Įkraunama...
Įkraunama...

Rutulinės pudros - 8

QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2008 12 07, 13:35)
Zinau,kad apie tai jau buvo kalbeta, bet gal pakartosite dar karta arba nukreipsite kur skaityti, nes apie meteoritus tiek temu yra  ohmy.gif
Ant ko tepti meteoritus, kad gautusi geriausias rezultas-kremines pudros, kompaktines, o gal ant birios?  g.gif

zinoma kad ant kremines, juk jie netik kad skaistina labai gerai bet ir puikiai atlieka kaip birios/kompaktines pudrytes f-ja, labai gerai uzfiksuoja makiaza smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2008 12 06, 18:04)
ebay yra berod 2 vnt

Tikrai taip, tai is ebay, kaip visada teks ir jamt mirksiukas.gif

QUOTE(oriole @ 2008 12 06, 23:00)
Kaip tik baltai odai Gold labai tinka.  Pagrazina jos naturalu baltuma  wub.gif (kalbu , tsakant, is patirties)

Bet Gold tikiuosi nešviesina dar labiau? Nes man pvz Mythic - šviesindavo, tai buvo vieninteliai meteoritai, kurių "neįsimylėjau" biggrin.gif

QUOTE(Vitulka @ 2008 12 07, 00:14)
Gold ledo karalienės odą padaro  smile.gif kaip ir Butterfly, tik šitų atspalvis šiltesnis ax.gif

Tik va, kad Butterfly dar sudėtinga šiek tiek nusipirkt- ir pasiūla dar nedidelė ir kainos dar nelabai žmoniškos, tai aš manau, kad dar šiek tiek luktelsiu... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Blondie @ 2008 12 07, 14:45)
Tik va, kad Butterfly dar sudėtinga šiek tiek nusipirkt- ir pasiūla dar nedidelė ir kainos dar nelabai žmoniškos, tai aš manau, kad dar šiek tiek luktelsiu...  smile.gif

nemanau, kad jie atpigs, siulyciau siustis per tarpininkes is nordstrom, kol ju dar yra. Nes kai neliks - teks medzioti ebay, o ten kainytes nenormalios doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2008 12 07, 14:47)
nemanau, kad jie atpigs, siulyciau siustis per tarpininkes is nordstrom, kol ju dar yra. Nes kai neliks - teks medzioti ebay, o ten kainytes nenormalios  doh.gif

Ačiū bigsmile.gif Aš taip įpratusi visada pirkti ebay, kad visai nepagalvojau apie šį variantą blush2.gif O kiek apytiksliai gaunasi jau su visom papildomom išlaidom Butterfly perkant per tarpininkes iš Nordstom?
Atsakyti
QUOTE(Blondie @ 2008 12 07, 15:52)
Ačiū  bigsmile.gif  Aš taip įpratusi visada pirkti ebay, kad visai nepagalvojau apie šį variantą  blush2.gif  O kiek apytiksliai gaunasi jau su visom papildomom išlaidom Butterfly perkant per tarpininkes iš Nordstom?

man isejo apie 205 lt su visom islaidom, zinoma kaina priklauso nuo dolerio kurso
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tiffany: 07 gruodžio 2008 - 15:11
QUOTE(Tiffany @ 2008 12 07, 14:55)
man isejo apie 205 lt su visom islaidom

Ačiū drinks_cheers.gif Einu ieškot tarpininkių thumbup.gif
Atsakyti
Tai va, radau ebay goldus, bet tai jie kazkur apie 60euru atsieina su siuntimu man doh.gif daugiau negu drugeliai sad.gif unsure.gif o kiekis beveik per pus mazesnis ax.gif mergaites, turiu laaaaabai dideli prasyma ax.gif 4u.gif gal galetumet kas idet fotke kaip veidukas su goldais atrodo 4u.gif
Atsakyti
Nu man ir ydomu,toks didelis suidomėjimas tais meteoritais,aš labai norėjau drugelių,bet kaip Kaune nėra,tai bandžiau kitus,bet jokio yspūdžio nepaliko,kad užsimanyčiau schmoll.gif Nieko atrdodo nepadarė veidui,na gal pabalina,bet nei spalvos,nei blizgučių g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Manija69 @ 2008 12 07, 16:53)
Nu man ir ydomu,toks didelis suidomėjimas tais meteoritais,aš labai norėjau drugelių,bet kaip Kaune nėra,tai bandžiau kitus,bet jokio yspūdžio nepaliko,kad užsimanyčiau schmoll.gif Nieko atrdodo nepadarė veidui,na gal pabalina,bet nei spalvos,nei blizgučių g.gif  biggrin.gif

O kokius bandėt? Nu labai keista, kad nepaliko įspūdžio... g.gif O šiaip, iš savo patirties galiu pasakyt, kad bet kuriuos iš meteoritų bandant/naudojant, tai nereik jų gailėt, ta prasme, reikia gausiai jų dėt, tada efektas matosi 100 proc, ir 100 proc tas efektas wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
O kokius bandėt? Nu labai keista, kad nepaliko įspūdžio...  O šiaip, iš savo patirties galiu pasakyt, kad bet kuriuos iš meteoritų bandant/naudojant, tai nereik jų gailėt, ta prasme, reikia gausiai jų dėt, tada efektas matosi 100 proc, ir 100 proc tas efektas 

Anę? 4u.gif Nu bandžiau lyg 02 numeriuką,normaliai padažė Kristianoje,bet ir sako,nieko jie ir neduos,tik tokį šviesumą.... blush2.gif O sako,tie tamsesni,gal gold,sako tik vakarui.Tai tamsesniais net nedažė.....
Atsakyti
QUOTE(Blondie @ 2008 12 07, 13:45)
Bet Gold tikiuosi nešviesina dar labiau? Nes man pvz Mythic - šviesindavo, tai buvo vieninteliai meteoritai, kurių "neįsimylėjau"  biggrin.gif

Gold'ai šviesina, padaro sidabrinį perlamutrą ant veido ax.gif
buvau kažkada įdėjus fotkę ax.gif
Papildyta:
atkeliu iš senos temos blush2.gif blush2.gif
čia su Gold'ais
QUOTE(Vitulka @ 2008 03 23, 22:02)

Atsakyti
QUOTE(Manija69 @ 2008 12 07, 18:42)
Anę? 4u.gif Nu bandžiau lyg 02 numeriuką,normaliai padažė Kristianoje,bet ir sako,nieko jie ir neduos,tik tokį šviesumą.... blush2.gif O sako,tie tamsesni,gal gold,sako tik vakarui.Tai tamsesniais net nedažė.....

Turbut apie 'beige' kalbejo, nes 'gold' jau seniai prekyboje nebera-jie limituoto leidimo. Bet man tai 'beige' tikrai ne vakarui - esu baltaode, tai man jie parudina veikduka labai svelniai. "Pink" (kuriais jus padaze) nesu bandzius, o 'Mythic' man isvis jokio efekto nedave - na gal kazkiek paskaistino, bet kazko labai nepamaciau.

Taip, kad reikia atsirinkt sau tinkamiausius ir mylimiausius. wink.gif
Atsakyti