Įkraunama...
Įkraunama...

Rutulinės pudros - 8

QUOTE(Ramintėlė 24 @ 2008 12 09, 02:05)
tuo, kad jie neturi bliguciu ir ant veiduko dauk graziau atrodo, labiau skaistina smile.gif

kiek merginu tiek nuomoniu doh.gif doh.gif as nenoriu blizguciu todel zvalgausi i presuota. bet kazkaip patepliojau ant rankos vakar, tai man kaip miltai pasirode, tai ir vel suabejojau doh.gif
Atsakyti
siryt isbandziau toki varianta su drugeliais - isemiau visus rozinius rutuliukus, daziausia tik likusiais dezuteje - naudojau visam veidui, o ruzavus tepiau ant MAC skaistalu - atrodo naturaliai, veidas nebe rozinis (kaip vakar) biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2008 12 09, 10:37)
siryt isbandziau toki varianta su drugeliais - isemiau visus rozinius rutuliukus, daziausia tik likusiais dezuteje - naudojau visam veidui, o ruzavus tepiau ant MAC skaistalu - atrodo naturaliai, veidas nebe rozinis (kaip vakar)  biggrin.gif

O kodėl rožinius rutuliukus tepei ant skaistalų, o ne vien juos naudojai kaip skaistalus g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ferrari @ 2008 12 09, 12:41)
O kodėl rožinius rutuliukus tepei ant skaistalų, o ne vien juos naudojai kaip skaistalus  g.gif

todel, kad man per sviesu butu, jei tik juos vienus rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2008 12 09, 12:15)
todel, kad man per sviesu butu, jei tik juos vienus  rolleyes.gif

Niu bet dar vienas klausimas man pasistojo. rolleyes.gif
Sakei, kad MAC skaitalai tau labai tinka ir patinka, tai kurių galų, tu jų spalvą gadini meteorų rožiniais burbuliukais, ar čia nesigauna jau sviestas sviestuotas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Reginok @ 2008 12 08, 13:34)
Mamytes,kurios turi Drugelius- ar 20 rutuliuku ir daug milteliu bus 1/3 dezutes g.gif ? Aciu 4u.gif .

Mano 23 rutuliukai ir be milteliu, o skaitosi 1/2 dezutes... g.gif
Atsakyti
o kokia kaina presuoru meteoritu ir rutuliniu? daug skiriasi? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ciquita @ 2008 12 09, 14:36)
o kokia kaina presuoru meteoritu ir rutuliniu? daug skiriasi?  g.gif

skirias.... Žinau tik doleriais - rutuliukai (M, B, P) 48,50 dol., o presuota 142 dol.(braškėse). O drugeliai - rutuliukai 65 dol., presuota 160 dol. (nordstrome)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Baltija: 09 gruodžio 2008 - 14:44
QUOTE(Ciquita @ 2008 12 09, 11:35)
kiek merginu tiek nuomoniu  doh.gif  doh.gif  as nenoriu blizguciu todel zvalgausi i presuota. bet kazkaip patepliojau ant rankos vakar, tai man kaip miltai pasirode, tai ir vel suabejojau  doh.gif

Ir aš pasisakysiu - turiu beige rutuliukus, tai nežinau, man jie labai blizga rolleyes.gif tie blizgučiai tikrai gan matosi ant veiduko. O Tu nueik į Kristianą ir paprašyk, kad Tave padažytų (arba pati pasidažyk) vieną veido pusę su presuotais, o kitą - su biriais ir matysi kaip gražiau. Tik tepk ant veido, ne ant rankos ir negailėk jų.
Atsakyti
QUOTE(Baltija @ 2008 12 09, 14:42)
skirias....  Žinau tik doleriais - rutuliukai (M, B, P) 48,50 dol., o presuota 142 dol.(braškėse). O drugeliai - rutuliukai 65 dol., presuota 160 dol. (nordstrome)

tai tu čia apie limituotus g.gif
o beige presuoti ir rutuliukai pvz. labai skirias kainom? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2008 12 09, 16:35)
tai tu čia apie limituotus  g.gif
o beige presuoti ir rutuliukai pvz. labai skirias kainom?  g.gif

Kristėj, man rodos, Beige presuoti kažkur 40lt brangesni nei rutuliukai, jei gerai pamenu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ferrari @ 2008 12 09, 13:31)
Niu bet dar vienas klausimas man  pasistojo.  rolleyes.gif
Sakei, kad MAC skaitalai tau labai tinka ir patinka, tai kurių galų, tu jų spalvą gadini meteorų rožiniais burbuliukais, ar čia nesigauna jau sviestas sviestuotas  g.gif

ko kabinies? tongue.gif
nieko as negadinu rolleyes.gif
juk reikia isbandyt kaip atrodo biggrin.gif
Atsakyti