Įkraunama...
Įkraunama...

Rutulinės pudros - 8

Sveikos! na labai mane suintrigavot su tais meteoritais... ax.gif ar tikrai jie suteikia skaistumo ir svitejimo? kaip supratau kainuoja ne 50lt... o kitu firmu jau ne tokie geri tie rutuliukai?
Atsakyti
QUOTE(Desert @ 2008 11 03, 00:01)
Sveikos! na labai mane suintrigavot su tais meteoritais...  ax.gif    ar tikrai jie suteikia skaistumo ir svitejimo? kaip supratau kainuoja ne 50lt... o kitu firmu jau ne tokie geri tie rutuliukai?

Suteikt suteikia, bet cia priklauso ir nuo meteoritu rusies bei spalvytes. Reikia pabandyt, tada ir suzinosit,kurie jums labiausiai tinka. Man pvz jokio efekto is 'Mythic' ir naujuju drugeliu, nors i kitu foto paziurejus labai grazus rezultatas. ax.gif Kolkas man labiausiai patinka 'Gold', bet rezultata matau ir su 'Beige' (kurie kai kuriom nepatamsina veiduko, o man beveik kaip bronzatas yra), "Pucci", 'Perles de velours'.

Kitu firmu rutuliukai nera blogi, bet kiekviena atsirenka ko nori, nes rudu rutuliuku tai dauguma firmu turi, o pvz tokiu kaip 'Mythic', 'Gold' ar naujieji drugeliukai, tai ne pas visus rasi. Tokiu margesniu ir spalvotesniu tai presuotu daugiau is kitu firmu yra. 4u.gif
Atsakyti
o as tais meteroitais nelabai moku dazytis, mn gaunasi per ryskiai g.gif
Atsakyti
smile.gif+2008 11 03, 11:38-->
QUOTE(Drugelis smile.gif @ 2008 11 03, 11:38)
o as tais meteroitais nelabai moku dazytis, mn gaunasi per ryskiai  g.gif

apie kuriuos čia kalba eina? g.gif
Atsakyti
panos, kai ka supratau apie meteoritus. ju efektas labiausiai matosi ant lygios odos, be demiu ir apgamu. kuo labiau as "uzsimaskuoju" tuo graziau atrodo oda su meteoritais 4u.gif
Atsakyti
o man patys meteoritai dar maskuoja ax.gif
aišku kuo lygesnė oda, tuo gražiau ir meteoritai atrodys rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(sweety123 @ 2008 11 03, 13:57)
panos, kai ka supratau apie meteoritus. ju efektas labiausiai matosi ant lygios odos, be demiu ir apgamu. kuo labiau as "uzsimaskuoju" tuo graziau atrodo oda su meteoritais 4u.gif

Graziau tai taip - kuo lygesne, tuo graziau. Nors pvz 'Mythic' tos ivairios spalvos turi savo funkcijas (maskuoti parausimus, paskaistinti ir pan), tai kaip ir turetu tikt ir ne ant tobulos odos tept. Jei nera dideliu problemu, tai puikiai visus meteoritus galima tept tiesiai ant odos - as taip daznai darau. O maziausiai problemu man tepant 'Summer stones' - kaip bronzatas labai graziai ir lygiai pasidengia ir visokius mini trukumus pats uzmaskuoja. thumbup.gif
Atsakyti
Maciau tokius pat, kaip Guerlaine Mythic, tik kitos firmos, VCUPe 1a. ant kampo, kur visokias kirpyklu priemones pardavineja. Kaina - tik 52Lt (berods, bet tikrai ne 140, kaip meteoritu Kristianoje). Ar kas bande?
Atsakyti
QUOTE(Frosted @ 2008 11 03, 19:12)
Maciau tokius pat, kaip Guerlaine Mythic, tik kitos firmos, VCUPe 1a. ant kampo, kur visokias kirpyklu priemones pardavineja. Kaina - tik 52Lt (berods, bet tikrai ne 140, kaip meteoritu Kristianoje). Ar kas bande?

cia kalbi apie parduotuve Vitrina?
ziurinejau as juos, bandziau, bet jie man nepatiko del to, kad netolygiai ir negraziai veidas dengesi schmoll.gif nera ka lygint su guerlain
Atsakyti
is kur perkat ta gere? ax.gif
negi is kristianos? g.gif
Atsakyti
QUOTE(aistukke @ 2008 11 04, 13:33)
is kur perkat ta gere? ax.gif 
negi is kristianos? g.gif

siunčiamės iš braškių, perkam Kristianoj, SM išparduotuvėj smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 04 lapkričio 2008 - 13:51
QUOTE(Vitulka @ 2008 11 04, 13:50)
siunčiamės iš braškių, perkam Kristianoj, SM išparduotuvėj  smile.gif