Įkraunama...
Įkraunama...

Rutulinės pudros - 8

QUOTE(Glamor @ 2008 11 29, 01:05)
turiu, turiu biggrin.gif drugeliai rusvina, goldai balina, drugeliu blizguciai labiau i auksa, lengva ruduma, o goldai - i sidabra, veidas kaip ledo karalienes - na jau cia labai vaizdziai tariant mirksiukas.gif

mano mintis parašei, aš visai taip pat galvoju, tik iš drugelių išėmiau riužavus burbulus, o tai į bordavumą "nešė" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2008 11 29, 02:09)
mano mintis parašei, aš visai taip pat galvoju, tik iš drugelių išėmiau riužavus burbulus, o tai į bordavumą "nešė"  biggrin.gif

as is mythic isemiau rozinius, net jau atrodziau su jais kaip su burokeliu pasidazius veida biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Glamor: 29 lapkričio 2008 - 01:15
QUOTE(Victorious @ 2008 11 28, 20:28)
Man tai nėra ji patogi  g.gif Byra tie miltukai, tam kartui užsimaskuoja (dar ant viršas ir "Ardeco" kamufliažo, būna, kad užtepu), bet vėliau atrodo, kad tas raudonumas vėl išlenda. Ar čia man vienai taip?

kur nubura? kaip tepi? as tepu su tuo paciu BE sepeteliu jau ant kamufliazo, o dar ant virsaus pudra
Atsakyti
Merginos kurie meteoritai suteikia šaltą atspalvį?
Turiu beige bet norėčiau dar kurių nors tik kad šaltesnį atspalvį suteiktų, ne taip kaip beige, kai veidukas auksu blizga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(baste @ 2008 11 29, 22:00)
Turiu beige bet norėčiau dar kurių nors tik kad šaltesnį atspalvį suteiktų, ne taip kaip beige, kai veidukas auksu blizga  4u.gif

berods merginos minejo kad Goldai padaro ledo karalienes oda ax.gif
Atsakyti
QUOTE(baste @ 2008 11 29, 21:00)
Turiu beige bet norėčiau dar kurių nors tik kad šaltesnį atspalvį suteiktų, ne taip kaip beige, kai veidukas auksu blizga  4u.gif

Gold ir Mythic smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pramones prospektas @ 2008 11 29, 19:25)
kur nubura? kaip tepi? as tepu su tuo paciu BE sepeteliu jau ant kamufliazo, o dar ant virsaus pudra

Na, būna, kad tų miltukų pribyra visur tepantis doh.gif Aš tepu su mažu šepetėliu, tada kamufliažas, kad nesimatytų to žalumo ir tada pudra.
Atsakyti
Vadinasi man reikia gold bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(baste @ 2008 11 29, 22:24)
Vadinasi man reikia gold  bigsmile.gif

tik tiek kad Goldu jau nera pardavime parduotuvese biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Glamor @ 2008 11 29, 22:42)
tik tiek kad Goldu jau nera pardavime parduotuvese biggrin.gif

žinau kad nėra, bendysiu sm išparduotuvei ganyti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2008 11 29, 20:16)
Na, būna, kad tų miltukų pribyra visur tepantis doh.gif Aš tepu su mažu šepetėliu, tada kamufliažas, kad nesimatytų to žalumo ir tada pudra.

eee, tai tu gera klecka milteliu privarai, turbut lokaliai ant spuogelio g.gif o as kaip sakiau su pudros sepeteliu placiau pamakaluoju, zalumo nera, tik pasvieseja ta sritis, o ten kur teptas kamufliazas, jie stipriau prisikabina
Atsakyti
QUOTE(Pramones prospektas @ 2008 11 29, 23:30)
eee, tai tu gera klecka milteliu privarai, turbut lokaliai ant spuogelio g.gif o as kaip sakiau su pudros sepeteliu placiau pamakaluoju, zalumo nera, tik pasvieseja ta sritis, o ten kur teptas kamufliazas, jie stipriau prisikabina

žinau, kad nevisai į temą bet labai parupo kas tas komufliažas ax.gif Gal galima daugiau ir foto? Kaip suprantu čia maskuoklis blush2.gif
Atsakyti