meteoritus, na gal toki svelnu gelsva atspalvi vos suteikia, man jis kaip shimmer'is gerai tiesa pasakius, meteoritus iskeiciau i siuos body shop'o rutuliukus cia pakanka vieno lengvo brukstelejimo skruostams, o meteoritus trini trini su tuo sepeteliu ir vos matosi ant veido.
gal kas apsviestu mane, ka sita pudra padaro veidui ar verta pirkti
Meteorites Voyage Refillable Compact Powder - 01 Mythic
QUOTE(cognac @ 2008 12 17, 14:37)
ta pati, ka ir visi meteoritai - skaistina ir dar begale f-ju visa tema apie tai
QUOTE(cognac @ 2008 12 17, 14:37)
na turint tam pinigeliu apsimoka, bet siaip rutuliniai mythicai ta pacia funkcija atlieka ir yra pigesni
Papildyta:
na o mano kadangi jau numyletiniai beige presuoti pasibaige tai vakar nusipirkau Pink Frais presuotus ir sian ryte jau isbanzdiau ir atsidziaugti negaliu koki skaistu ir visai ne riuzava kaip rutuliukai padaro veideli, o dar skruostukus perbraukiau naujausiais guerlain 4 spalvyciu skaistaliukais tai isvis va ir pasigyriau
QUOTE(Ramintėlė 24 @ 2008 12 17, 17:36)
na o mano kadangi jau numyletiniai beige presuoti pasibaige tai vakar nusipirkau Pink Frais presuotus ir sian ryte jau isbanzdiau ir atsidziaugti negaliu koki skaistu ir visai ne riuzava kaip rutuliukai padaro veideli, o dar skruostukus perbraukiau naujausiais guerlain 4 spalvyciu skaistaliukais tai isvis va ir pasigyriau
Tai sakai patenkinta labai As irgi dabar naudoju presuotus beige, gal pink'u noret
QUOTE(^^liutuke @ 2008 12 17, 19:02)
Tai sakai patenkinta labai As irgi dabar naudoju presuotus beige, gal pink'u noret
na taip patiko labai... aisku blizguciu turi bet neikyrus ju nesimato tokie labai smulkus, vientisi. zodziu dauk maziau blizga nei rutuliukai ir labai skaistina... labiau nei beige