Įkraunama...
Įkraunama...

Rutulinės pudros - 8

siandien isbandziau Mythic su TBS didziuoju sepeteliu wub.gif as si tandema isimylejau is naujo wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Glamor: 11 gruodžio 2008 - 16:46
QUOTE(Donatute @ 2008 12 10, 20:34)
As ir nesupykau    mirksiukas.gif

blink.gif no comments doh.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(NooR @ 2008 12 11, 20:06)
blink.gif no comments doh.gif  schmoll.gif

Tai jus cia manete, kad as puolu. O nieko panasaus schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Ciquita @ 2008 12 10, 20:49)
na ka, nesulaukusi Kaledu senelio, as pati nusipirkau beige presuotus meteoritus . taip taip, o ju kaina 189  doh.gif

na taip, meteoritomanija progresuoja sparciai lotuliukas.gif drinks_cheers.gif thumbup.gif nu ir kaip? rezultatas toks kokio ir tikejais? as turbut irgi kaledu senelio neislauksiu ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Donatute @ 2008 12 11, 17:08)
Tai jus cia manete, kad as puolu. O nieko panasaus    schmoll.gif

niekas apie joki puolima cia net neuzsimine rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(NooR @ 2008 12 11, 19:17)
na taip, meteoritomanija progresuoja sparciai lotuliukas.gif  drinks_cheers.gif  thumbup.gif nu ir kaip? rezultatas toks kokio ir tikejais? as turbut irgi kaledu senelio neislauksiu ax.gif

nu tai galvoju ka tas Kaledu senis, o jei ne ta atnes lotuliukas.gif
esu patenkinta, thumbup.gif nors suplojau daug doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ciquita @ 2008 12 11, 19:17)
nu tai galvoju ka tas Kaledu senis, o jei ne ta atnes  lotuliukas.gif
esu patenkinta, thumbup.gif  nors suplojau daug  doh.gif

jooo...su tais keledu seniais buna buna lotuliukas.gif rolleyes.gif
Atsakyti
o kokią jums funkciją atlieka meteoritai?Ar priklauso nuo spalvos?Tarkim ant krempudros tepate kompaktinę,ar EŽ, ar bronzntą ir dar meteoritus? g.gif Aš tai sakau,man kai patepė,nemačiau jokio efekto,nu gal Biege rudintų,anę?Bet bronzantas jau parudina....Turbūt aš dar nieko apie tai nenusimanau lotuliukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Manija69 @ 2008 12 13, 13:38)
o kokią jums funkciją atlieka meteoritai?Ar priklauso nuo spalvos?Tarkim ant krempudros tepate kompaktinę,ar EŽ, ar bronzntą ir dar meteoritus? g.gif Aš tai sakau,man kai patepė,nemačiau jokio efekto,nu gal Biege rudintų,anę?Bet bronzantas jau parudina....Turbūt aš dar nieko apie tai nenusimanau lotuliukas.gif  4u.gif

kaip kalbeta anksciau - meteoritai sutvirtina makiaza, suteikia svytejimo. As netepu kompaktines, nes neturiu ir man jos nereikia rolleyes.gif
tarkim tepu baze, kremine, meteoritus, skaistalus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Manija69 @ 2008 12 13, 12:38)
o kokią jums funkciją atlieka meteoritai?Ar priklauso nuo spalvos?Tarkim ant krempudros tepate kompaktinę,ar EŽ, ar bronzntą ir dar meteoritus? g.gif Aš tai sakau,man kai patepė,nemačiau jokio efekto,nu gal Biege rudintų,anę?Bet bronzantas jau parudina....Turbūt aš dar nieko apie tai nenusimanau lotuliukas.gif  4u.gif

Dažnai Mythic tepu, kai noriu pašviesinti kartais kiek per tamsią pudrą, Beige, kai reikia patamsinti per šviesią biggrin.gif
Su meteoritais veidas atrodo lygesnis, švyti, pritepus daug Mythic atrodo kaip nušlifuotas thumbup.gif Su meteoritais veidas ilgiau neblizga (mano oda rieboka) ax.gif
Meteoritus tepu ant krempudros, jokių bronzantų, kompaktinės ar EŽ nebenaudoju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Manija69 @ 2008 12 13, 12:38)

Aš meteoritus dedu ant mineralinės, ir su EŽ pora brūkštelėjimų užbaigimui 4u.gif
Atsakyti
As paprastai tepu meteoritus ant tik pakremuotos odos, kai yra kokiu nelygumu ar noriu ka nors uzmaskuot, tada tepu mineraline biria pudryte ir meteoritus. Zodziu priklausomai nuo noro ir poreikio. Bet jau paskui viskas nuo fantazijos (ir meteoritu) priklauso: tarkim noriu pasirudint, tai tepu 'summer stones', o skruostus papildomai jais patepu, o dar kitais kartais ir papildomai kokiu 'gold' ant skruostu uzdedu, kad blizgiau butu. Kitais kartais tepu tik 'gold' visa veiduka, o skruostus kokiu ruzu padazau. Kartais isvis tik drugelius tepu ir nieko daugiau arba drugeliais visa veiduka, o skruostus 'perles de velours' (o jei dar susisuka galvele, tai ant virsaus 'gold'). Zodziu maisyt kaip nori galima. Ypac jei ruzas matinis, o norisi blizgesio, tai uzdedi blizgesniu meteoritu ir viskas wink.gif
Atsakyti
Oi kokios jūs šaunuolės 4u.gif 4u.gif 4u.gif Apšvietėt mane,beveik suprantu,kad tai gali būti ir pudra,ir skaistalai ir viskas iš karto bigsmile.gif Geras.Gal kada kokią spalvytę ir reiktų įsigyti,bet vėl ydomu kokią....Bronzatą naudoju,skaistalus turiu,blizgesį turiu,veido kaip ir maskuoti nereikia.... g.gif Betmeteoritų norisi lotuliukas.gif
Atsakyti