Įkraunama...
Įkraunama...

Rutulinės pudros - 8

QUOTE(Aiste P. @ 2008 12 03, 19:11)
O juos galima detis ant kremo, ar reikia butinai ant kremines pudros? ax.gif

na nzn siaip jie daugeliui gerokai sausina oda tai ant kremo nzn kaip oda sureaguotu o beto esu bandziusi ir tik ant kremo bet nemaciau tokio efekto kaip ant krempudros, veidelis beveik tobulas blush2.gif
Atsakyti
O kaip tie drugeliai ? Jie geri ar nelabai? Ir jus minejote, kad naudojat supresuotus, tai tuos supresuotus drugelius? As turiu 'Terracotta Brunettes 02' cia irgi yra skaistalai supresuoti ir is keliu spalvu, tai gal tas pats, kas presuoti meteoritai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Aiste P. @ 2008 12 03, 19:19)
O kaip tie drugeliai ? Jie geri ar nelabai? Ir jus minejote, kad naudojat supresuotus, tai tuos supresuotus drugelius? As turiu 'Terracotta Brunettes 02' cia irgi yra skaistalai supresuoti ir is keliu spalvu, tai gal tas pats, kas presuoti meteoritai?  g.gif

meteoritai buna rutuliukai user posted image
ir presuoti tai sios vasaros leidimo user posted image cia beige
o buterfly yra limituoto leidimo kalediniai, siiap gana blizgus man net per dauk nors daugeliui mamyciu jie kaip tik... tiesiog sakau nueikit i kristiana ir isbandykite arba pas mamytes forume cia susisaudykite likuciu pabandymui kad issirinktumete sau geriausius smile.gif o bruneciu pudryte tai visai kas kita nei meteoritai nes jos paskirtis yra suteikti idegio efekta o meteoritu skaistinti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ramintėlė 24: 03 gruodžio 2008 - 18:34
Ok thumbup.gif
Aciu labai Ramunėlė 24 uz kantrybe ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramintėlė 24 @ 2008 12 03, 18:14)
na nzn siaip jie daugeliui gerokai sausina oda tai ant kremo nzn kaip oda sureaguotu o beto esu bandziusi ir tik ant kremo bet nemaciau tokio efekto kaip ant krempudros, veidelis beveik tobulas blush2.gif

As irgi is pradziu naudojau tiesiai ant kremo, tai efektas buvo tik odos pabalinimas. O paskui kai pradejau naudot ant kremines pudros, atsiskleide visas meteoritu (mythic rutuliukai) grozis ax.gif Aciu visoms uz patarimus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2008 12 03, 11:10)
siandien jau pasiimsiu savo drugelius  yahoo.gif  yahoo.gif
tikriausiai ir isbandysiu iskart  biggrin.gif

Nesulaukiam atsiliepimų mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ferrari @ 2008 12 04, 11:40)
Nesulaukiam atsiliepimų  mirksiukas.gif

siandien nespejau doh.gif
Atsakyti
Gal man galėtų kas padėti, nes nuėjusi į Kristianą visų juk nebandysi, kad atsirinkti kuriuos žiūrėti: mano oda šviesi į rausvumą, vasaros tipo, pudrą naudoju 1-2, pas ką panaši oda, parašykite ką naudojat, ir kokį atspalvį suteikia naudojami meteoritai? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rkatyte @ 2008 12 04, 22:15)
Gal man galėtų kas padėti, nes nuėjusi į Kristianą visų juk nebandysi, kad atsirinkti kuriuos žiūrėti: mano oda šviesi į rausvumą, vasaros tipo, pudrą naudoju 1-2, pas ką panaši oda, parašykite ką naudojat, ir kokį atspalvį suteikia naudojami meteoritai?  4u.gif

apie meteoritu suteikiamus atspalvius jau buvo rasyta - nepatingek paieskot
Atsakyti
na ka mergaites, neatsilaikiau ir as, nulekiau ir nusipirkau drugelius blush-anim-cl.gif nu zinokit negaliu atsidziaugt clap.gif clap.gif wub.gif kokie faini, man zyyyyymiai labiau nei mano beige, nors galvojau bus panasus doh.gif zodziu sedziu dabar visa apsipatenkinus rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(NooR @ 2008 12 04, 22:31)
na ka mergaites, neatsilaikiau ir as, nulekiau ir nusipirkau drugelius blush-anim-cl.gif nu zinokit negaliu atsidziaugt clap.gif  clap.gif  wub.gif kokie faini, man zyyyyymiai labiau nei mano beige, nors galvojau bus panasus doh.gif zodziu sedziu dabar visa apsipatenkinus rolleyes.gif

Negundyk doh.gif . beige turiu, o drugelius sapnuoju lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(juratyte26 @ 2008 12 04, 20:35)
Negundyk  doh.gif  . beige turiu, o drugelius sapnuoju  lotuliukas.gif

mirksiukas.gif o kokius beige turi, rutuliukus ar presuotus?
Atsakyti