Įkraunama...
Įkraunama...

Rutulinės pudros - 8

QUOTE(NooR @ 2008 12 04, 22:49)
mirksiukas.gif o kokius beige turi, rutuliukus ar presuotus?

Rutuliukus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(juratyte26 @ 2008 12 04, 20:54)
Rutuliukus  smile.gif

drinks_cheers.gif pas mane irgi, tai jei sitie patinka patiks ir drugeliai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(NooR @ 2008 12 04, 21:31)
na ka mergaites, neatsilaikiau ir as, nulekiau ir nusipirkau drugelius blush-anim-cl.gif nu zinokit negaliu atsidziaugt clap.gif  clap.gif  wub.gif kokie faini, man zyyyyymiai labiau nei mano beige, nors galvojau bus panasus doh.gif zodziu sedziu dabar visa apsipatenkinus rolleyes.gif

Kiek jie pas jus kainuoja? Kadangi LT nėra tai galvoju prašyti, kad draugė parsiųstu. 4u.gif
Atsakyti
Na ir as pagaliau turiu naujuosius drugelius. Patinka, faini, bet bent jau man visiskai toks pat efektas kaip ir beige rutuliuku, tik gal beige man labiau balino.
Atsakyti
QUOTE(Jovita23 @ 2008 12 05, 11:23)
Na ir as pagaliau turiu naujuosius drugelius. Patinka, faini, bet bent jau man visiskai toks pat efektas kaip ir beige rutuliuku, tik gal beige man labiau balino.

nu drugeliu mazesni blizguciai gal.... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(populi @ 2008 12 05, 08:38)
Kiek jie pas jus kainuoja? Kadangi LT nėra tai galvoju prašyti, kad draugė parsiųstu. 4u.gif

pas mus kaina ju 57eurai, bet dar gavau 10%nuolaidele, tai isvis thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Jovita23 @ 2008 12 05, 09:23)

man irgi panasus jie, bet drugeliai kazkuom vistiek labiau patinka wub.gif o man nebalina nei vieni, tik suteikia skaistumo thumbup.gif gal pacios odos atspalvis is tamsesniu? g.gif
Atsakyti
o man Butterfly visai nepanašūs į Beige mastau.gif
Beige guli nenaudojami ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2008 12 05, 14:53)
o man Butterfly visai nepanašūs į Beige mastau.gif
Beige guli nenaudojami  ax.gif

na manau pas mane irgi bus tokia pat situacija, kol drugeliai nepabos rolleyes.gif
Atsakyti
ka tik isbandziau drugelius wub.gif
grazuoliukai, fainuoliukai wub.gif labai graziai atrodo veidas - toks skaistus, man labiau patinka nei beige 4u.gif
naudoju Shu Uemura va toki sepeteli

user posted image
Atsakyti
gal foto galetum imesti blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2008 12 05, 17:03)
ka tik isbandziau drugelius  wub.gif
grazuoliukai, fainuoliukai  wub.gif labai graziai atrodo veidas - toks skaistus, man labiau patinka nei beige  4u.gif
naudoju Shu Uemura va toki sepeteli

user posted image

ar cia tik nuotraukoj jis toks siauras atrodo ar is tikro bigsmile.gif ar patogu ji su drugeliais naudot g.gif
Atsakyti
nu, kadangi daug nenaudojanciu Beige, essen.gif galit perleist lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ciquita: 05 gruodžio 2008 - 19:20