Įkraunama...
Įkraunama...

Rutulinės pudros - 8

QUOTE(sweety123 @ 2008 12 01, 16:59)
ten isvis nera blizguciu smile.gif

o tai ka tada jie duoda? g.gif , nes juk rutuliukuose, tai ju yra? ar jierudina (kompaktinia) bet kazkoki svytejima suteikia? ar nieko blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Ciquita @ 2008 12 01, 17:37)
o tai ka tada jie duoda?  g.gif , nes juk rutuliukuose, tai ju yra? ar jierudina (kompaktinia) bet kazkoki svytejima suteikia? ar nieko  blink.gif

Suteikia veidui skaistumo ir rusvina mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kotri_: 01 gruodžio 2008 - 16:56
QUOTE(sweety123 @ 2008 12 01, 16:59)
ten isvis nera blizguciu smile.gif

na beige presuotuose yra.. tik kad jie labai labai mazyciai
Atsakyti
QUOTE(ricci @ 2008 12 01, 20:27)
na beige presuotuose yra.. tik kad jie labai labai mazyciai

o kiekviena diena galima ja tepliotis? blush2.gif o ji negesins EZ man? nes drugeliai man gesino EZ ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ciquita: 01 gruodžio 2008 - 23:05
beige siek tiek tamsesnis uz drugelius, bet kai as ant beige dar drugeliu uzdedavau, tai man pasviesindavo ir paskaistindavo oda. Siaip kadangi labiau noriu kad oda butu i ruduma ir svytetu, tai rinkciausi beige presuotus. Be drugeliu galeciau gyvent, bet va jiem man faini ant skruostu jei vakare, o dienos metu visa veida galima, nes nesimato tu blizguciu.
Sunku pasakyt del egipto zemes, bet jei ir pasviesins, tai, manau, nezymiai ir ne taip smarkiai kaip drugeliai g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ricci: 01 gruodžio 2008 - 23:38
QUOTE(ricci @ 2008 12 02, 00:36)
beige siek tiek tamsesnis uz drugelius, bet kai as ant beige dar drugeliu uzdedavau, tai  man pasviesindavo ir paskaistindavo oda. Siaip kadangi labiau noriu kad oda butu i ruduma ir svytetu, tai rinkciausi beige presuotus. Be drugeliu galeciau gyvent, bet va jiem man faini ant skruostu jei vakare, o dienos metu visa veida galima, nes nesimato tu blizguciu.
Sunku pasakyt del egipto zemes, bet jei ir pasviesins, tai, manau, nezymiai ir ne taip smarkiai kaip drugeliai g.gif

aciu tau labai 4u.gif
puikiai paaiskinai, dabar zinau ko man reikia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(witchcraft @ 2008 12 01, 14:24)
Aha, man net keista, kaip taip gali būti, bet dienos šviesoje jokių blizgučių nesimato  wub.gif
O ir šiaip dabar šie meteoritai yra tai ką aš naudoju beveik kasdien, man jie labai labai  wub.gif

Na tai juk 'Midnight Butterfly' kolekcija lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(KRISTELA @ 2008 12 02, 10:21)
Na tai juk  'Midnight Butterfly'  kolekcija lotuliukas.gif

ech, kaip as laukiu savo drugeliu wub.gif
Atsakyti
o gal kuriai nusibodo Beige presuotieji? blush2.gif
Atsakyti
Turejau beige presuotus, bet apsikeiciau i lancaster smile.gif Man presuoti nepatiko ax.gif

GAl kuri nores pasidalinti drugeliais, turekit omeny mane 4u.gif
Atsakyti
O jūs presuotus irgi šepetėliu tepate? Kai pirkau maniau bus tokia kempinėlė kaip pudroj, bet pasirodo nėra...
Atsakyti
QUOTE(Adietka @ 2008 12 03, 00:46)
O jūs presuotus irgi šepetėliu tepate? Kai pirkau maniau bus tokia kempinėlė kaip pudroj, bet pasirodo nėra...

Man su sepeteliu dar ir geriau presuotus teptis ax.gif
Atsakyti