Įkraunama...
Įkraunama...

Rutulinės pudros - 8

QUOTE(jurgutele @ 2008 12 02, 21:53)
Turejau beige presuotus, bet apsikeiciau i lancaster smile.gif Man presuoti nepatiko ax.gif

GAl kuri nores pasidalinti drugeliais, turekit omeny mane 4u.gif

kas cia tokie ? g.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Adietka @ 2008 12 02, 23:46)
O jūs presuotus irgi šepetėliu tepate? Kai pirkau maniau bus tokia kempinėlė kaip pudroj, bet pasirodo nėra...

Jau reikėtų pamiršti tokius dalykus kaip pudros tepimas kempinėle - ar meteoritų ar paprastos presuotos doh.gif
Atsakyti
siandien jau pasiimsiu savo drugelius yahoo.gif yahoo.gif
tikriausiai ir isbandysiu iskart biggrin.gif
Atsakyti
kažko nujaučiu, kad greit jie išparduotuvėj atsidurs hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Ciquita @ 2008 12 03, 12:55)
kas cia tokie ? g.gif  blink.gif

Žėrinti pudra. Galima naudoti kaip skaistalus, šešėlius mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Tiffany @ 2008 12 03, 13:10)
siandien jau pasiimsiu savo drugelius  yahoo.gif  yahoo.gif
tikriausiai ir isbandysiu iskart  biggrin.gif

Jei nepatiks, tai pasiulyk man mirksiukas.gif Ziauriai noriu isbandyti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2008 12 03, 13:02)
kažko nujaučiu, kad greit jie išparduotuvėj atsidurs  hihihi.gif

is kur tokia nuojauta? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2008 12 03, 12:43)
is kur tokia nuojauta?  bigsmile.gif

juk ne primas kartas, išgiri, o paskui žiūrėk jau išparduotuvėj rolleyes.gif

Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2008 12 03, 14:33)
juk ne primas kartas, išgiri, o paskui žiūrėk jau išparduotuvėj  rolleyes.gif

isbandyt gi reikia ir ivertint biggrin.gif
o kai isbandai, panaudoji, isitikini, kad be ju galima gyventi biggrin.gif
Atsakyti
gal esat kuri bandzius mythic abu variantus, rutuliukais ir presuotus g.gif svarstau kuriuos pirkt, tai gal kas galetu pasidalint patirtim 4u.gif ax.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes smile.gif Paskaiciau sitos temos pradzia ir pati uzsimaniau situ Guerlain meteoritu. Norejau paklausti, ar juos galima deti tik ant kremo, ar butinai reikia buti pasidazius pudra po apacia? Ir kokius patartumete pirkti, kokie jusu manymu patys geriausi thumbup.gif ? Labai lauksiu Jusu atsakymu. Sioje srityje visiskai 'zalia' as. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aiste P. @ 2008 12 03, 18:43)
Sveikos mamytes smile.gif Paskaiciau sitos temos pradzia ir pati uzsimaniau situ Guerlain meteoritu. Norejau paklausti, ar juos galima deti tik ant kremo, ar butinai reikia buti pasidazius pudra po apacia? Ir kokius patartumete pirkti, kokie jusu manymu patys geriausi thumbup.gif ? Labai lauksiu Jusu atsakymu. Sioje srityje visiskai 'zalia' as. smile.gif

na cia nera tokiu vienu geriausiu... ju yra ivairiu rusiu, reikia issirinkti paciai isbandzius nes juk kiekvienos nuomone skiriasi, pvz man siuo metu geriausi beige presuoti, kaikuriom mamytem jie ispuzdio nepaliko... kai kam geriausi mythic rutuliniai man pvz jie ne... cia jau rinkis pati, eik i kristiana bandykis mirksiukas.gif
Atsakyti
O juos galima detis ant kremo, ar reikia butinai ant kremines pudros? ax.gif
Atsakyti