Įkraunama...
Įkraunama...

Rutulinės pudros - 8

QUOTE(populi @ 2008 12 01, 10:44)
Ačiū už atsakymą. Gal dar pasakykite kokią jo forma? Kaip suprantu kremas? tai tada žalias jis ar kaip?

Taip, kremines konsistencijos, bet jis toks kietesnis negu kiti iprasti maskuokliai, su teptuku gerai maskuotis smile.gif jis yra 6 atspalviu kiek zinau, pasirinkti jau reikia pagal savo odos spalva, zalio nera.
Atsakyti
QUOTE(*skorpioniuke* @ 2008 12 01, 10:59)
jis yra 6 atspalviu kiek zinau, pasirinkti jau reikia pagal savo odos spalva, zalio nera.

o ji reikia tepti ant viso veiduko ar tik tas vietas, kurias nori pamaskuoti? g.gif ir geriau rinktis mano odos atspalvio ar sviesesni/tamsesni? bigsmile.gif
Atsakyti
Panos, jus cia kazkur nugrybavot smile.gif tema apie makiazo pagrindus - salia doh.gif
Atsakyti
galiu perleisti savo drugelius 4u.gif 1/2 be originalios pakuotes wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ciquita @ 2008 12 01, 12:58)
galiu perleisti savo drugelius  4u.gif  1/2 be originalios pakuotes  wub.gif

o ko cia taip? rolleyes.gif
Atsakyti
[quote=Tiffany,2008 12 01, 13:03]
o ko cia taip? rolleyes.gif
[/
net nezinau ka atsakyti blush2.gif
tiesiog nereikia man. faina, graziai blizga, bet... stovi pas mane kazkaip, o tureti del to kad stovetu tai geriau, lai turi ta, kuri labai nori.
tai daiktas be kurio galiu apsieiti ax.gif
Atsakyti
Forumuose panos sako kad presuoti drugeliai daug maziau blizga negu rutuliukai g.gif
As irgi parduociau savo drugelius jeigu nebuciau tokia varna megstanti "viska kas blizga" biggrin.gif Paziuriu, stovi spinteleje ir man taaaip grazu.. wub.gif
Atsakyti
Bet tie blizguciai matosi tik prie lempu sviesos, ir tai smulkuciai, o dienos sviesoje labai graziai atrodo veidukas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kotri_ @ 2008 12 01, 14:16)
Bet tie blizguciai matosi tik prie lempu sviesos, ir tai smulkuciai,  o dienos sviesoje labai graziai atrodo veidukas 4u.gif

Aha, man net keista, kaip taip gali būti, bet dienos šviesoje jokių blizgučių nesimato wub.gif
O ir šiaip dabar šie meteoritai yra tai ką aš naudoju beveik kasdien, man jie labai labai wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo witchcraft: 01 gruodžio 2008 - 14:24
o beige presuotuose gal nera tu dideliu blizguciu (cia palyginus su drugeliais)
Atsakyti
QUOTE(Ciquita @ 2008 12 01, 16:46)
o beige presuotuose gal nera tu dideliu blizguciu (cia palyginus su drugeliais)

ten isvis nera blizguciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sweety123 @ 2008 12 01, 14:36)
Forumuose panos sako kad presuoti drugeliai daug maziau blizga negu rutuliukai g.gif
As irgi parduociau savo drugelius jeigu nebuciau tokia varna megstanti "viska kas blizga" biggrin.gif Paziuriu, stovi spinteleje ir man taaaip grazu.. wub.gif

Jeigu kada vis tik nuspręsi juos parduoti ir jie su dėžute, tai žinok, kad aš lauksiu biggrin.gif
Atsakyti