Įkraunama...
Įkraunama...

Rutulinės pudros - 8

as tepu. patogiausia zalia baze mano galva yra EM biri pudra, mint spalva
Atsakyti
QUOTE(Honey @ 2008 11 26, 00:13)
Bandžiau Pupos žalią, bet man kažkaip blogai susigerdavo. Reiks keliaut į makiažo bazių temą pasišnekėt turbūt. Dabar šiaip maskuoklio pritepu ir po pudra bei meteoritais užsimaskuoja daugmaž, kol į lauką neišeinu  biggrin.gif
Turiu kvailoką klausimą - ar tepat meteoritais kaklą? Nes pastebėjau, kad veido spalva gan skiriasi po jų.

aš tai žalią Artdeco pieštuką turiu, dėmes maskuoju. Užtepu neplonu sluoksniu, palaukiu kol prie odos gerai "prikibs" ir tada tepu krempudrą, meteoritus smile.gif
meteoritais kaklo netepu, nes man jie čiut vėliau su veido spalva susilygina vis tiek ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Honey @ 2008 11 26, 00:51)
Tai Guerlain yra bent keletos rūšių: Mythic, Beige Chic, kt. Įdomu, kurie nuima raudonį, nes man bent jau tai Beige tikrai nemaskuoja nieko  ax.gif

na nusipirkau beige bigsmile.gif man tai maskuoja ta raudoni smile.gif neleidzia jam islysti nemanaiu kad kazkas pades man bigsmile.gif cia nuo odos daug kas priklauso ne wisiem padeda verysad.gif
Atsakyti
Foto is neto
user posted image
Atsakyti
Oliuke, fantastiska nuotrauka wub.gif
Atsakyti
Kazkodel neleidzia ideti paveiksliuko tai dedu nuoroda
METEORITAI
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sweety123: 27 lapkričio 2008 - 09:38
QUOTE(sweety123 @ 2008 11 27, 10:35)
METEORITAI

eina sau, koks grozis bigsmile.gif
Atsakyti
kas per grozis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(sweety123 @ 2008 11 27, 09:35)
METEORITAI

swoon.gif Noriu jų visų cry.gif
Atsakyti
QUOTE(witchcraft @ 2008 11 27, 14:25)
swoon.gif Noriu jų visų  cry.gif

as irgi 4u.gif
Atsakyti
o aš visai jų visų nenorėčiau rolleyes.gif galvoju, kad drugeliai man idealiausi rolleyes.gif
Atsakyti
Man jų visu reikėtu wub.gif
Atsakyti