O kaip su Gold kai esi baltaodė? Ta pasme, kai oda visai šviesi ir nematanti soliariumo, tai ar Gold ne per daug bus? Užsigeidžiau Gold, tik dar dvejoju...
QUOTE(Blondie @ 2008 12 06, 18:23)
O kaip su Gold kai esi baltaodė? Ta pasme, kai oda visai šviesi ir nematanti soliariumo, tai ar Gold ne per daug bus? Užsigeidžiau Gold, tik dar dvejoju...
kaip, kaip, gerai as irgi sviesiaode, man
QUOTE(Glamor @ 2008 12 06, 17:46)
kaip, kaip, gerai as irgi sviesiaode, man
Glamor, išsklaidėt man dabar visas abejones... Nieko nelaukdama keliauju ieškot kur čia užsisakius Gold interneto platybėse...
QUOTE(Blondie @ 2008 12 06, 19:01)
Glamor, išsklaidėt man dabar visas abejones... Nieko nelaukdama keliauju ieškot kur čia užsisakius Gold interneto platybėse...
ebay yra berod 2 vnt
QUOTE(Blondie @ 2008 12 06, 19:01)
QUOTE(Blondie @ 2008 12 06, 17:23)
Kaip tik baltai odai Gold labai tinka. Pagrazina jos naturalu baltuma (kalbu , tsakant, is patirties)
QUOTE(Vitulka @ 2008 12 06, 17:30)
na kaip sau nori tada reiks internete panarsyt
Gold ledo karalienės odą padaro kaip ir Butterfly, tik šitų atspalvis šiltesnis
QUOTE(Vitulka @ 2008 12 06, 23:14)
Gold ledo karalienės odą padaro kaip ir Butterfly, tik šitų atspalvis šiltesnis
nooooriu
Zinau,kad apie tai jau buvo kalbeta, bet gal pakartosite dar karta arba nukreipsite kur skaityti, nes apie meteoritus tiek temu yra
Ant ko tepti meteoritus, kad gautusi geriausias rezultas-kremines pudros, kompaktines, o gal ant birios?
Ant ko tepti meteoritus, kad gautusi geriausias rezultas-kremines pudros, kompaktines, o gal ant birios?
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2008 12 07, 13:35)
Zinau,kad apie tai jau buvo kalbeta, bet gal pakartosite dar karta arba nukreipsite kur skaityti, nes apie meteoritus tiek temu yra
As dengiu ant kremines, rezultatas -