Man drugeliai visiskai netraukia veido. Juos tepu ant krempudros ir viskas ok, jokio diskomforto
QUOTE(sweety123 @ 2008 11 28, 11:52)
na ant sausos nesugalvociau nuo "svarios" odos iki meteoritu 5 tonos kosmetikos kremas, krempudra, EZ etc.
reikia gal bandyt su kitu sepeteliu tepti nes drugelius as isimylejus ir neiskeisiu ne uz ka, jeigu net veida man visiskai sutrauks (krema riebesni naudosiu )
reikia gal bandyt su kitu sepeteliu tepti nes drugelius as isimylejus ir neiskeisiu ne uz ka, jeigu net veida man visiskai sutrauks (krema riebesni naudosiu )
Gal pamandyk maziau ju tept ir atrodys naturaliau ir poveikio maziau...
QUOTE(sweety123 @ 2008 11 28, 12:52)
na ant sausos nesugalvociau nuo "svarios" odos iki meteoritu 5 tonos kosmetikos kremas, krempudra, EZ etc.
As jau senai pastebejau, kad traukia, išsausina, bet mano oda dehidratuota, tai nesistebiu
sweety, o tu įsitikinus, kad nuo meteoritų traukia?
man ir būdavo traukia, bet labai retai
o dbr visai netraukia, nors oda sacharos dykuma
man ir būdavo traukia, bet labai retai
o dbr visai netraukia, nors oda sacharos dykuma
Merginos, turbut Vuilniuje didziojoj Kritianosj naujuju drugeliu nei vienu nelike. Turbut reikia siustis. Rasiau el. laiska i kristiana ir paklausiau, tai atsakymo negavau.
QUOTE(Pramones prospektas @ 2008 11 26, 11:32)
as tepu. patogiausia zalia baze mano galva yra EM biri pudra, mint spalva
Man tai nėra ji patogi Byra tie miltukai, tam kartui užsimaskuoja (dar ant viršas ir "Ardeco" kamufliažo, būna, kad užtepu), bet vėliau atrodo, kad tas raudonumas vėl išlenda. Ar čia man vienai taip?
QUOTE(Victorious @ 2008 11 28, 22:28)
Man tai nėra ji patogi Byra tie miltukai, tam kartui užsimaskuoja (dar ant viršas ir "Ardeco" kamufliažo, būna, kad užtepu), bet vėliau atrodo, kad tas raudonumas vėl išlenda. Ar čia man vienai taip?
Na, aš EM ne žalią maskuoklį naudojau, bet irgi po poros val nuplaukdavo viskas.
pastebejau, kadnors mano oda yra riebi, bet meteoritai vis tik pasausina odyte, ypac prie lupu
siandien isbandziau Goldus isimylejau jeigu kas turite pardavimui - rasykite AZ, nes tas mano 1/3 jauciu greitai pasibaigs
siandien isbandziau Goldus isimylejau jeigu kas turite pardavimui - rasykite AZ, nes tas mano 1/3 jauciu greitai pasibaigs
dėl ko įsimylėjai?
aš juos bandysiu iš naujo įsimylėt, jei pavyks
aš juos bandysiu iš naujo įsimylėt, jei pavyks
QUOTE(Vitulka @ 2008 11 29, 01:46)
super susigrojo ant odos su krempudra labai grazus svytejimas ir lengvas spindesys labai patiko isgautas efektas
QUOTE(Glamor @ 2008 11 29, 00:54)
super susigrojo ant odos su krempudra labai grazus svytejimas ir lengvas spindesys labai patiko isgautas efektas
o drugelius turi?
palygink, jei turi
QUOTE(Vitulka @ 2008 11 29, 01:59)
turiu, turiu drugeliai rusvina, goldai balina, drugeliu blizguciai labiau i auksa, lengva ruduma, o goldai - i sidabra, veidas kaip ledo karalienes - na jau cia labai vaizdziai tariant