Įkraunama...
Įkraunama...

Rutulinės pudros - 8

O kaip su Gold kai esi baltaodė? 4u.gif Ta pasme, kai oda visai šviesi ir nematanti soliariumo, tai ar Gold ne per daug bus? g.gif Užsigeidžiau Gold, tik dar dvejoju... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Blondie @ 2008 12 06, 18:23)
O kaip su Gold kai esi baltaodė?  4u.gif  Ta pasme, kai oda visai šviesi ir nematanti soliariumo, tai ar Gold ne per daug bus?  g.gif  Užsigeidžiau Gold, tik dar dvejoju...  4u.gif

kaip, kaip, gerai biggrin.gif as irgi sviesiaode, man wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Glamor @ 2008 12 06, 17:46)
kaip, kaip, gerai biggrin.gif as irgi sviesiaode, man wub.gif

Glamor, išsklaidėt man dabar visas abejones... 4u.gif Nieko nelaukdama keliauju ieškot kur čia užsisakius Gold interneto platybėse... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Blondie @ 2008 12 06, 19:01)
Glamor, išsklaidėt man dabar visas abejones...  4u.gif  Nieko nelaukdama keliauju ieškot kur čia užsisakius Gold interneto platybėse...  biggrin.gif

ebay yra berod 2 vnt
Atsakyti
QUOTE(NooR @ 2008 12 06, 16:37)
o tai gal tu savo goldus perleist noretum? g.gif  rolleyes.gif  4u.gif

nia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Blondie @ 2008 12 06, 19:01)
Glamor, išsklaidėt man dabar visas abejones...  4u.gif  Nieko nelaukdama keliauju ieškot kur čia užsisakius Gold interneto platybėse...  biggrin.gif

thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Blondie @ 2008 12 06, 17:23)
O kaip su Gold kai esi baltaodė?  4u.gif  Ta pasme, kai oda visai šviesi ir nematanti soliariumo, tai ar Gold ne per daug bus?  g.gif  Užsigeidžiau Gold, tik dar dvejoju...  4u.gif

Kaip tik baltai odai Gold labai tinka. Pagrazina jos naturalu baltuma wub.gif (kalbu , tsakant, is patirties)

Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2008 12 06, 17:30)

liezuvis.gif biggrin.gif na kaip sau nori mirksiukas.gif tada reiks internete panarsyt 000164.gif
Atsakyti
Gold ledo karalienės odą padaro smile.gif kaip ir Butterfly, tik šitų atspalvis šiltesnis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2008 12 06, 23:14)
Gold ledo karalienės odą padaro  smile.gif kaip ir Butterfly, tik šitų atspalvis šiltesnis ax.gif

nooooriu rolleyes.gif wub.gif biggrin.gif
Atsakyti
Zinau,kad apie tai jau buvo kalbeta, bet gal pakartosite dar karta arba nukreipsite kur skaityti, nes apie meteoritus tiek temu yra ohmy.gif
Ant ko tepti meteoritus, kad gautusi geriausias rezultas-kremines pudros, kompaktines, o gal ant birios? g.gif
Atsakyti
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2008 12 07, 13:35)
Zinau,kad apie tai jau buvo kalbeta, bet gal pakartosite dar karta arba nukreipsite kur skaityti, nes apie meteoritus tiek temu yra  ohmy.gif
Ant ko tepti meteoritus, kad gautusi geriausias rezultas-kremines pudros, kompaktines, o gal ant birios?  g.gif

As dengiu ant kremines, rezultatas - wub.gif
Atsakyti