Įkraunama...
Įkraunama...

Rutulinės pudros - 8

QUOTE(Donatute @ 2008 12 10, 19:23)
Gal kada prie progos ir nufotografuosiu        mirksiukas.gif      Nueikit į kristę ir pasidažykit      mirksiukas.gif

jezau gi tik paklausiau doh.gif blink.gif puikiai zinau kur reikia nueit ir pasidazyt beee.gif
Atsakyti
QUOTE(NooR @ 2008 12 10, 22:57)
jezau gi tik paklausiau doh.gif  blink.gif puikiai zinau kur reikia nueit ir pasidazyt beee.gif

As ir nesupykau mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Donatute: 10 gruodžio 2008 - 21:35
QUOTE(ESLAUDA @ 2008 12 10, 18:45)
Galbut taip tik pasirode, bet patikek, butent Beige rutuliniai ant veido  atrodo kaip miltai, o ne presuoti  ax.gif Ju kaina Kristianoj 189Lt.

na ka, nesulaukusi Kaledu senelio, as pati nusipirkau beige presuotus meteoritus . taip taip, o ju kaina 189 doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ciquita @ 2008 12 10, 23:49)
na ka, nesulaukusi Kaledu senelio, as pati nusipirkau beige presuotus meteoritus . taip taip, o ju kaina 189  doh.gif

Sakau kaina tai didele, bet daiktas tai thumbup.gif
Atsakyti
g.gif o kodel taip Myth visos pardavineja?
Atsakyti
QUOTE(Ciquita @ 2008 12 11, 09:41)
g.gif  o kodel taip Myth visos pardavineja?

g.gif Įdomu. Reiks matyt čiupt ir pačiai išbandyt rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Lillly @ 2008 12 11, 11:11)
g.gif Įdomu. Reiks matyt čiupt ir pačiai išbandyt rolleyes.gif

nu gal ir man pabandyti g.gif net nezinau...
Atsakyti
QUOTE(Ciquita @ 2008 12 11, 10:50)
nu gal ir man pabandyti  g.gif net nezinau...

Gali greit ir nelikt mirksiukas.gif Aš visgi susilaikysiu, laukiu savo drugelių porcijos wub.gif jau turėsiu 3 savo kolekcijoj
Atsakyti
pardavinėja tai daug, bet pas vieną pardavėją tų ružavų aiškiai per daug kaip pusei porcijos g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lillly @ 2008 12 11, 11:57)
Gali greit ir nelikt mirksiukas.gif  Aš visgi susilaikysiu, laukiu savo drugelių porcijos wub.gif jau turėsiu 3 savo kolekcijoj

bigsmile.gif o kokius turi?
nu o jeiman netiks smile.gif paskui man pardavinet? viena uz 97 lt parduoda g.gif gal brangoka biski kaip rizikuojant 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ciquita: 11 gruodžio 2008 - 11:10
QUOTE(Ciquita @ 2008 12 11, 11:07)
bigsmile.gif  o kokius turi?
nu o jeiman netiks smile.gif paskui man pardavinet? viena uz 97 lt parduoda  g.gif  gal brangoka biski kaip rizikuojant  4u.gif

Parduosi jei netiks. Niu neįkalbinėsiu, pačiai sunku atsilaikyt, tai ir kitus traukiu blush2.gif Mano turbūt daugiau nei puse kosmetikos pirkta SM, bet kolkas nieko nepardavinėjau ax.gif

Turiu Beige, Pucci ir laukiu drugiukų trečdalio
Papildyta:

Vitulka, o aš Kristėj pirkau Beige, po poros sav dar tokius pat pirkau, namie pastačiau šalia, tai senesniuose buvo gerokai daugiau tamsių burbuliukų g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lillly: 11 gruodžio 2008 - 11:16
Mergaites, o gal turit perleisti meteoritu rutuliuku dezute? 4u.gif nupirkciau ax.gif
Atsakyti