Įkraunama...
Įkraunama...

Rutulinės pudros - 8

QUOTE(Ciquita @ 2008 12 08, 11:00)
doh.gif  neapsisprendziu kuriuos beige meteoritus prasyti kaledu senelio 4u.gif  ar rutulinius ar presuotus  g.gif  gal galit patart?

kainos ir kiekio atzvilgiu imciau rutuliukus ax.gif
Atsakyti
siandien pasipudravau drugeliais veida - man patinka rezultatas, toks tolygus veido svytejimas, skaistumas, blizguciu nesimato thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2008 12 08, 11:07)
kainos ir kiekio atzvilgiu imciau rutuliukus  ax.gif

bet rutuliukai daugiau blizga, ane?
Atsakyti
Mamytes,kurios turi Drugelius- ar 20 rutuliuku ir daug milteliu bus 1/3 dezutes g.gif ? Aciu 4u.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Reginok: 08 gruodžio 2008 - 12:53
QUOTE(Ciquita @ 2008 12 08, 11:43)
bet rutuliukai daugiau blizga, ane?

gaila, bet negaliu palygint ax.gif turejau tik rutuliukus, naudojau kasdien
Atsakyti
QUOTE(Ciquita @ 2008 12 08, 09:00)
doh.gif  neapsisprendziu kuriuos beige meteoritus prasyti kaledu senelio 4u.gif  ar rutulinius ar presuotus  g.gif  gal galit patart?

as tai imciau rutuliukus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Reginok @ 2008 12 08, 13:34)
Mamytes,kurios turi Drugelius- ar 20 rutuliuku ir daug milteliu bus 1/3 dezutes g.gif ? Aciu 4u.gif .

Tiksliai nepasakysiu del rutuliuku skaiciaus (bet jie kievienoj pakuotej keliais gali skirtis,nes teko paskaiciuot kelis kartus 'beige', tai skirtumas iki 5 rutuliuku budavo), o milteliu gali beveik isvis nebut, jei labai nekratyta dezute ir neapsidauze meteoritai. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Reginok @ 2008 12 08, 14:34)

Ne 20,o 22 ir is milteliu tai dar kokie 3 rutuliukai rolleyes.gif
Atsakyti
na tai va, kazkaip visai neplanavusi,nusipirkau tuos drugelius,apie kuriuos nieko nezinojau unsure.gif nezinau,kodel man toks durnas iprotis,bet daznai perku kate maise :blink:tai pasibandziau,patiko,net labai clap.gif bet daziausi ant kremuko,nes krempudros nenaudoju visai...bet dabar teks isigyt,nes mano oda sausa ir is pradziu jauciasi tempimas doh.gif taciau po laiko praeina...
Atsakyti
As irgi pasidaviau jusu liaupsem drugeliams ir uzsisakiau juos bigsmile.gif . Dabar labai labai lauksiu ju parkeliaujanciu, kad buciau grazi kaip ir jus pasimaliavojusi jais nail.gif
Atsakyti
QUOTE(Ciquita @ 2008 12 08, 11:00)

Kadangi turejau abu - tai vienareiksmiskai siulau presuotus - daug graziau atrodo ant veido, labiau svyti ax.gif
Atsakyti
kadangi buvau su golfu, tai nepastebejau, kad drugeliai man kazkiek per roziniai, tai isemiau visus rozinius burbuliukus, ryt bandysiu pasipudruot be ju rolleyes.gif
Atsakyti